Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem , pograłem i nie gram :) nie polecam serwera szybko sie nudzi zbyt wiele drobiazgów , Administracja na TS nie zbyt ogarnieta - tak zwane świeżaki , Administracja serwera moze jest kilka ogarnietych osob lecz nie wszyscy , pozdrawiam.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie update

Niedługo?

Zagrałem , pograłem i nie gram :) nie polecam serwera szybko sie nudzi zbyt wiele drobiazgów , Administracja na TS nie zbyt ogarnieta - tak zwane świeżaki , Administracja serwera moze jest kilka ogarnietych osob lecz nie wszyscy , pozdrawiam.

Kogo masz na myśli mniej wiecej? Bo myślę że mylisz kid modów na TS z administracją serwera ;)

Kappa.

Opublikowano

Server fajny. skąd dropią te przepustki karijang. Chciałbym abyście dodali handlarzy do kółka bo te jebane pajace z czerwonych i własnego królestwo nabijają rangę na małych lv i nie da sie nic kupić.

Opublikowano

Server fajny. skąd dropią te przepustki karijang. Chciałbym abyście dodali handlarzy do kółka bo te jebane pajace z czerwonych i własnego królestwo nabijają rangę na małych lv i nie da sie nic kupić.

Przepustki dropią ze skrzyneczek i podajże z metinów i bossów. 

Przepustki dropią ze skrzyneczek i podajże z metinów i bossów. Możliwe że to zmienimy ale nic nie obiecuję.

Kappa.

Opublikowano

Serwer wart uwagi, przyjemny i dopracowany, cały czas pod nadzorem sumiennego administratora. 
Gram i polecam:)

Opublikowano

czemu amm 120% na kryta, a kryt nie wchodzi zawsze?;o

Od 155% bodajże zawsze wchodzi.

Serwer polecam jak najbardziej. Administracja się nim zajmuje a to najważniejsze.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

czemu amm 120% na kryta, a kryt nie wchodzi zawsze?;o

Musisz mieć o wiele więcej kryta aby zaczął wchodzić w pvp.

Dziękujemy za miłe słowa. ;) 

Kappa.

Opublikowano

Przydało by się dodać encyklopedie dropu to naprawdę by ułatwiło ;) Also w misjach od drzewca nie jest podane gdzie danego bossa się znajdzie wiec to utrudnia a dostałem zlecenie na zabicie bencharo i nie wiem gdzie go szukać ;/

Opublikowano

Przydało by się dodać encyklopedie dropu to naprawdę by ułatwiło ;) Also w misjach od drzewca nie jest podane gdzie danego bossa się znajdzie wiec to utrudnia a dostałem zlecenie na zabicie bencharo i nie wiem gdzie go szukać ;/

Zostanie dodana przy aktualizacji, wszystko pięknie pokazuje ;) Trochę się nad nią męczyliśmy więc miejmy nadzieje że będzie dobra. ;) Bossy tak samo będzie pokazywało jakie misje zrobiliśmy i u kogo.

Kappa.

Opublikowano

Eh pograłem ale przestałem może z lvlm easy ale jeśli chodzi o misje to lipa biologa kufa co 10/15/20/30 min 10 razy na dunga aby zrobić inną misje z tego robi się go 15/20 min nie nie mam 100% że poleci kamień do mijsi wkurwiające ogólnie te misje.

A tak serwer spoko polecam lecz ja już nie mam zamiaru grać

Opublikowano

Poprawiliście może dmg 2 reki ? bo woj nic nie bije bynajmniej w bossy na tej nowej mapie 

Byście mogli dodać skrzynie i klucze z metków na ta mape

Przetopów nowych też widzę nie ma

Spoty też mogłyby być zwiększone 

PO również nie leci za metiny więc bossy pewnie też

Skrzynie zombie praktycznie w ogóle nie dropią

Opublikowano

Czemu ten update jest tak bardzo nie przygotowany? Biżuterii nie opłaca się przerabiać, bo lepsza jest poprzednia +9 z przetopami. Skrzynie Zombie niemal nie lecą. PO też nie. Nie można zmieniać CH, jak się wylogujesz to wywala z mapy. Exp leci zbyt szybko jak na to, że trzeba wbić tylko 20lvli. Update tak trochę 3,5/10.

