Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O 13 godzinie otworzyłem 1100 blasków poleciało mi 30x50sm

Teraz otworzyłem ponownie 1100 blasków i poleciało mi 2x50sm

nie fart czy zmniejszony procent :v

Ludzie dorobili się przelewów po 200zł (licząc w sm) po dniu tego eventu :v

rynek upadł.

Mimo to polecam serwer, jestem święcie przekonany, że lepszego easy/pvp nie będzie nawet w 2016.

Pierwszy tego typu serwer na którym gram od początku, choć jestem zwolennikiem hard/medium.

Pozdrawiam

Opublikowano

O 13 godzinie otworzyłem 1100 blasków poleciało mi 30x50sm

Teraz otworzyłem ponownie 1100 blasków i poleciało mi 2x50sm

nie fart czy zmniejszony procent :v

Ludzie dorobili się przelewów po 200zł (licząc w sm) po dniu tego eventu :v

rynek upadł.

Mimo to polecam serwer, jestem święcie przekonany, że lepszego easy/pvp nie będzie nawet w 2016.

Pierwszy tego typu serwer na którym gram od początku, choć jestem zwolennikiem hard/medium.

Pozdrawiam

Po tym jak ludzie wydropili kilka tys. blasków i z tego mieli tysiące SM to zmienili drop :D

tenor.gif

Opublikowano

Zwiększenie drop tych korzeni alarskich bo kurwica mnie już łapie. Z 230 lvl-A do 235 i mam 10 dopiero oddane

To ja nie wiem jak Ty to dropisz, bo ja mam 237 i zostało 10 do oddania.

No, nieźle ten drop SM zmniejszyliście, w piątek z 50 szkat miałem 200SM, teraz z 3k szkat 200SM xD Jedni co dropili piątek/sobota mają po kilka tys. SM z eventu, reszta nic :v

tenor.gif

Opublikowano

No z tym dropem sm była lipa, z początku otworzyłem 100sztuk i było te 200sm, a teraz żeby 200sm dropnąć to trzeba z 2k szkat otworzyć :D mogli od razu zrobić słaby drop sm, a nie jak dużo ludzi nadropiło duże ilości sm.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Czemu drop blasków został wyłączony przed czasem?

Chyba faktycznie trzeba skończyć grę, skoro administracja takie rzeczy odwala.

Event Dropu Szkat Blasku Został zakończony równo z Eventem ZuO !

Ile osób online?

Dzisiaj blisko 1300 online było 

Opublikowano

@DarkSince. Możesz zrobić gdy się ulepsza zwojem smierci i gdy spali moze nie zabierać yang ?? Equ na 210 na +9 jest bardzo trudno zrobić brak kasy..

Opublikowano

@DarkSince. Możesz zrobić gdy się ulepsza zwojem smierci i gdy spali moze nie zabierać yang ?? Equ na 210 na +9 jest bardzo trudno zrobić brak kasy..

kasa musi brac bo by było za łatwo

gdzie jest boss benchero bo nie moge go znalesc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Event Dropu Szkat Blasku Został zakończony równo z Eventem ZuO !

Dzisiaj blisko 1300 online było 

Wcześniej pisaliście, że będzie do 24... Chciałem podropić wieczorem, żeby potem sprzedać :G

Jak Ty narzekasz na yangi z tym eq to lepiej przestań grać. Nowe biżu na +6, 50% szans, 1,2kkk zabiera. Potem jeszcze więcej ^^.

Przydałoby się zablokować setki i autopoty na wojnie gildii.

tenor.gif

Opublikowano

Wcześniej pisaliście, że będzie do 24... Chciałem podropić wieczorem, żeby potem sprzedać :G

Jak Ty narzekasz na yangi z tym eq to lepiej przestań grać. Nowe biżu na +6, 50% szans, 1,2kkk zabiera. Potem jeszcze więcej ^^.

Przydałoby się zablokować setki i autopoty na wojnie gildii.

Przepraszamy za to że wyłączyliśmy event wcześniej..

Setki chyba już są zablokowane na wojnie?

Kappa.

Opublikowano

Przepraszamy za to że wyłączyliśmy event wcześniej..

Setki chyba już są zablokowane na wojnie?

Jeśli dzisiaj nic nie poprawialiście to nie. Z takimi F50 nie da się nic zrobić, bo setki co sekundę używają xD

tenor.gif

Opublikowano

Od tego momentu serwera nie polecam.

Wiem polecą hejty że to nie prawda, że tak nie jest bo wkońcu będą chcieli się bronić.

Jest jakiś bug który wspomaga pvp, nie jestem pewny jaki dlatego nie będę o nim pisać (zresztą nie chodzi aby mówić o nim i ludzie zaczną tak robić)

Gracze zaczynają bugować coś i nie można ich ubić.

Ja mając eq nowe all +8,misje wszystkie skończone zaznaczam, is stałego(pięczeć trola oraz kostium na 40k hp i 60luda), nowe kd na max wszedzie 7b siła(postać body oczywiście)

A typ z eq +4 nowym i mieczem tylko +8 reszta to samo co ja misje is itp, bije mnie 60k ze skila a ja mu 40k :O

Jakim cudem zaznaczam eq gorsze o wiele ma od mojego.

Dlatego odradzam ludzią gre tutaj zainwestujecie w IS zrobicie full eq a mimo tego i tak będziecie za słabi.

Nie wiem co się dzieje na serwerze ale to przechodzi ludzkie pojęcie.

Zaraz polecą hejty że zrób lepsze eq, nie żal się itp.

