Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie widać wasze podejście do graczy,a twoje zwłaszcza.

Już pokazałeś swoje podejście które jest opisane na forum,że zbanowałeś za coś.

Dużo skarg jest na twoją osobę, pomyśl jakie nie będę je tutaj wypisywać.

Próbujecie naprawić a czy naprawicie to raczej nie.

Pokazaliście swoją klase wypuszczając niedopracowany event więc wątpie abyście to naprawili.

Żegnam :)

Skarg? To dawaj pochwal się bo ciekawy jestem co tam nawymyślałeś. Zbanowałem za coś? No to powiedz za co a nie jak pospolity polak pleciesz językiem. 

Wiesz myślę i nie mogę wymyślić... To może mi ułatwisz zadanie i coś poprawię w swoim zachowaniu?

Pokazaliśmy swoją klase wypuszczając niedopracowany event? Bo ktoś się wzbogacił o większą ilość sm i tyle? No niestety nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem. 

Jeżeli ktoś nie chce grać w tym przypadku ty to co Ci mam powiedzieć? Proste, dowidzenia nie chcesz nie graj... Nie ucz mnie jak podchodzić do graczy.. Dziękuje. 

Już pokazałeś swoje podejście które jest opisane na forum,że zbanowałeś za coś." Gdzie to jest opisane oświeć mnie? 

Kappa.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończyłem na 85 poziomie i jak dla mnie za ciężko się expi, pełno ulepów, ja chcę się na privie pobawić, a nie męczyć, np. tak jak kiedyś na gladorze, xenoxie itd..  

To nie wiem jak ty grasz, jak mi ten serwer wydaje się ze 100 razy łatwiejszy od tych co wymieniłeś.

Opublikowano

Skończyłem na 85 poziomie i jak dla mnie za ciężko się expi, pełno ulepów, ja chcę się na privie pobawić, a nie męczyć, np. tak jak kiedyś na gladorze, xenoxie itd..

Haha :D Ha xD Haha przepraszam ale nie potrafię się zdobyć na konstruktywną odpowiedź na twój komentarz. Haha :D płacze i nie mogę przestać xS

Opublikowano

Bardzo elokwentny widocznie jesteś, skoro nawet nie potrafisz mnie zrozumieć, a co dopiero się wypowiedzieć sensownie 

Opublikowano

Proszę Cię.. serwer nie jest easy, tyle

Wbicie 200lvl zajmuje średnio 4-5h max , jeśli porównujesz serwer rangą do pla , to jaką rangę byś przypisał temu serwerowi ? Każdy ma własne porównanie i to jest serwer zdecydowanie easy jeśli odbierasz to w inny sposób to znaczy że masz swój system oceniania serwerów bo najwyraźniej nie grałeś na globalu :> .

Opublikowano

ile osob online ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Byście mogli powiększyć sklepy i może naprawić ta rune na potwory która się buguje jak sie przekroczy 1k na moby

Opublikowano

Przepraszam że co ? za ciężko expi ? wbicie 85 lvl to chwila, jakie bugi ? wymień choć kilka z nich skoro dobrnąłeś aż do 85 lvl  :D  podziwiam Cię, serio - grać na prostym serwerze, gdzie exp jest tak łatwy że już chyba łatwiej się nie da, gdzie masz peta i mounta na start z dodatkiem na potwory, gdzie masz skile na P, chociaż na starcie tak nie było i zmienili bo było za trudno  xD . Nie wiem jak Ty grasz, ale skoro tak prosty serwer jest dla Ciebie wyzwaniem to pora zmienić grę na inną. Innymi słowy, skoro zakończyłeś grę to po co się wypowiadasz w tym temacie ? jaki masz cel ? obstawiam że sam tego nie wiesz  :)

Opublikowano

Ty serio taki mądry jesteś? 

Po pierwsze, nic o bugach nie wspominałem.. 

Po drugie, nie chodzi mi o to, że jest za ciężko, tylko o to, że nie jest jak na konkretnym easy..

Po trzecie, wypowiadam się własnie po to by ocenić to na czym grałem i to co nie spełniło moich oczekiwań.

Słabo u Ciebie z myśleniem kolego, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Ty serio taki mądry jesteś? 