A i tak wygrała tekstura nowego hełmu, która jest z Tibii xD

tenor.gif

Opublikowano

Czemu ten update jest tak bardzo nie przygotowany? Biżuterii nie opłaca się przerabiać, bo lepsza jest poprzednia +9 z przetopami. Skrzynie Zombie niemal nie lecą. PO też nie. Nie można zmieniać CH, jak się wylogujesz to wywala z mapy. Exp leci zbyt szybko jak na to, że trzeba wbić tylko 20lvli. Update tak trochę 3,5/10.

A i tak wygrała tekstura nowego hełmu, która jest z Tibii xD

Biżuteria nie jest lepsza poprzednia, najlepsza jest +9 bo nawet nie wiesz co daje. Skrzynie Zombie, poprawimy drop w takim razie. Exp leci 0.05 za spota na 230 levelu więc chyba taki exp wystarczy? Polecam wytworzyć sobie PETA.  1TazNvo.jpg

Kappa.

Opublikowano

Biżuteria nie jest lepsza poprzednia, najlepsza jest +9 bo nawet nie wiesz co daje. Skrzynie Zombie, poprawimy drop w takim razie. Exp leci 0.05 za spota na 230 levelu więc chyba taki exp wystarczy? Polecam wytworzyć sobie PETA.  1TazNvo.jpg

No tak, nie wiem co daje, bo po ubiciu +/- 10 bossów i 30 metinów zrobiłem kolczyki do +4. Ale jak widzę, że do +4 cały czas potwory zwiększają się o 1%, a przetopy w kolcach berylowych dają bodajże 26% to jakoś nie chce mi się wierzyć. Mógłbyś dać SS kolców szlachetnych+9? Będzie można porównać ;)

tenor.gif

Opublikowano

Ta pieczęć działa tylko na bossy

Opublikowano

Musisz mieć o wiele więcej kryta aby zaczął wchodzić w pvp.

Dziękujemy za miłe słowa. ;)

ale chodzi o to @Degistive @DarkSince. , ze mam 120% na krytyka i krytyk nie wchodzi mi zawsze z hitow... ze skillami to wiem, ze bywa roznie i ma sie +100% i nie zawsze wejdzie, ale jak sie ma 100% i wiecej to z hitow zawsze byl krytyk

jakis bug czy tak ma byc i od ilu ZAWSZE wejdzie kryt?

/jakie przetopy wkladac do eq exp 125lvl? jaka nazwa?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

ale chodzi o to @Degistive @DarkSince. , ze mam 120% na krytyka i krytyk nie wchodzi mi zawsze z hitow... ze skillami to wiem, ze bywa roznie i ma sie +100% i nie zawsze wejdzie, ale jak sie ma 100% i wiecej to z hitow zawsze byl krytyk

jakis bug czy tak ma byc i od ilu ZAWSZE wejdzie kryt?

/jakie przetopy wkladac do eq exp 125lvl? jaka nazwa?

u nas została zwiększona bariera krytyka z tego powodu że można mieć u nas sporą ilość % na uderzenie krytyczne.

Opublikowano

Ulepszanie kdków, łuku, przetopy do nowej biżuterii oraz przedmioty do wskrzeszania i karmienia konia będą dodane dziś w nocy.

Po co ulepszanie KD? każdy już ma włożone i teraz specjalnie wyciągać .. żeby ulepszyć 

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Ok  mam kilka pytań

1. Opłaca sie tu grać  ?
2. Misje  trzeba wykonywać ?  Bilog itd  -> Ciezkie są ?
3.  Jest bs  ?
4. jest miejscowka gdzie mozna wydropic hajs na eq ?
5.  czy  duzo  ulepszaczy na ulepsznie   trzeba ?
przyklad laneris .. 3250 prochow .. gdzie z jednego bosa dropi po 6 .. ? ( pojebani )

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...