Powiem jedno poczekam aż wy będziecie tak dociekać dlaczego jeden gracz bije mnie więcej skoro mam lepsze eq od niego.

Wtedy wrócicie i przyznacie mi racje.

Jeszcze raz serwer nie polecam na tą chwile, cyrk na kółkach się dzieje teraz <.<

Opublikowano

Od tego momentu serwera nie polecam.

Wiem polecą hejty że to nie prawda, że tak nie jest bo wkońcu będą chcieli się bronić.

Jest jakiś bug który wspomaga pvp, nie jestem pewny jaki dlatego nie będę o nim pisać (zresztą nie chodzi aby mówić o nim i ludzie zaczną tak robić)

Gracze zaczynają bugować coś i nie można ich ubić.

Ja mając eq nowe all +8,misje wszystkie skończone zaznaczam, is stałego(pięczeć trola oraz kostium na 40k hp i 60luda), nowe kd na max wszedzie 7b siła(postać body oczywiście)

A typ z eq +4 nowym i mieczem tylko +8 reszta to samo co ja misje is itp, bije mnie 60k ze skila a ja mu 40k :O

Jakim cudem zaznaczam eq gorsze o wiele ma od mojego.

Dlatego odradzam ludzią gre tutaj zainwestujecie w IS zrobicie full eq a mimo tego i tak będziecie za słabi.

Nie wiem co się dzieje na serwerze ale to przechodzi ludzkie pojęcie.

Zaraz polecą hejty że zrób lepsze eq, nie żal się itp.

Powiem jedno poczekam aż wy będziecie tak dociekać dlaczego jeden gracz bije mnie więcej skoro mam lepsze eq od niego.

Wtedy wrócicie i przyznacie mi racje.

Jeszcze raz serwer nie polecam na tą chwile, cyrk na kółkach się dzieje teraz <.<

Jest jakiś bug który wspomaga pvp, nie jestem pewny jaki dlatego nie będę o nim pisać (zresztą nie chodzi aby mówić o nim i ludzie zaczną tak robić)@ Jak nie jesteś pewien to po co paplać językiem na prawo i lewo? I mówić że jest, hmm? Tylko zamieszanie wprowadzasz. Bugu nie ma tylko jest różnica w wartości ataku który próbujemy naprawić. 

Jeżeli Ci się nie podoba to wiesz co możesz robić. Odejść i tyle.

Kappa.

Opublikowano

Jest jakiś bug który wspomaga pvp, nie jestem pewny jaki dlatego nie będę o nim pisać (zresztą nie chodzi aby mówić o nim i ludzie zaczną tak robić)@ Jak nie jesteś pewien to po co paplać językiem na prawo i lewo? I mówić że jest, hmm? Tylko zamieszanie wprowadzasz. Bugu nie ma tylko jest różnica w wartości ataku który próbujemy naprawić. 

Jeżeli Ci się nie podoba to wiesz co możesz robić. Odejść i tyle.

Właśnie widać wasze podejście do graczy,a twoje zwłaszcza.

Już pokazałeś swoje podejście które jest opisane na forum,że zbanowałeś za coś.

Dużo skarg jest na twoją osobę, pomyśl jakie nie będę je tutaj wypisywać.

Próbujecie naprawić a czy naprawicie to raczej nie.

Pokazaliście swoją klase wypuszczając niedopracowany event więc wątpie abyście to naprawili.

Żegnam :)

Opublikowano

Kolejny serwer easy, jeszcze z dopiskiem "pvp", który nie jest ani trochę taki, więc nie polecam. Prawdziwe easy upadły i już chyba nie powstaną. Chciałem się pobawić ze znajomymi, w krótkim czasie ogarnąć wszystko, potem jakieś wojenki, pojedynki, no ale po raz kolejny zostałem oszukany :)

Opublikowano

Kolejny serwer easy, jeszcze z dopiskiem "pvp", który nie jest ani trochę taki, więc nie polecam. Prawdziwe easy upadły i już chyba nie powstaną. Chciałem się pobawić ze znajomymi, w krótkim czasie ogarnąć wszystko, potem jakieś wojenki, pojedynki, no ale po raz kolejny zostałem oszukany :)

Jak to? 220 z max eq można było wbić w tydzień, teraz z nowym eq jest trudniej, ale wciąż jak dla mnie jest to serwer 4fun. Widocznie zostałeś przyzwyczajony do hardów jak nawie, gdzie w IS masz tęczaka xD

tenor.gif

Opublikowano

Nie to nie jest serwer 4fun, ani easy i takich już chyba nie ma, a jak ja muszę 20 minut wbijać 30 poziom, to podziękuje. Jak się serwer nazywa easy/pvp to niech taki będzie, to mnie boli własnie.. bo serwer niby fajny, ale jak dla mnie zbyt czasochłonny.

Opublikowano

Nie to nie jest serwer 4fun, ani easy i takich już chyba nie ma, a jak ja muszę 20 minut wbijać 30 poziom, to podziękuje. Jak się serwer nazywa easy/pvp to niech taki będzie, to mnie boli własnie.. bo serwer niby fajny, ale jak dla mnie zbyt czasochłonny.

Skończyłeś grę na 30 poziomie? xD

30lvl wbija się 20 minut razem z bonowaniem całego eq i expiąc w m2 :v

tenor.gif

Opublikowano

Skończyłem na 85 poziomie i jak dla mnie za ciężko się expi, pełno ulepów, ja chcę się na privie pobawić, a nie męczyć, np. tak jak kiedyś na gladorze, xenoxie itd..  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...