Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie ,,TO DNO,, objawia się w twoich wypowiedziach,,,napisałeś o tym że ktoś pisał o Diablo,,,, widać jak czytasz ze zrozumieniem to co ludzie piszą ,,ja pisałem o reklamie innego serva Metin2. Podsumowując Skoro masz już swoje zdanie i nie masz zamiaru pisać więcej to życzę ci powodzenia w innych grach ,,albo zaproponuję ci zrobienie własnego serva Metin i tam zapewne wszystko zrobisz na cacy,ludzi zdobędziesz 5kk:))).Powodzenia.

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi mi o to, że jeżeli jest ban za reklamę to powinien być ban za reklamę a nie tylko za reklamę innego serwa, gdzie tu logika, jak koleś zaprasza wszystkich do grania w diablo to nie wyłapuje bana bo co to niby jest? Oczywiście, że też reklama, która może im zabrać dużo klientów, więc admini po prostu banują kogo chcą, a nie tych, którzy reklamują.

Opublikowano

Tłumaczę ci po raz ostatni, Jeśli gracz grający na danym serwerze Metin2 reklamuje w czasie gry inny serwer Metin2 to Administracja może zbanować takiego osobnika, inne gry Diablo,czy CS, to nie Metin zrozum to w końcu człowieku.

Jeśli nadal tego nie jesteś w stanie tego pojąć poproś innego ,jakiegoś gracza by wytłumaczył to tobie w sposób zrozumiały dla ciebie.

Administracja bynajmniej na tym serwerze nie banuje ludzi ,od tak sobie, zrozum to w końcu.

Opublikowano

pre_1452363165__fwn6gd.jpg

A co to k*** jest? XYZ? Człowieku jak nie masz pojęcia to sie nie wypowiadaj. Serwer dno gra 10 osób i tyle mam do powiedzenia wyraziłem swoje zdanie a ty chyba tylko posty chcesz sobie wbić.

Widzę grubo xD

2.8K kont

a 700 online :v.

Zabawne nie powiem.

Nie polecam, na serwerze panuje totalna nuda. W mieście znaleźć dwóch ludzi na krzyż to cud.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tłumaczę ci po raz ostatni, Jeśli gracz grający na danym serwerze Metin2 reklamuje w czasie gry inny serwer Metin2 to Administracja może zbanować takiego osobnika, inne gry Diablo,czy CS, to nie Metin zrozum to w końcu człowieku.

Jeśli nadal tego nie jesteś w stanie tego pojąć poproś innego ,jakiegoś gracza by wytłumaczył to tobie w sposób zrozumiały dla ciebie.

Administracja bynajmniej na tym serwerze nie banuje ludzi ,od tak sobie, zrozum to w końcu.

No spoko, tylko, że ja nie reklamowałem żadnego serwera metin2 tylko napisałem, czy ktoś idzie na inny serwer?

Widzę grubo xD

2.8K kont

a 700 online :v.

Zabawne nie powiem.

Nie polecam, na serwerze panuje totalna nuda. W mieście znaleźć dwóch ludzi na krzyż to cud.

Zgadzam się w 100%, nudą wieje na odległość, oprócz expa nie ma co robić, bo na 100 lvlu ubijasz wszystkie dostępne bossy solo ;) W m1 nie ma z kim robić pvp bo stoją dwa 80 lvle hehe porażka.

Opublikowano

na 100 lev solo wszystkie?:D chyba kpisz:D drzewca w zyciu nie ubijesz tak samo jak bossy na 120 mapie i 150 mapie haha:D nawet nie skosztowales gry a tak piszesz;D

Opublikowano

Ale żeby do plików DLL ładować keyloggery to lekka przesada... Odradzam tutaj gry komukolwiek!

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Inteligencie nade mna ty wiesz co to jest plik szyfrowany i jak  reaguje na taki plik antywirus?:D Wiec  twoja wypowiedz jest jak wypowiedz dziecka o rzeczach z ktorymi nigdyn nie mialo stycznosci;D  Dobrze ze  ja sie  szkolilem jak inni zielsko jarali haha:D

Opublikowano

na 100 lev solo wszystkie? :D chyba kpisz:D drzewca w zyciu nie ubijesz tak samo jak bossy na 120 mapie i 150 mapie haha:D nawet nie skosztowales gry a tak piszesz;D

na 100 lvl bufem solowalem azraela to co Ty gadasz haha tak samo na mapie 120 majac 128lvl buffem bosy tez ubijalem więc jakbym wbił 150 to drzewca też bym dał rade ubić więc nie wiem o co ci chodzi człowieku.

Opublikowano

Inteligencie nade mna ty wiesz co to jest plik szyfrowany i jak  reaguje na taki plik antywirus? :D Wiec  twoja wypowiedz jest jak wypowiedz dziecka o rzeczach z ktorymi nigdyn nie mialo stycznosci;D  Dobrze ze  ja sie  szkolilem jak inni zielsko jarali haha:D

I tak nie mam zamiaru mieć dropów na kompie.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Serwer polecam wybonowanie eq jest naprawde hard w koncu czuc ten klimat metina w pvp nikt nie ma tych samych bonusów.

Co do graczy na serwerze ciągle się zwieksza sklepów co raz więcej.

Co do ogólnej częsci to jeszcze raz polecam starają się żeby serwer był dobrej jakości i grało dużo ludzi.

Opublikowano

Widac ze administracja nie siedzi na dupie tylko stara sie rozwinac serwer a reklama  poprzez e-mail jest bardzo skuteczna jezeli maja baze graczy metina wiec Twoj ss jest  po? Do mnie tez taki doszedl

Opublikowano

Widac ze administracja nie siedzi na dupie tylko stara sie rozwinac serwer a reklama  poprzez e-mail jest bardzo skuteczna jezeli maja baze graczy metina wiec Twoj ss jest  po? Do mnie tez taki doszedl

Czyli nie masz nic przeciwko, żeby Twój adres email był dostępny dla losowych ludzi? Ja na przykład mam. Adresy powinno się ukryć, wysyłając maila do większej grupy osób.

SS został usunięty i dostałem warna, więc wyjaśnię co na nim było. Mianowicie reklama serwera została wysłana do sporej listy osób, a każda z nich mogła zobaczyć adresy e-mail innych odbiorców.

Opublikowano

Osób około 500-600 w godzinach szczytu 

100lvl jak dobrze sie postarasz wbijesz w 1 dzien

Na niskich lvlach o ulepszacze latwo, na wyzszych juz dosyc trudno.

logo.png

Opublikowano

A powie mi ktoś jak wbić 120lvl? xD

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

1913414548040901454685.jpeg

Mam tego ss od kolegi i jak widać to jest Cała prawda o serwer, każdy może dostać gm. za 100 osób !!! Co to na serwer

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

haha chyba nigdy nie byles w administracji :P wiesz co oznacza TGM? gm na  chwilke na test czy sie sprawdzi a jezeli  pomaga na serwer sprowadzic osoby to  moze i opomogl by i w innych opcjach :) Chyba tak zazdrosny jestes ze to tu wstawiasz bo Ciebie nie wzieli?:P Uwazam ze administracja moze  do swojej ekipy brac kogo chce w koncu to ich serwer i twoje placze  sa w tym momencie strasznie zalosne:) Serwer nadal polecam administracja pomimo takich gimbow jak ty sie stara:)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...