Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0stn/ixeq8

Tu jest 380 postaci stworzonych wiec nie moze byc 600, policz ze 1/3 moze polowa ma buffy wiec moze bedzie 250 ale chce zeby Admini powiedzieli ile jest

Statystki na stronie nie pokazują prawdziwych danych. Są zaniżane.

logo.png

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale klamcy jestescie i oszusci. Mowicie ze wasze statystyki sa zanizone i gra ponad 600 osob. Postaci jest 401 wchodze na ranking ostatnia strone i macie 398 plus gm j zbanowanego to 401. To widac ze klamiesz. I dwie strony postaci to same 1 lvl wiec nie klamcie. Powiesz ile online

Opublikowano

Nie można pobrac patchera!

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nieźle tniecie w tzw. uja :D

Ja bym poprawił ten licznik, a nie wkręcał ludziom że statystyki są zaniżane :D

Jeśli gra 600+ osób to chyba sklepy offline zaliczane są jako gracze :D

Opublikowano

Ja napisalem tylko co odczułem nie patrzylem ile na stronie jest graczy ale gra sie bardzo przyjemnie i nie ma problemow:) Nikt z  gildii nie narzeka chodz szkoda ze jeszcze 2 dni szkoly;/

Opublikowano

Tyle hejtu było przed startem a jednak polecam wbić osobiście i przekonać się że serwer jest super :) POlecam

Opublikowano

Tyle hejtu było przed startem a jednak polecam wbić osobiście i przekonać się że serwer jest super :) POlecam

Dokładnie, kolejny raz jestem za zdaniem gracza. Nie ma sensu oceniać serwera przed wejściem na niego :)

logo.png

Opublikowano

No więc podsumowując... Z tego co można zauważyć start przebiegł pomyślnie, a na serwerze nie ma nawet małych bugów. Ja osobiście nie zagram (bo nie mam na to czasu, jakbym miał pewnie bym się skusił), ale jak najbardziej polecam Wam grę tutaj. Myślę, że będzie to dobry wybór spośród serwerów Medium. W sam raz na święta :)!

Opublikowano

No więc podsumowując... Z tego co można zauważyć start przebiegł pomyślnie, a na serwerze nie ma nawet małych bugów. Ja osobiście nie zagram (bo nie mam na to czasu, jakbym miał pewnie bym się skusił), ale jak najbardziej polecam Wam grę tutaj. Myślę, że będzie to dobry wybór spośród serwerów Medium. W sam raz na święta :)!

Zapraszamy serdecznie wszystkich do gry!

Oczywiście nie zapomnieliśmy o świętach i możecie się spodziewać eventu z okazji Bożego Narodzenia :)

logo.png

Opublikowano

9png_snppeea.png

Oczywiście Wierzchowce będą przyznawane graczom którzy do tej pory zdobyli 70 poziom jak i nowym graczom. Wierzchowce będą przyznawane od dzisiejszej przerwy technicznej po której każdy gracz z 70 poziomem będzie mógł odebrać swojego Wierzchowca w grze. 

logo.png

Opublikowano

Te skarpetki co jest na forum napisany event z czego beda dropic?

Skarpetki będą wypadać ze wszystkich mobów na serwerze.

logo.png

Opublikowano

Pytanie gdzie dropi Pierscien doswiadczenia ?: )

Pierścień doświadczenia dropi z boosów , wydropilem z lodowej lecz nie wiem czy czasem nie dropi z metkow 90+

Zapraszamy serdecznie wszystkich do gry!

Oczywiście nie zapomnieliśmy o świętach i możecie się spodziewać eventu z okazji Bożego Narodzenia :)

Malutkie pytanie , podczas zmiany postaci wywala mi jak też innym graczy klienta , będzie może to naprawione?

(jeśli było już to pytanie to serdecznie przepraszam)

Opublikowano

Mi nie wywala, mam inne pytanie- czy jak wbije na 1 koncie 4 postacie 70 lev to dostanie 4 mouty? czy tylko 1?

Multipostacie nie będą zaliczane.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...