Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie można wytwarzać pasy ? 

Pas kupisz u handlarza zbroją lub bronią już dokładnie nie pamiętam. Z niego robisz pozostałe na wyższe lvl. Można też dropnąć od razu na 110 z żaby w m1. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Pas kupisz u handlarza zbroją lub bronią już dokładnie nie pamiętam. Z niego robisz pozostałe na wyższe lvl. Można też dropnąć od razu na 110 z żaby w m1. 

W m1 jest jakaś żaba? :v

Dodajcie łączenie się przetopów do biżu pvp, przydałoby się takie coś.

tenor.gif

Opublikowano

A jak z eq? Latwo sie robi czy trzeba się napocić ?

Zależy, dwie nocki, dropanie ulepek. Sam musisz ocenić, w zasadzie poczytaj komentarze tutaj ;) Dla mnie jest latwo.

Kappa.

Opublikowano

Hmm zdecydowałem się wrócić na serwer i zacząć wszystko od nowa ( konto zostało mi ukradzione itp)

Ale gdy zacząłem to odrazu odechciało się z powodu ogromnych lagów, w m1 miałem okropne lagi a co dopiero dalej.

Nie, to nie wina komputera gdyż grając wcześniej nie miałem żadnego problemu z lagami nawet w m1 na ch1 wszystko płynnie chodziło.

Teraz to jest jedna wielka zacinka, nie wiem z jakiego to powodu.

Raczej nie możliwe że od mojej strony gdyż wcześniej tak nie miałem, więc podejrzewam że to od strony serwera.

No cóż chyba jednak nie zacznę od nowa gdyż to nie ma sensu, męczyć się z takimi lagami.

Opublikowano

Kolejny update naniesiony na serwer Malygos <:>

= Zwiększono DMG 2 Ręcznej Broni =
= Zmniejszono ABS ochronki BM 
= Zwiększono DMG Skilli u Szamana Smoka 
= Dodano możliwość ulepszania bonów pasa na Mrocznym Ołtarzu 
= Zwiększono Ceny za Ulepszanie Bonów na Mrocznym Ołtarzu 
Wprowadzono Wymaganą ilość Yang za Ulepszenie Średnich 
= Zmniejszono drop Wypadania Zmian oraz Dodań do Pasu 
= Dodaliśmy Bryłki do handlu u Handlarza Specjalnego 
= Zmiana Bonów w Masce Tengu oraz dodanie nowej Maski EXP za PO 
= Dodaliśmy możliwość Aktywowania Wszystkich Znaków na raz 
Azraeluś Dodanie Dodatkowego Bonusu, Pieczęć Trolla - Dodanie dodatkowego Bonusu 
Zablokowaliśmy Teleportacje ślubną na Arenie Walk 
= Poprawa Budowy Terenów Gildi 
= Poprawa Stackowania Przedmiotów podniesionych przez członka grupy 
= Znerfiony Bonus DMG Chmury u daggera od Zręczności 
= Znerfiony DMG Skilli Sury BM od inteligencji 
= Zwiększono Limit Yang na Handlu oraz Sklepiku 
= Wprowadziliśmy Olejek Zmiany Nicku do item Shopu oraz do Sklepu za PO 
= Autoatak został zablokowany 
Wprowadziliśmy Kopalnie Górniczą 

Kopalnia Górnicza 

kopalnia.png

Wygląd Bryłek do Handlowania 

brylki.png

Kolejny update naniesiony na serwer Malygos <:>

= Poprawa Działania Tytułów (Każdy posiadający tytuł musi udać się do Yang Shina i odebrać go na nowo) 

Wprowadzono Nowe Questy Fabularne z Bonusami Stałymi = 

= Poprawiono trafienie 7 Bonusu (Nie będzie kolidował z 6 bonusem np: Luda 5%) 

= Zredukowanie obrażeń Umiejętności do Maks 30% 

= Zablokowanie Auto Ataku w M1, Wojnach Gildii, Arenie Walk oraz podczas PVP =

= AutoAtak został odblokowany na wszystkich expowiskowych mapach =

Od teraz Drop na Eventach będzie wpadał cały automatycznie do EQ 

= Zmniejszenie DMG Mentala z Umiejętności 

Zwiększenie DMG Archera z Umiejętności 

= Wprowadzenie Kostiumów Stałych do Item-Shopu (Będą także do zdobycia po aktualizacji 240 poziomu w nowym dungeonie) 

Wprowadzenie Nowego Zwierzaka Lalki do Item Shopu =

= Wprowadzenie Nowego Mounta Aslana 

Aktywowanie specjalnego Pakietu Startowego który będzie aktywny do zakończenia ferii przez ostatnie województwo 

Wygląd kostiumów 

boj1.png

boj3.png

boj2.png

Bonusowy Start dla Każdego gracza 

bonuspakiet.png

Zakładając Postać na Serwerze MalygoS Otrzymasz

1. Kostium w barwach Królestwa na Stałe z Bonusami

+ 3000 PŻ

+ 25% Silny na Potwory

+ 10% Silny na Ludzi

2. Pieczęć Laleczki na 20 dni z Bonusami

+ 10 000 PŻ

+ 40% Silny na Potwory

+ 40% Silny na Ludzi

3. Pieczęć Aslana na 20 dni z Bonusami

+10 000 PŻ

+ 30% Silny na Potwory

4. Pieczęć Żłówika na Stałe 

Wszyscy gracze na serwerze otrzymali drobny bonus w postaci "Kostiumu w barwach królestwa" niedługo pojawią się paczki i dla starszych graczy serwera!

