Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pvp wyrównane czy jakaś klasa odstaje?

Ile zajmnie wbicie max lv?

btw juz pobieram, serwer wyglada ciekawie :)

Z tego co mi wiadomo max lv. da się wbić w 1dzień.

Opublikowano

Tylko na tym nowym expowisku to daj z 20+ respów, bo jak widzę, jak 400 220lvli rzuci się dropić...

To  będzie zdecydowanie będzie największe expowisko jakie zostało dodane do tej pory na malygos

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia czemu jest napisane easy/pvp jak za cholerę nie ma tego easy/pvp raczej to jest medium z lekkim hardem...

Opublikowano

xD pet na stałe 2x sms za 30 zł LEŻE 

Kostiumy wachają się od 30 do 50 zł za 1

:makka:  :makka:  :makka:

bony na easy/pvp z takimi wartościami hah 

serwer może być brany pod medium/easy to że się szybko lv wbija nie czyni z serwera typu easy/pvp

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia czemu jest napisane easy/pvp jak za cholerę nie ma tego easy/pvp raczej to jest medium z lekkim hardem...

CO HHAHHAHAHUHASDUHDUHUHUHASDUHASDHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAH

co wy pierdolicie 

Na serwerze zrobienie zrobienie max postaci z eq do expa 2x eq do pvp 220 lvl biologi itp to kwestia tygodnia max dwóch przy graniu bardo mało dziennie 

WYJDZCIE

Opublikowano

Pokaż mi medium/hard, gdzie wbijasz maxa z full eq w ok. tydzień.

xD pet na stałe 2x sms za 30 zł LEŻE 

Kostiumy wachają się od 30 do 50 zł za 1

:makka:  :makka:  :makka:

bony na easy/pvp z takimi wartościami hah 

serwer może być brany pod medium/easy to że się szybko lv wbija nie czyni z serwera typu easy/pvp

To nie kupuj na stałe. Na 220lvlu spokojnie można zarobić na IS, wczoraj podropiłem kilka godzin, wystawiłem 2 shopy i mam 100kkk zarobku, czyli jakieś 1300SM = 3 dni na peta na stałe. FAKTYCZNIE DROGO. Gram tu na spokojnie, gdzieś 2 tygodnie, a mam itemy warte z 11k SM w IS + 800SM, gdzie przelewem jest to 100zł. Dla Ciebie to ja polecam pograć na hamachi.

Zróbcie coś z balansem, czy coś. Nerficie mentala, gdzie z duchowego biję BM'owi z 35k, a nie zawsze trafię, BM ma 4 skille ofensywne + trafia zawsze. Klepa w m1 nie ma sensu, bo 1 220 drugiego nie zabije przez autopoty. Wczoraj jak sobie stałem to dwóch mnie biło przez minutę...

Nie rozumiem wgl. tego nerfa mentala, zawsze mental ma to jeb*ięcie z duchowego, a tutaj body jest od niego lepszy, szczególnie, że ma berka, dzięki któremu jak weźmie pod hity to nie da się wstać.

tenor.gif

Opublikowano

Mam pytanie jak tu można zarobić??

i czy jest możliwość kupna SM za psc?

Za PSC na razie nie ma opcji płatności być może pojawi się u nas ta opcja za miesiąc / dwa .

Opublikowano

Pokaż mi medium/hard, gdzie wbijasz maxa z full eq w ok. tydzień.

To nie kupuj na stałe. Na 220lvlu spokojnie można zarobić na IS, wczoraj podropiłem kilka godzin, wystawiłem 2 shopy i mam 100kkk zarobku, czyli jakieś 1300SM = 3 dni na peta na stałe. FAKTYCZNIE DROGO. Gram tu na spokojnie, gdzieś 2 tygodnie, a mam itemy warte z 11k SM w IS + 800SM, gdzie przelewem jest to 100zł. Dla Ciebie to ja polecam pograć na hamachi.

Zróbcie coś z balansem, czy coś. Nerficie mentala, gdzie z duchowego biję BM'owi z 35k, a nie zawsze trafię, BM ma 4 skille ofensywne + trafia zawsze. Klepa w m1 nie ma sensu, bo 1 220 drugiego nie zabije przez autopoty. Wczoraj jak sobie stałem to dwóch mnie biło przez minutę...

