Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało jedynie 20 minut do eventu "Znajdź GM" !

Już teraz wejdź na nasze forum by dowiedzieć się o atrakcyjnych nagrodach!

Zapraszamy wszystkich do brania udziału w powyższym evencie.

logo.png

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha ;D Twoj antyvirus to szmelc sorry ze tak ppisze ale to prawda:D Kazdy troche obcykany wie ze tak mocno zakodowane  pliki np binke Twoje zabezpieczenie  uwaza za virusa^^ Lecz nie ma tam nic niebezpiecznego:)

Opublikowano

Co jest nie tak? Już czwarty raz tuż po przejściu na piętro z ripem metek nagle się zawiesza. Cały dzień expienia/dropienia i tego problemu nigdzie indziej nie mam.

Opublikowano

sprobuj odpalic na pieski i isc dt

Jezeli chcesz przejde sie z Toba i zobaczymy czy ja bede mial ok

Już rozwiązałem problem. Jak już klikam mapkę zin to przestaję cokolwiek klikać i ruszać myszką. Na razie pomaga.

To normalne, że na 100lv mam taki kiepski drop z ripa i śmierci? Z ripa praktycznie tylko skrzynia z perłami i runy, a z nieb śmierci wyłącznie szkata. Zero pierścieni, wierzchowców etc.

Opublikowano

Z śmierci zawsze leci tylko szkata a z ripka to jest jakis % szans ze poleci cos wiecej czasem piersci0nki pasy czy wierzchy :D ja chodzilem z 5 x zeby mi cos lepszego plecialo a lev nie ma znaczenia tak mi sie wydaje

Opublikowano

Z śmierci zawsze leci tylko szkata a z ripka to jest jakis % szans ze poleci cos wiecej czasem piersci0nki pasy czy wierzchy :D ja chodzilem z 5 x zeby mi cos lepszego plecialo a lev nie ma znaczenia tak mi sie wydaje

Już zrobiłem wiele razy DT i z ripa ciągle śmieci. Może rękawica złodzieja psuje drop?

Opublikowano

Już zrobiłem wiele razy DT i z ripa ciągle śmieci. Może rękawica złodzieja psuje drop?

Nie no takie śmieci to nie lecą zawsze, wiadomo szansa na drop lepszego itemka jest mniejsza ale zawsze jest szansa :)

Na forum serwerowym jest opisane co dropi jak dobrze pamiętam, Kliknij Tutaj

Opublikowano

Dużo ludzi tu gra ??/

Dupy nie urywa, ale malo tez nie jest. Sklepow na mapie handlowej i w jinno sporo, ssy masz bodajze strone wczesniej.

Tak z 500 na oko powinno byc.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie no takie śmieci to nie lecą zawsze, wiadomo szansa na drop lepszego itemka jest mniejsza ale zawsze jest szansa :)

Na forum serwerowym jest opisane co dropi jak dobrze pamiętam, Kliknij Tutaj

Czytałem, ale jak na razie nadal nic. Spróbuję bić bez rękawicy, bo na metkach znacząco zmniejsza ona drop, może z bossami jest podobnie.

Mógłby ktoś wyjaśnić na czym polegał bug z wierzchowcami?

Opublikowano

hahaha wymien 1 buga? :D bo za bezpodstawna opinia powinien byc za to warn^^

Uwierz mi że admini dobrze wiedzą :) jakie mają bugi a nie chce im niszczyć serwera więc może lepiej nie bd ci wymieniał ale opinie swoją mogę wyrazić 

Opublikowano

Dzisiejszy OX odbędzie się zgodnie z planem o godzinie 18:00, będą trzy rundy - w każdej inna nagroda główna.

Co 3 pytania każdy, który przetrwał otrzymuje nagrodę w postaci różnych ulepek i innych cennych itemków.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...