= Informacje odnośnie Aktualizacji 240 poziomu =

Odebraliśmy już grafikę wyglądu nowej biżuterii EXP oraz PVP, set broni do PVP został już wykonany, czekamy aktualnie na mapę którą tworzy Ridack specjalnie na nasze zlecenie (Mapka jest już gotowa w 99%), zostało mu stworzyć dla nas nowy kamień metin, potwory oraz bossa. Pospieszamy go jak możemy, kiedy już odbierzemy wszystkie materiały od niego to przysiądziemy całe dnie i noce aby zrobić to najsprawniej jak tylko możemy, więc mamy nadzieje że w przyszłym tygodniu zawita do nas aktualizacja serwera.

Hmm zdecydowałem się wrócić na serwer i zacząć wszystko od nowa ( konto zostało mi ukradzione itp)

Ale gdy zacząłem to odrazu odechciało się z powodu ogromnych lagów, w m1 miałem okropne lagi a co dopiero dalej.

Nie, to nie wina komputera gdyż grając wcześniej nie miałem żadnego problemu z lagami nawet w m1 na ch1 wszystko płynnie chodziło.

Teraz to jest jedna wielka zacinka, nie wiem z jakiego to powodu.

Raczej nie możliwe że od mojej strony gdyż wcześniej tak nie miałem, więc podejrzewam że to od strony serwera.

No cóż chyba jednak nie zacznę od nowa gdyż to nie ma sensu, męczyć się z takimi lagami.

Lagi powinny się ustabilizować po zmianie sklepów zawsze możesz wyłączyć nazwy wyświetlane w opcjach i będą mniejsze lagi.

Kappa.

Opublikowano
Lagi powinny się ustabilizować po zmianie sklepów zawsze możesz wyłączyć nazwy wyświetlane w opcjach i będą mniejsze lagi.

Wyłączyłem wszystko co jest możliwe mimo tego nadal są lagi i to koszmarne.

Opublikowano

Co najlepiej kupić w itemshopie?

Nie kupuj nic do expa, bo się nie opłaca. Ogólnie to zależy od tego, ile masz SM, bo jak już wbijesz maxa i max eq to potrzebne jest tak z 8k SM na peta i kostium, może do tego maskę. Jak masz więcej to spokojnie do expa też możesz coś kupić, ale bez tego i tak na lajcie dasz radę.

tenor.gif

Opublikowano

Wyłączyłem wszystko co jest możliwe mimo tego nadal są lagi i to koszmarne.

Mam to samo, tylko na tym serverze tak mam.

Opublikowano

Mam to samo, tylko na tym serverze tak mam.

Hmm spróbuje coś wymyślić bo ja nie mam w ogóle lagów i nie wiem dlaczego wy macie.

Kappa.

Opublikowano

Hmm spróbuje coś wymyślić bo ja nie mam w ogóle lagów i nie wiem dlaczego wy macie.

Wprowadziliście zmiane sklepów, myślałem, że to pomoże, ale kurde nadal tak dziwnie ścina, nie wiem o co chodzi z tą płynnością gry, może to od maszyny zależy ?

Opublikowano

Wprowadziliście zmiane sklepów, myślałem, że to pomoże, ale kurde nadal tak dziwnie ścina, nie wiem o co chodzi z tą płynnością gry, może to od maszyny zależy ?

Wiesz wprowadziliśmy tą zmianę i naprawdę wielu osobom pomogło. Gdyby to zależało od maszyny to i ja miałbym lagi w cholere a w ogóle nie mam, więc maszynka jest ok.

Możesz nagrać filmik i pokazać jak gra Ci chodzi?

Kappa.

Opublikowano

U mnie na mapkach expowych się zacina. Komputer mam bardzo dobry ( Jak przywołuje mooby i jak bije bez konia , to scina konkretnie. Dopiero gdy bije z konia , to scin nie ma. A na innych serwerach nie miałem z tym problemu. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie na mapkach expowych się zacina. Komputer mam bardzo dobry ( Jak przywołuje mooby i jak bije bez konia , to scina konkretnie. Dopiero gdy bije z konia , to scin nie ma. A na innych serwerach nie miałem z tym problemu. 

Próbowaliście zamienić wygląd na PSY? :) 

Kappa.

Opublikowano

Dzisiaj prawie 1200 Online rekordzik siadł :)

Tylko na tym nowym expowisku to daj z 20+ respów, bo jak widzę, jak 400 220lvli rzuci się dropić...

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...