Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten kostium i laleczkę dostają tylko nowi gracze? 40% na ludzi i 10k hp to jednak przydatny bonus. Wgl. nie wiem po co nowym graczom 40% na ludzi, ale ok :v

Moze dlatego, ze to ta sama laleczka co w IS i nie chcialo im sie zmieniac bonusow, tylko podmienili czas?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze dlatego, ze to ta sama laleczka co w IS i nie chcialo im sie zmieniac bonusow, tylko podmienili czas?

Ta laleczka została dodana do is w tym samym momencie co została dodana dla nowych graczy.

Ogólnie taki bonus dla graczy ma na celu przywołać nowych graczy do serwera bo przecież nikt na serwerze nie gra wiecznie, nowi gracze zapewnią dodatkowe wrażenia z gry starym graczom,a dla starych graczy (czyt. graczy którzy mają już full eq i full lvl) własnie jest szykowany update nowego poziomu wraz z kompletnym ekwipunkiem więc mam nadzieję że gracze nawet Ci co przestali już grać,a osiągnęli dużo na serwerze zachęci ich do powrotu na serwer bo dla nich również wraz z update przewidujemy ciekawy bonusik ale o tym już w samym update bo musi być chodź namiastka ciekawości i zaskoczenia :)

Opublikowano

Ten kostium i laleczkę dostają tylko nowi gracze? 40% na ludzi i 10k hp to jednak przydatny bonus. Wgl. nie wiem po co nowym graczom 40% na ludzi, ale ok :v

Przecież to serwer easy, nowi gracze przecież wiecznie nie będą expić i zdobywać ulepszaczy ? ^.^ 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ta laleczka została dodana do is w tym samym momencie co została dodana dla nowych graczy.

Ogólnie taki bonus dla graczy ma na celu przywołać nowych graczy do serwera bo przecież nikt na serwerze nie gra wiecznie, nowi gracze zapewnią dodatkowe wrażenia z gry starym graczom,a dla starych graczy (czyt. graczy którzy mają już full eq i full lvl) własnie jest szykowany update nowego poziomu wraz z kompletnym ekwipunkiem więc mam nadzieję że gracze nawet Ci co przestali już grać,a osiągnęli dużo na serwerze zachęci ich do powrotu na serwer bo dla nich również wraz z update przewidujemy ciekawy bonusik ale o tym już w samym update bo musi być chodź namiastka ciekawości i zaskoczenia :)

A kiedy mniej więcej będzie ten update? Krwawe teraz ciężko opylić za 1kkk, gdzie 3 dni temu schodziły wszystkie po 1,5kkk, więc przydałyby się nowe ulepszacze.

Za te nowe misje dostaje się sm może? Muszę zebrać ponad 8k sm, a to trochę jest :v

tenor.gif

Opublikowano

Da rade wbic w broniach np 110 maxymalne średnie które są w bs(95)? bo miesza mi sie juz troche czasu i nawet 60 średnie nie chcą wejsc i nie wiem czy po prostu się już w tych broniach przerobionych nie da czy bardzo ciezko wchodzi.

Opublikowano

Da rade wbic w broniach np 110 maxymalne średnie które są w bs(95)? bo miesza mi sie juz troche czasu i nawet 60 średnie nie chcą wejsc i nie wiem czy po prostu się już w tych broniach przerobionych nie da czy bardzo ciezko wchodzi.

Wbij 45sr + kryt + szycie + statystyka

I chodz na WW

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

60+ ciężko wbijają. Zrób tak jak up, weź misję od Kapitana na dropniecie 10 fasolek z berana na dungu i się samo wbije.

tenor.gif

Opublikowano

Wbij 45sr + kryt + szycie + statystyka

I chodz na WW

60+ ciężko wbijają. Zrób tak jak up, weź misję od Kapitana na dropniecie 10 fasolek z berana na dungu i się samo wbije.

Okej, dzięki.

Opublikowano

Ale zj*****ście z tą aktualizacją. Takie osłabienie mentala to już przesada, wiadomo, że ta klasa musi być zawsze trochę silniejsza od innych, tak samo jak bm. Po co wy cały czas majstrujecie przy tych klasach, po jasny c**j się pytam?

