Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, patch aktualny dlatego się zdziwiłem jakie cuda wianki mnie zastały. Najlepsze jednak jest to że biegam za szybko i bokiem, tego ogarnąć już nie mogę :D

Hmm Ja biegam normalnie, spróbuj jeszcze raz wypakować klienta. 

Kappa.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm Ja biegam normalnie, spróbuj jeszcze raz wypakować klienta. 

Dobra już jest wszystko ok, usunąłem rooty i zaktualizowałem od nowa. Wszystko sie zgadza tylko dlaczego kostiumy, pet, fryz jest na 7 dni, a nie jak podano wyżej na 14 ?

Opublikowano

Dobra już jest wszystko ok, usunąłem rooty i zaktualizowałem od nowa. Wszystko sie zgadza tylko dlaczego kostiumy, pet, fryz jest na 7 dni, a nie jak podano wyżej na 14 ?

Nowi gracze otrzymują na 14 dni, starzy gracze otrzymuja na 7 dni.

Opublikowano

Nowi gracze otrzymują na 14 dni, starzy gracze otrzymuja na 7 dni.

Ja jak założyłem nową postać to dostałem 2x zestaw - kostium, wierzcha i peta na 7dni, bez fryzury :v

tenor.gif

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę?

Gospodarka serwera jak tam?

O eq/IS itp ciężko?

Administracja czuwa?

Najlepszy zarobek na początek?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Gdy był event ze szkatami nadropiłem sobie ponad 2k szkat dziś wbijam otworzyłem wszystkie i co? Nawet jeden pierscień nie wydropił ani lizak ani wierzchowiec nic . Sądze że z 2k szkat z 600 to miałem pustych. Gratuluje za pomysł zmniejszenia dropu, zmarnowałem kompletnie czas na drop tych szkat 

Opublikowano

W ile wbiliście max poziom, eq; tak żeby już tylko się bić i bawić?

Przed update to w 10 dni na lajcie, razem z petem stałym, zrobienie nowego eq do +8 (lub 9 jeśli masz dużo hajsu) zajmie pewnie jeszcze kolejne 10. Ogólnie to 1 item od +0 do +6 zajmuje może z 3h.

Gdy był event ze szkatami nadropiłem sobie ponad 2k szkat dziś wbijam otworzyłem wszystkie i co? Nawet jeden pierscień nie wydropił ani lizak ani wierzchowiec nic . Sądze że z 2k szkat z 600 to miałem pustych. Gratuluje za pomysł zmniejszenia dropu, zmarnowałem kompletnie czas na drop tych szkat

Potwierdzam, najgłupszy pomysł na jaki można było wpaść. Ja otworzyłem 50, +/- 35 było pustych.

tenor.gif

Opublikowano

Drop nie była aż taki zły, wszystko zależało od szczęścia

Opublikowano

Drop nie była aż taki zły, wszystko zależało od szczęścia

No przed poprawieniem dropu z 500 szkat dropłem 1k sm a teraz z 2k szkat ani jednego kuponu troche przesadzili z tym osłabieniem 

Opublikowano

Witam mam zamiar zacząć grać na malygos, ale sory patrzę na liczbę graczy, więc pytanie

ile online?

jak widzicie przyszłość serwera?

nie ma problemu z sprzedawaniem eq za pln?

Opublikowano

Witam mam zamiar zacząć grać na malygos, ale sory patrzę na liczbę graczy, więc pytanie

ile online?

jak widzicie przyszłość serwera?

nie ma problemu z sprzedawaniem eq za pln?

Online w godzinach szczytu do 1,1k jakoś dobija.

Ponoć handel za PLN jest zakazany, a w dziale "Sprzedam" wszyscy sprzedają konta z PLN, więc nie wiem jak to jest.

tenor.gif

Opublikowano

Online w godzinach szczytu do 1,1k jakoś dobija.

Ponoć handel za PLN jest zakazany, a w dziale "Sprzedam" wszyscy sprzedają konta z PLN, więc nie wiem jak to jest.

Nie za PLN tylko na allegro ;) 

Kappa.

Opublikowano

Nie za PLN tylko na allegro ;)

To jaki sens ma zakazanie handlu poprzez allegro, skoro można sprzedawać za pomocą pp, przelew itp? To tylko pomaga graczom, którzy chcą kogoś okraść, ale ok :v

tenor.gif

Opublikowano

Powiem szczerze zachęcił mnie ten pakiet startowy do gry na tym serwerze. Sciągam i wbijam.

Takie pytanie która klasa jest najlepsza w pvp tutaj?

Opublikowano

Ile trzeba mieć % na kryta, żeby w każdym hicie wchodził kryt? :p

Nie ogarniam tego serwera, biję w metka 460k, tepam się do następnego i biję 420k o.O W dodatku w tabeli bonusów mam 40% na surę w eq exp, a aktywna jest runa na potwory :v

tenor.gif

Opublikowano

Pakiet startowy z pewnością przyciągnął wiele osób i jest to bardzo dobry chwyt marketingowy (bywa nawet lepszy od niektórych YouTuberów), ale niestety mało serwerów na takie coś wpada..

Pomijam fakt, że daliście bardzo ładny ten secik startowy, a inni pewnie by dali jakieś szpetne.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ogarnijcie ten serwer, wywaliło właśnie przy ubijaniu ostatniego metka przed bossem na dungu 230...

Otrzymujemy DDOSY, pracujemy nad tym. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...