Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem czytam posty. Tylko dziwne, że ja takich problemów nie mam lel. A spróbuj w oknie odpalić ;)

Właśnie zawsze w metka gram w oknie,testowałem moby jako psy i zwykłe i tak samo działa...

Opublikowano

Właśnie zawsze w metka gram w oknie,testowałem moby jako psy i zwykłe i tak samo działa...

i ja mam tak  w oknie 800x600 wszystko off czy na pełny ekran z opcjami na maxa różnicy nie ma praktycznie żadnej ;/

na moje to słabo stabilny klient gry to coś jak z minecraftem u jednych ze słabszym pc działa lepiej niż u innych na dużo lepszych pc jak i na odwrót również

Opublikowano

Serwer off ? Bo nie mogę się zalogować do gry. 

Coś podało od strony serwera.

Chyba maszyna nie wytrzymała, nawet strona nie działa.Dokładnie nie wczytuje się do końca i nie ma żadnej postaci.

Oby to nic poważnego.

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny. Mimo że nie mam wiele czasu na gre daje radę spokojnie zrobić eq. Dla chcącego nic trudnego. ^^ Pozdrawiam I polecam. Nie znam drugiego takiego serwera na którym widać że administracja opiekuje się serwerem, bawi się tym. I to jest wielki plus.

Życzę powodzenia z serwerem i czekam na aktualizacje ;)

Opublikowano

Co nie tak jest z 2 ręka ? w bossy o wiele mniej się bije niż z 1 ręki  ( z fms bije prawie tyle samo co z 2 ręki na 200 +9 w mroczną śmierć ...) zróbcie coś z tym 

Opublikowano

Co nie tak jest z 2 ręka ? w bossy o wiele mniej się bije niż z 1 ręki  ( z fms bije prawie tyle samo co z 2 ręki na 200 +9 w mroczną śmierć ...) zróbcie coś z tym 

Poprawimy DMG 2 ręki jeszcze.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...