Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem 2 tajkie same kostiumy i 2 takie same pety pety + helm i wierzcha ale na 7 dni a mialo byc na 14 dni wtf.

Przeczytaj dokładnie temat. Nowi gracze na 14 dni. Całkiem nowe konto. 

Kappa.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da sie zmienic tu płeć?

Tak handlarz zbrojami bodajże 

Opublikowano

Można spodziewać się zablokowania setek na wojnach? To nie ma sensu, że typ wchodzi sam na wojnę, clickera pewnie ustawił na setki i co 0,1s klika i w 5 nie można go ubić, mimo że typ dostaje 80k ze skilla, a bije może po 20...

tenor.gif

Opublikowano

Można spodziewać się zablokowania setek na wojnach? To nie ma sensu, że typ wchodzi sam na wojnę, clickera pewnie ustawił na setki i co 0,1s klika i w 5 nie można go ubić, mimo że typ dostaje 80k ze skilla, a bije może po 20...

Przekzałem już informacje. Zrobimy to w przyszłych updatach. 

Kappa.

Opublikowano

Serwer najlepszy na jakim grałam a było ich po drodze sporo, nie ma jak się nudzić bo jest co robić na tym serwerze, misje, badania i to pare rodzaju, ciekawe nowe rangi, fajnie się expi, metków i bossów na mapach jest sporo szybko się respią. Polecam i zapraszam do zabawy na tym serwerze.

Ps. Może ktoś mi tu odpowie gdzie kupie kilof bo nie widać go u npc.

Opublikowano

Juz 2raz wywalilo mnie na shin shinie, co wezme wiekszy spot to mnie loga. Jeszcze wczoraj tego problemu nie było...

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Serwer najlepszy na jakim grałam a było ich po drodze sporo, nie ma jak się nudzić bo jest co robić na tym serwerze, misje, badania i to pare rodzaju, ciekawe nowe rangi, fajnie się expi, metków i bossów na mapach jest sporo szybko się respią. Polecam i zapraszam do zabawy na tym serwerze.

Ps. Może ktoś mi tu odpowie gdzie kupie kilof bo nie widać go u npc.

W Kopalni u Deokbae.

tenor.gif

Opublikowano

Witam zacząłem grać od niedawna, ale dostałem wierzchowca i peta na 7 dni a podobno jest 14 dni.

Gracze którzy stworzyli postac przed tym pakietem dostali na 7 dni. Jesli tworzysz nowo postac na tym samym konce tez masz na 7 dni. Jesli stworzysz nowe konto to wtedy dostaniesz na 14 dni
Opublikowano

Ile ludzi online w godz szczytu ?

Opłaca się zaczynać grę od zera ?

Przedmiotami z is da się handlować lub są kupony sm ?

Online do 1,1k dobija.

Opłaca się, chociaż z zarobkiem coraz trudniej, perły niemal nie schodzą ze sklepów, a na eq na 230 są potrzebne ogromne ilości yang.

Przedmiotami czasowymi da się handlować, tymi stałymi nie, ale są kupony SM.

tenor.gif

Opublikowano

Gracze którzy stworzyli postac przed tym pakietem dostali na 7 dni. Jesli tworzysz nowo postac na tym samym konce tez masz na 7 dni. Jesli stworzysz nowe konto to wtedy dostaniesz na 14 dni

Tylko, że ja dostałem 2 razy po 7 dni coś mi się zbugowało 2 kostiumy 2 pety, a gram od paru dni.

Opublikowano

Tylko, że ja dostałem 2 razy po 7 dni coś mi się zbugowało 2 kostiumy 2 pety, a gram od paru dni.

Kiedy konto założyłeś? 

Kappa.

Opublikowano

Nuuuuuuudaaaaaaaaa tak mozna opisac server po 240lv.

Na arenie pvp ludzi nie ma, zrobienie eq 230+ jak na serv easy zajmuje ogrom czasu i to ze wzgledu na yangi gdzie na 1item przy farcie idzie 15kkk gdzie potrzeba 2sety bizu(o klasie juz nie mowie)2sety zbroji i od biedy 2sety broni.

Opublikowano

Nuuuuuuudaaaaaaaaa tak mozna opisac server po 240lv.

Na arenie pvp ludzi nie ma, zrobienie eq 230+ jak na serv easy zajmuje ogrom czasu i to ze wzgledu na yangi gdzie na 1item przy farcie idzie 15kkk gdzie potrzeba 2sety bizu(o klasie juz nie mowie)2sety zbroji i od biedy 2sety broni.

Może nie mam 240lvl, bo gram od paru dni, ale czytając twój komentarz to chyba dobrze, że trudniej zrobić eq, bo wtedy jest rzadkie, a nie, że każdy ma eq.

Opublikowano

Może nie mam 240lvl, bo gram od paru dni, ale czytając twój komentarz to chyba dobrze, że trudniej zrobić eq, bo wtedy jest rzadkie, a nie, że każdy ma eq.

Ciężko tylko o.yangi bo trzeba ich trochę,w sumie to i tak dobrze ze są zwoje smierci bez tego to byłaby porażka.

Opublikowano

Serwer byłby fajny gdyby nie misje biologa/bossy itp gdzie trzeba czekać po godzinie żeby oddać a do oddania 30 itemów. No chyba że się kupi mikstury z isa żeby ten czas pominąć. Server typowo pod zarobek, nie da się grać bez ISa, nie polecam :D

Opublikowano

Serwer byłby fajny gdyby nie misje biologa/bossy itp gdzie trzeba czekać po godzinie żeby oddać a do oddania 30 itemów. No chyba że się kupi mikstury z isa żeby ten czas pominąć. Server typowo pod zarobek, nie da się grać bez ISa, nie polecam :D

co? mikstury kupisz za PO kostiumy za perły , pet pierscienie lizaki za PO

ps

pozdrawiam tych pajaców co robili dziś OX

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te mikstury masz za po. Skoro wczoraj w 5/6h luźnego dropienia zarobiłem 4k sm to chyba nie jest pod zarobek :v

tenor.gif

Opublikowano

Te mikstury masz za po. Skoro wczoraj w 5/6h luźnego dropienia zarobiłem 4k sm to chyba nie jest pod zarobek :v

Tak z ciekawości w jaki sposób? Perły na nowej mapie czy wywary? (Pw jak cos ;-))

BTW. 

Serwer polecam. Gram od ponad miesiąca. Gra się przyjemnie. Graczy sporo. Sklepów w opór. Ogólnie wszystko na +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...