Po pierwsze, nic o bugach nie wspominałem.. 

Po drugie, nie chodzi mi o to, że jest za ciężko, tylko o to, że nie jest jak na konkretnym easy..

Po trzecie, wypowiadam się własnie po to by ocenić to na czym grałem i to co nie spełniło moich oczekiwań.

Słabo u Ciebie z myśleniem kolego, nie pozdrawiam.

Szanuje Twoją decyzję, jak chcesz to możesz kiedyś wrócić ;) 

Kappa.

Opublikowano

Jakie są nowe Malachity ? mógłby ktoś wymienić ?

Uchyłka, unik, klasówki, powtórki, witalności, życia, moba, kryta, szycia i to chyba wszystkie. Jbc. to są jeszcze amazonity.

tenor.gif

Opublikowano

rynek wrocil juz do normy?

Zależy o co pytasz. SM są warte 2x mniej, niż przed eventem, reszta itemów wciąż leci ciągle w dół, eliksiry serbiercy/mustafiego nic nie warte, zmianki 7b też, perły, amulety, muszle coraz tańsze. Ogólnie coraz trudniej zarobić, a hajsu na eq na 230 potrzeba w piz*u.

tenor.gif

Opublikowano

Zarejestruj się już dziś na MalygoS aby otrzymać kompletny Pakiet Startowy, każdy gracz zakładający postać na MalygoS od dziś otrzyma od nas specjalny Ekwipunek który będzie dostępny tylko przez jakiś czas, także nie zwlekaj dołącz do społeczności już dziś !

Prezenty które Otrzyma Każdy Gracz :

1.Kostium w Barwach Królestwa na Stałe z Bonusami:
- +3000 PŻ
- +25% Silny na Potwory
- +10% Silny na Ludzi
2.Kostium Bojownika Cesarkiego na 14 Dni !
- +30 000 PŻ
- 40% Silny na Potwory
- 40% Silny na Ludzi
3.Pieczęć Liska na 14 dni !
- +10 000 PŻ
- 40% Silny na Potwory
- 15% Obrażeń Umiejętności
4.Fryzure Arcykapłana na 14 dni !
- +4000 PŻ
- 25% Silny na Potwory
- 25% Silny na Ludzi
5.Pieczęć Tygrysa 14 dni !
- +50 % Silny na Metiny
- +50% Silny na Bossy
- +10 000 PŻ
6. Pieczęć Zwierzaka Żłowika na Stałe

pakietstart.png

Prezent otrzymają również gracze którzy aktualnie grają na MalygoS i zalogują się do gry w przeciągu 2 dni !

http://www.malygos.pl/register

Klient Gry:

http://www.malygos.pl/download

Pozdrowiamy Serdecznie Graczy MalygoS !

Administracja MalygoS.pl

Opublikowano

A ludzie kupowali agresywnego Dragora na metki i bossy, a teraz za darmo na 14 dni - czas leci niezależnie od tego czy jeździmy ? 

edit. pany coś żeście zepsuli, poruszam się jakieś x2 szybciej niż przedtem, żeby było ciekawiej poruszam się bokiem  :D niby mam fryzurę i kostium ale go tak naprawdę nie ma ! w eq nie mogę przekładać jak mi się podoba, lipa.

oto przykład:

60XZWyk.jpg

Opublikowano

A ludzie kupowali agresywnego Dragora na metki i bossy, a teraz za darmo na 14 dni - czas leci niezależnie od tego czy jeździmy ? 

edit. pany coś żeście zepsuli, poruszam się jakieś x2 szybciej niż przedtem, żeby było ciekawiej poruszam się bokiem  :D niby mam fryzurę i kostium ale go tak naprawdę nie ma ! w eq nie mogę przekładać jak mi się podoba, lipa.

oto przykład:

60XZWyk.jpg

Masz spatchowanego clienta? :v

U mnie wszystko jest okej:

filByKw.jpg

tenor.gif

Opublikowano

Masz spatchowanego clienta? :v

U mnie wszystko jest okej:

filByKw.jpg

Tak, patch aktualny dlatego się zdziwiłem jakie cuda wianki mnie zastały. Najlepsze jednak jest to że biegam za szybko i bokiem, tego ogarnąć już nie mogę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...