Nie rozumiem wgl. tego nerfa mentala, zawsze mental ma to jeb*ięcie z duchowego, a tutaj body jest od niego lepszy, szczególnie, że ma berka, dzięki któremu jak weźmie pod hity to nie da się wstać.

zrozum ze mam mało czasu na grę.

z 1 max 2 h dziennie a płacić za coś co ucieka nawet nie grając przy mojej ilości czasu to chyba nie najlepsze rozwiązanie.

Chcę się pobawić na stabilnym serwerze i osiągnąć coś szybko właśnie poprzez is tylko nie widzi mi sie wydawać aż taką kwotę.

Nie wszyscy siedzą 12/24h przy metku jest też coś takiego jak życie poza komputerem.

Wole wolny czas z ekipą przy piwku i blancie spędzić a ciutke wolnego na rozywke wirtualną.

Opublikowano

@DarkSince.

Mam problem odnośnie kostiumu startowego(ten dla każdego królestwa) nie byłem na koncie pewien czas i gdy zalogowałem się miałem pełne eq więc zapewne wypadł mi lub cokolwiek czy byłaby możliwość dania mi tego kostiumu.

Druga sprawa to te lagi straszne, wyłaczyłem wszystko co możliwe, mobki na psy itp i mimo tego koszmarne lagi że grać nie da rady.

Opublikowano

@DarkSince.

Mam problem odnośnie kostiumu startowego(ten dla każdego królestwa) nie byłem na koncie pewien czas i gdy zalogowałem się miałem pełne eq więc zapewne wypadł mi lub cokolwiek czy byłaby możliwość dania mi tego kostiumu.

Druga sprawa to te lagi straszne, wyłaczyłem wszystko co możliwe, mobki na psy itp i mimo tego koszmarne lagi że grać nie da rady.

jebac biede kup se kompa

Opublikowano

jebac biede kup se kompa

Po pierwsze nie do ciebie to pisałem, więc nie pytany nie odpowiada.Dzieci i ryby głosu nie mają.

Po drugie trochę kultury osobistej, widać jak cię rodzice wychowali.

Po trzecie to nie wina komputera, wcześniej takich lagów nie było, teraz od pewnego czasu są okropne.

Opublikowano

zrozum ze mam mało czasu na grę.

z 1 max 2 h dziennie a płacić za coś co ucieka nawet nie grając przy mojej ilości czasu to chyba nie najlepsze rozwiązanie.

Chcę się pobawić na stabilnym serwerze i osiągnąć coś szybko właśnie poprzez is tylko nie widzi mi sie wydawać aż taką kwotę.

Nie wszyscy siedzą 12/24h przy metku jest też coś takiego jak życie poza komputerem.

Wole wolny czas z ekipą przy piwku i blancie spędzić a ciutke wolnego na rozywke wirtualną.

Masz max. 2h na granie w gry i spędzasz ten czas w 90% na wciskaniu spacji? Okej.

Kiedy update z 240lvlem?

tenor.gif

Opublikowano

Masz max. 2h na granie w gry i spędzasz ten czas w 90% na wciskaniu spacji? Okej.

Kiedy update z 240lvlem?

2h to czas maxymalny przy kompie zazwyczaj z godzinkę gram a godzinę na inne rzeczy poświęcam.

I co z tego ? lubie się zrelaksować przy mt2 grając w te gre juz tyle lat lubie po prostu usiąść i pobawić się chyba po to jest rozrywka wideo co ? 

Pytam czy na serwerze dalej są takie lagi i przeciążenia klienta jak były wcześniej ze w v2 pokaz slajdów był jak pamietam co mnie zraziło.

Chcąc zacząć jeszcze raz nasuwa się pytanie czy coś zostało zmienione w kwestiach wydajności?

Opublikowano

2h to czas maxymalny przy kompie zazwyczaj z godzinkę gram a godzinę na inne rzeczy poświęcam.

I co z tego ? lubie się zrelaksować przy mt2 grając w te gre juz tyle lat lubie po prostu usiąść i pobawić się chyba po to jest rozrywka wideo co ? 