Opublikowano

Ale zj*****ście z tą aktualizacją. Takie osłabienie mentala to już przesada, wiadomo, że ta klasa musi być zawsze trochę silniejsza od innych, tak samo jak bm. Po co wy cały czas majstrujecie przy tych klasach, po jasny c**j się pytam?

Tutaj się nie zgodzę. Owszem z mentalem przesadzili. Ta klasa zawsze jak ,,jebła" to zabiła. I o to chodzi w mentalu, bo skille nie zawsze wpadną. Dlatego powinna mieć większy DMG niż reszta co ma naprowadzanie skilli.

Co do BMa to zrobili dobrze. Bije teraz na równi z innymi klasami. Ten DMG był przesadzony jak na skille, które zawsze wpadały.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

takie pytanie: czemu nie mogę zaaktywować żadnego kodu na sm który dostałem na mailu? jakiegokolwiek kodu bym nie wpisał to zawsze jest nieprawidłowy nawet gdy go przekopiuje z wiadomości

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

takie pytanie: czemu nie mogę zaaktywować żadnego kodu na sm który dostałem na mailu? jakiegokolwiek kodu bym nie wpisał to zawsze jest nieprawidłowy nawet gdy go przekopiuje z wiadomości

Kody były ważne chyba do 11 stycznia.

tenor.gif

Opublikowano

Kody były ważne chyba do 11 stycznia.

juz wiem, kody sa wazne 30dni od wyslania, ale troche slabo bo dopiero teraz dowiedzialem sie o serwerze z racji let's playa na youtubie u pewnego youtubera, sprawdzam mam dwa, ale i tak ich nie wykorzystam co jest troche slabe bo to byla spora motywacja, ze kupie jakiegos pd z is na start :v

/top

serwer polecam, dopiero zaczalem, gdyby nie zablokowanie kodow starszych niz 30dni byloby super :v

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

juz wiem, kody sa wazne 30dni od wyslania, ale troche slabo bo dopiero teraz dowiedzialem sie o serwerze z racji let's playa na youtubie u pewnego youtubera, sprawdzam mam dwa, ale i tak ich nie wykorzystam co jest troche slabe bo to byla spora motywacja, ze kupie jakiegos pd z is na start :v

/top

serwer polecam, dopiero zaczalem, gdyby nie zablokowanie kodow starszych niz 30dni byloby super :v

Nie masz co się martwić sm można zakupić od graczy w grze.

A jeżeli chodzi ci o pd z is to nawet się nie opłaca kupywać tego leci pełno w grze zarówno pd jak i eliksirów doświadczenia które mają wartość 60% i 90% ;)

Serwer też polecam, pograłbym w tej chwili,ale zostałem jednym słowem oszukany i postać full została można powiedzieć ukradziona czego żałuję. T_T

A zaczynać od nowa to nie chce mi się z powodu gdyż teraz jest trochę ciężej niż to było na początku.(parę powodów jest ale nie chce pisać tego)

Już takiego zapału do gry jak wcześniej nie ma, próbowałem zacząć ale przy 100lvl odechciało się grać gdyż znów całe eq robić od nowa,misję itp, to już nie to samo co było za pierwszym razem.

Opublikowano

Ja również jestem przeciwny zmniejszeniu dmg mentalowi. Róznica w dmg między mentalem a innymi klasami nie była aż tak duża i weźmy pod uwagę to , że mental podczas pvp ma cięzko trafić każdym skillem co dodatkowo go osłabia 

Opublikowano

Na czym tu zarobić na te sm?

Ulepszacze z mapy na 190, perły, chociaż je coraz ciężej sprzedać. Jak 3/4 dni temu 100 krwawych schodziło po 1,5kkk jak świeże bułeczki, tak teraz stoją po 800kk i nikt ich nie rusza.

Najlepiej zrobić full eq exp i czekać na update, nowa mapa = nowe ulepszacze = hajs. Pewnie lenie będą po 3kkk kupować po 100szt. ulepszacza ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Ja również jestem przeciwny zmniejszeniu dmg mentalowi. Róznica w dmg między mentalem a innymi klasami nie była aż tak duża i weźmy pod uwagę to , że mental podczas pvp ma cięzko trafić każdym skillem co dodatkowo go osłabia 

Mentalowi zwiększymy DMG jeszcze troche, ale nie za dużo. Teraz zostało opuszczone za dużo. Więc spokojnie.

ps. Dzisiaj każdy w nocy otrzyma kostium w barwach królestwa.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...