Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow Amadeusz... widzę do 7 czy 8 razu sztuka? :D Tak czy siak Ci co trochę mają oleju w głowie i grali na Gladorze wiedzą jaka jest ta osoba i wiedzą co będzie zapewne za kilka tygodni czy też miesięcy. Wbiłem na serwer ale niestety odechciało mi się grać przez nieład panujący w całej rozgrywce... Miliony ulepszaczy i innych dupereli.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś zrobiliście ze smokiem czy ja mam takiego pecha ? 5x smok i żadnego kd 

Coś nie tak jest z tym smokiem . W eq mozna mieć tylko 3x głowy? jak podnoszę następna to jakby znika 

Opublikowano

Wow Amadeusz... widzę do 7 czy 8 razu sztuka? :D Tak czy siak Ci co trochę mają oleju w głowie i grali na Gladorze wiedzą jaka jest ta osoba i wiedzą co będzie zapewne za kilka tygodni czy też miesięcy. Wbiłem na serwer ale niestety odechciało mi się grać przez nieład panujący w całej rozgrywce... Miliony ulepszaczy i innych dupereli.

Zmieniłbyś zdanie jak byś dowiedział się do czego all jest i posortował ;) 

Kappa.

Opublikowano

Miliony ulepszaczy? Na każdy set masz 2 różne ulepszacze z danej mapy i perły :v

Do czego jest Zielona Flama?

tenor.gif

Opublikowano

Halo ile trzeba zabić czerwonych smoków żeby ukończyć misje ze szponami u seon pytonga xD

To zależy od szczęścia chyba :) W moim przypadku musiałem ubić jakieś 20 smoków 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Brakuje mi zakładki w Wikipedii dropu w której opisane by było z czego (i w jakich ilościach) lecą przepustki na mapy.

Nie mniej jednak serwer bardzo mi się spodobał i w wolnym czasie z chęcią na nim witam.

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Brakuje mi zakładki w Wikipedii dropu w której opisane by było z czego (i w jakich ilościach) lecą przepustki na mapy.

Nie mniej jednak serwer bardzo mi się spodobał i w wolnym czasie z chęcią na nim witam.

Tego leci tyle, że nikt uwagi na to nie zwraca :)

/

Opublikowano

Tego leci tyle, że nikt uwagi na to nie zwraca :)

No właśnie xD wbiłem 160 poziom nie patrząc skąd to leci, a gdy przyszło robić misję i oddać kamienie smoka (gdzie na dungeon 10 przejściówek muszę oddać) powoli zaczyna mi brakować ^^

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

elo,

duzo tutaj bodziakow [co dziwne o.O] i stad rodzi sie moje pytanie

mam dropa 220lvl wszystko zbijam na kozaku, full eq exp juz mam odlozone takze z metinami i bossami nie mam problemu i mysle teraz jaka postac polecacie do pvp? 

mam trzy do wyboru bo na inne nie mam ochoty:

• body
  • dagger
  • bm

o pvp na malygosie nie wiem nic bo jedyne 'pvp' jakie mialem to hity z konia na spocie[ :lenny: ] takze licze na jakies sensowne rady

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

elo,

duzo tutaj bodziakow [co dziwne o.O] i stad rodzi sie moje pytanie

mam dropa 220lvl wszystko zbijam na kozaku, full eq exp juz mam odlozone takze z metinami i bossami nie mam problemu i mysle teraz jaka postac polecacie do pvp? 

mam trzy do wyboru bo na inne nie mam ochoty:

• body
  • dagger
  • bm

o pvp na malygosie nie wiem nic bo jedyne 'pvp' jakie mialem to hity z konia na spocie[ :lenny:] takze licze na jakies sensowne rady

Nad balansem będziemy jeszcze pracować, jak by co. 

Kappa.

Opublikowano

Lista zmian według mnie, która powinna być wprowadzona:
-zwiększyć drop yangów na mapie od 220, jest taki średni, prawie wg się nie rożni od tego dropu z mapy niżej, może nawet niższy, bo na mapie od 190 poziomu lecą one szybciej.
-zwiększyć drop tych skrzyń zombi, bo dropią chyba raz na 1/2h :/, powinny lecieć tak jak te z skrzynie nieumarłych z mapy niżej.
-nie wiem czy tylko u mnie ale na dunegonie na poziom 200 po ubiciu metków zariami czasami nie pojawia się boss( Erb ), już zdarzyło mi się to ok. 5 razy.
-zwiększyć drop itemów do biologa na poziom 230, lecą jak "krew z nosa".
-przydało by się trochę złagodzić te odpychanie bossów z mapy 220.. bo czasami można dostać szału  :lenny: 
I to chyba tyle co zauważyłam, przydało by się to zmienić według mnie :v  :yay:

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Nie można  mieć powyżej 1k na potwory ? bo mam 970 używam runy i jest niby aktywna ale nie dodaje mi bonu na potwory 

Opublikowano

Ja tu z IS widzę tylko maskę i kupony. Ile SM te kupony? Z ilu szkat jest przedstawiony drop?

@.WhyNot sprawdz pw

Nie można  mieć powyżej 1k na potwory ? bo mam 970 używam runy i jest niby aktywna ale nie dodaje mi bonu na potwory 

mozna tylko tabela pokazuje do 999wartosci bonusu nie liczac hp/pe

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

A czemu dalej nie naprawiliście dropu skrzyń zombi ?

Edit. Czemu z metina zombi nie wylatują moby?

Jak to nie wylatują? 

Wczorajsza przerwa techniczna : 

-Poprawa Dodawania Przetopów do nowej biżuterii

-Poprawa wyświetlanego dropu w Wikipedii z Metina Zombie

-Umożliwienie atakowania drugiej postaci podczas walki (Jeśli byłeś/aś atakowana przez innego gracza szczególnie wojownika bodego leżałeś/aś na ziemi i nie można było oddać hita, od teraz będzie to możliwe)

-Poprawa Dropu Yang na Mapie 220 +

-Poprawiono poziom wymagany Nefrytowej Bransolety !

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...