Pytam czy na serwerze dalej są takie lagi i przeciążenia klienta jak były wcześniej ze w v2 pokaz slajdów był jak pamietam co mnie zraziło.

Chcąc zacząć jeszcze raz nasuwa się pytanie czy coś zostało zmienione w kwestiach wydajności?

Sranie w banie. Polecam kupić nowy komputer bo nikt nie ma lagów. Zresztą Dark dodaje dla ludzi z słabszym pc jakieś duperele. Wejdz i zobacz.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Sranie w banie. Polecam kupić nowy komputer bo nikt nie ma lagów. Zresztą Dark dodaje dla ludzi z słabszym pc jakieś duperele. Wejdz i zobacz.

hm skoro gtx,8gb ramu i i7 to mało to nie wiem co mam wsadzić do PieCa.

Internet pozwala mi na gre w 15-30 max pingu w wszelkich grach.

Skoro to nie wina klienta etc. to nie wiem co jest nie tak w moim PC.

Daj keszke to kupie sobie lepszy skoro takie to dla cb proste brać z garnuszka rodziców.

Niestety niektórzy muszą ciężko zapracować żeby sobie kupić coś lepszego niż aktualnie posiadają takie info dla cb.

Opublikowano

Skad wezme tarcze nipkowa do ulepszania tarczy pod pvp dalej :v ?

PS.

Fajnie ze dodaliscie ten kostium za darmo dla nowych graczy xD

kupilem smy za 15zl kupilem kostium za iles tam SM nie pamietam dokladnie ktory jest gorszy -.- od tego darmowego WIEC WUUUUTTTTT

Opublikowano

W imieniu administracji serwera zapraszam serdecznie do gry!
Projekt rośnie w siłę, graczy jest coraz więcej zarówno na serwerze jak i forum czy TS3.

Atmosfera podczas rozgrywki jest zdumiewająca. Mając do czynienia z wieloma serwerami jako administrator, uczciwie stwierdzam ze gracze prezentują dość specyficzną postawę- nie są wrogo nastawieni, czerpią przyjemność z tego co im oferujemy, nie często spotyka sie obrzydliwe chamstwo.

Po dołączeniu do teamu bardzo miło mnie przyjęto a praca stała sie przyjemnością. 

W kilku słowach, co sądzę o tym projekcie:

• Duża frajda podczas gry
  • Nieustanne "dopieszczanie" serwera od strony technicznej
  • Dużo eventów
  • Duża aktywność H@ a to moim zdaniem klucz do sukcesu
  • Pomoc dla każdego gracza- w grze, forum oraz oczywiscie serwerze glosowym
  • Nowości zaskakujące nowicjuszy, które uzależniają jednocześnie zapewniając satysfakcje z wyboru Malygosa
  • Profesjonalnie prowadzony fanpage dostarczajacy swiezych newsów
  • Zgrany, zaufany zespół pragnący dobra graczy a co za tym idzie świetnie prosperującego projektu
  • Rozgrywka nie nudzi sie szybko, zmagania na jakie można natrafić są na najwyższym poziomie przygotowania
  • Dużym atutem jest brak konieczności inwestowania pln, co uznaje w aktualnej sytuacji na rynku metina dużym plusem

... To tylko odrobina tego co czeka graczy. Można by tak wymieniać godzinami, ja jednak sugeruje by zarejestrować się i przeżyć tą przygodę indywidualnie. Osoby chcące oderwać sie od monotonnych serwerów medium, hard czy niestabilnych easy wreszcie mają upragniony moment do zagospodarowania czasu na cos, co WARTO!

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Serwer ogólnie dobry,ale przez zawalonego clienta(wątpię,aby były to lagi serwerowe) gra staje się męczarnią i jednym wielkim wkurwem.Ciągle wywala z dungeonów przez owe ,,lagi",a także wiele bugów z nimi związanych.Na serwerze grałem,ale przestałem,bo już miałem dosyć marnowania czasu na dungeony z których i tak mnie wywalało... Ogarnijcie clienta,bo to jest masakra.

Opublikowano

Ja nie mam żadnych problemów z lagami.. Czasem przy zmianie CH mnie wywali. Kompa mam starego lel

To nie chodzi o typowe lagi,ale o mulenie clienta.Kompa mam dobrego i nie jestem jedynym przypadkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...