Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to nie wylatują? 

Wczorajsza przerwa techniczna : 

-Poprawa Dodawania Przetopów do nowej biżuterii

-Poprawa wyświetlanego dropu w Wikipedii z Metina Zombie

-Umożliwienie atakowania drugiej postaci podczas walki (Jeśli byłeś/aś atakowana przez innego gracza szczególnie wojownika bodego leżałeś/aś na ziemi i nie można było oddać hita, od teraz będzie to możliwe)

-Poprawa Dropu Yang na Mapie 220 +

-Poprawiono poziom wymagany Nefrytowej Bransolety !

No tak to, wyleci jedna skrzynka zombi na 1h expa ... no bez przesady;p w porównaniu do tej skrzynki nieumarłych to porazka xD ,yangi juz sa okej  :lenny: a co do potworów  z metina to tylko na początku wyleci grupka a potem juz nic ;p

1374492926-U975782.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak to, wyleci jedna skrzynka zombi na 1h expa ... no bez przesady;p w porównaniu do tej skrzynki nieumarłych to porazka xD ,yangi juz sa okej  :lenny: a co do potworów  z metina to tylko na początku wyleci grupka a potem juz nic ;p

Może ten metin się zbugował lekko, i inne powinny być ok. Pomyślimy o tych skrzynkach.

Kappa.

Opublikowano

Jaką postacia najlepiej zagrać jaka jest najlepsza w pvp?

Czy Ninja czy Szamanem zrobie wszystkie dungeony i ubije wszystkie bossy czy cięzko ??

Opublikowano

Zbalansujcie drop blasków, bo to trochę smutne, że na 236 po 40 minutach expienia mam 14 blasków, gdzie niektórzy sprzedają je w setkach.

tenor.gif

Opublikowano

Zbalansujcie drop blasków, bo to trochę smutne, że na 236 po 40 minutach expienia mam 14 blasków, gdzie niektórzy sprzedają je w setkach.

Próbowałeś w m2? 

Kappa.

Opublikowano

Próbowałeś w m2? 

Ale że bota postawić? Słyszałem, że ktoś tam na 4 kontach boty postawił xD

Ten event powinien być przynajmniej od 120 :x

Co wniesie ta niezapowiedziana przerwa?

tenor.gif

Opublikowano

Ale że bota postawić? Słyszałem, że ktoś tam na 4 kontach boty postawił xD

Ten event powinien być przynajmniej od 120 :x

Co wniesie ta niezapowiedziana przerwa?

Event od 120? A co z resztą graczy?

Nie wiem Dark chyba przerwę zrobił aby poprawić ten drop.

Kappa.

Opublikowano

Ogolnie polecam server, ale mam juz 200 lvl , wbilem to na wh bossy/metki bije na wh nawet sie z tym specjalnie nie kryje i do tej pory nic gram tydzien.

Teraz mam 4 boty w m1 dropia mi blaski juz trzecia godzine.

Jakies zabezpieczenia? Wiecej gmów?

Opublikowano

Za dużo leci tych szkat i nie powinny dropić w lokacjach na niski poziom tak aby boty nie były stawiane 

Poza tym na mapie 220 te szkaty praktycznie w ogóle nie lecą

Weźcie wyłączcie ten event już 

Opublikowano

Ten event zniszczył rynek ! ilość szkat jakie niektórzy wydropili przechodzi ludzkie pojęcie, nie przemyślane to było i po "ptokach" niestety. Ceny spadły na łeb i szyję, w zasadzie kupno czegokolwiek poza głową Shin - Shina jest jak wycieczka do kiosku po zapałki  :D

Opublikowano

Administracja powinna przygotować się na to że skoro dają taki event na boty stawiane i powinna być z ich strony zwiększona czujność oraz sprawdzanie czy gracze nie mają postawionych botów.Ale widać mają to raczej gdzieś.

Dali event aby nie było że nic nie ma na serwerze.

Jeszcze nie przewidzieli tego że ceny spadną diametralnie w dół i nie będzie na czym zarobić.

A gdzie tu mowa zrobić nowe eq skoro ceny ulepszeń są bardzo duże w dodatku pali jak cholera.

Jeszcze trochę takich błędów i coraz mniej graczy będzie.

Jak już nie jest mniej,osoby z 230+ kończą grę bo nie widzą przyszłości dla tego serwera.

Takie jest moje zdanie.

Kiedyś był dobry serwer i godny polecenia teraz to już raczej nie za bardzo.

Opublikowano

Ten event to masakra ;/ Na mapce od 220 poleci 1 szkata na 10min, a mniejszym lvlom leca po 2 ze spota. Poza tym za duzo tego leci, ceny strasznie spadna ;/

Opublikowano

-Ile ludzi gra?

-Bossy obstawione?

-Opłaca się zacząć?­

Ludzi gdzies z 1k, moze wiecej.

Bossy obstawione, ale sa solo dungeony wiec jakos to idzie ;d

Teraz sie oplaca, bo leca szkaty blasku ;)

Opublikowano

Jaki jest najlepszy pet do expa ? I ile daje na potworki itp ?

Azraeluś.

+15 000 PŻ, +70 % Silny na Potwory, 15% Odpoości na Obrażenia.

tenor.gif

Opublikowano

lipa te szkaty, leca wierzchowce fryzy ipierscionki, ale co z tego jeśli ich czas cały czas leci

Lepiej mieć niż nie mieć prawda?

Kappa.

Opublikowano

Lepiej mieć niż nie mieć prawda?

A po co to jeśli musisz dropić na love lvl blaski, i ci minie czas tych itemków? chociaż byście zrobili że nie leci czas jak sie nie nosi, bo tylko 2dni ważne to jest, a do pvp o dopalaczach nie musze wspominać

qhnkxc.jpg

Opublikowano

A po co to jeśli musisz dropić na love lvl blaski, i ci minie czas tych itemków? chociaż byście zrobili że nie leci czas jak sie nie nosi, bo tylko 2dni ważne to jest, a do pvp o dopalaczach nie musze wspominać

Nie wydziwiaj. 

Kappa.

Opublikowano

Runa na potwory na mapie 220 przestaje działać gdy zmienimy ch.... może byście to naprawili

Opublikowano

Pobugowane są te runy na tej mapie albo ogólnie nie wiem teraz mi zamiast dodać 60 potwory to mi zabrało i w ogóle się nie da wyłączyć tej runy bo pisze że każda runa jest aktywna ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...