Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka postac do pvp najlepsza?

Bodziakiem ogarne caly exp i wszystkie bossy?

Wp dobry w pvp?

Mental jak w pvp?

Nie ma wyznaczonej najlepszej postaci do pvp. Każda postać jest bardzo dobrze zbalansowana dzięki czemu nie można określić kto jest lepszy.

Bodym spokojnie dasz radę zabić wszystkie bosy, każda postać jest dobra w pvp dzięki temu, jak wspominałem postacie zostały zbalansowane.

tylko sura wp ogarnie bez buffa chyba ze masz pro eq to moze kazda klasa;D jezeli chodzi o bossy to poczarkowo jest latwo lecz  podobno ostatnie bossy sa nie na 1 osobe:D a pvp to strasznie zbalansowane liczy sie fart chyba:D Mental jak chyba wszedzie kosa

Każdą postacią można normalnie expić, wystarczy posiadać swojego buffa na mapach +90.

Dungi solo można robić?

Tak są, lecz dungeon na azreal wymaga 2 osoby na wejście.

logo.png

Opublikowano

Dzis o 18 jest ZUO? bo wasze forum mi sie nie chce wczytac...

Tak, o godzinie 18:00 na serwerze odbędzie się event ZUO.

logo.png

Opublikowano

Przeczytałem na waszym forum, że dziś jest OX. Czy to jest nadal aktualne czy coś się zmieniło? Mam nadzieję, że jakieś porządne nagrody bo na ZUO wczoraj było zajebioza :)

Opublikowano

Przeczytałem na waszym forum, że dziś jest OX. Czy to jest nadal aktualne czy coś się zmieniło? Mam nadzieję, że jakieś porządne nagrody bo na ZUO wczoraj było zajebioza :)

Tak dzisiaj o godzinie 18:00 będzie konkurs OX, zapraszamy serdecznie do brania udziału! Przewidywane bardzo atrakcyjne nagrody!

logo.png

Opublikowano

Witam OX był super nagrody dobre  czy Administracja planuje jeszcze jakieś inne konkursy po za Oxem czy ratami??

Oczywiście że planujemy, wszelkie informacje dotyczące eventów będzie można znaleźć tutaj

logo.png

Opublikowano

na mapkach +90lv o ile nie jesteś WP/Smokiem to expisz po 1/2/3 grupki. 

swoją ninją tam na 3 grupkach padam to jestem zmuszony expić na marmurkach. nie mowiac o tym ze tylko na łuczanikach na koncu mapy sie da expić, bo gnolle mają po 200k hp, a w mantykory bijesz po 2-3k...

mam nadzieje ze nie bedzie takich niespodzianek na mapie 115, bo chyba zakoncze gre na serwerze

#######
tak na uprzedzenie: tak, mam eq do expa, kd+5, 80-100% na orki/zwierzaki, ile można to na luda. nadal bije jak gówno.

Opublikowano

na mapkach +90lv o ile nie jesteś WP/Smokiem to expisz po 1/2/3 grupki. 

swoją ninją tam na 3 grupkach padam to jestem zmuszony expić na marmurkach. nie mowiac o tym ze tylko na łuczanikach na koncu mapy sie da expić, bo gnolle mają po 200k hp, a w mantykory bijesz po 2-3k...

mam nadzieje ze nie bedzie takich niespodzianek na mapie 115, bo chyba zakoncze gre na serwerze

#######

tak na uprzedzenie: tak, mam eq do expa, kd+5, 80-100% na orki/zwierzaki, ile można to na luda. nadal bije jak gówno.

Gram bodym i z buffem ogarniam lekko ja nie wiem co ty masz za eq:D albo zapomniales o takim czyms jak buff

Aktualnie w top 5 znajduje się ninja 152 poziom, więc nie mów że expienie powyżej mapy 90 jest możliwe tylko dla sury wp/smoka gdyż wystarczy posiadać odpowiedni ekwipunek i buffy. Jeżeli masz problem z expieniem zawsze możesz zgłosić się do jednej z tych osób, udzielą Ci pomocy w jaki sposób expić.

logo.png

Opublikowano

jeden z najwiekszych plusów serwera to mega przyjaźni gracze.

co do expa - bez buffa na mapce 90 nie dasz rady normalnie expić, (chyba ze chcesz brać po 2-3 grupy). zrobiłem sobie buffa, od tej pory expie z nim w party i exp nie jest już taki ciężki i śmiało mogę wciskać pelerynki.

Opublikowano

moim skromnym zdaniem ludzie sa za wygodni bo  chca zeby wszystko szlo latwo lecz jak osiagna  juz all to narzekaja ze beznadziejny serwer bo nie ma co robic za latwy itd. Jak jest juz cos  ciezsze to jest placz i tak naprawde ludziom nigdy nie dogodzi:) Dla mnie serwer jest mega , najlepszy na jakim gralem a gram juz 6 lat w metina. ludzi jest bardzo duzo jest bardzo rozwiniety handel oraz nie ma bugow ani botow. Administracja stworzyla cos na co  gracze czekali i kazdy przyzna mi racje ze jak cos przychodzi z wiekszym wysilkiem to sie to pozniej bardziej docenia:) Wiec ludzie nie narzekajcie tylko przypomnijcie sobie co to jest pt i buff:) zeby nie rzucac slow na wiatr daje ss z m1 i jezeli serwer by nie byl taki fajny nie bylo by tam tylu graczy :)  http://scr.hu/23lo/36yoi

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na forum naszego serwera!

Znajdziesz na nim wiele ciekawostek związanych z grą m.in.

• Wikipedia serwera
  • Informacje o eventach (czyt. kalendarz eventowy)
  • Informacje dot. aktualizacji i wiele więcej!

logo.png

Opublikowano

Bardzo dobry OX, kiedy będzie następny? Czy będzie tyle samo rund?

Kolejny OX będzie zgodnie z datą na kalendarzu eventowym dostępnym na naszym forum.

Każde OX ma 3 rundy i to się nigdy nie zmieni.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...