Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mentalowi zwiększymy DMG jeszcze troche, ale nie za dużo. Teraz zostało opuszczone za dużo. Więc spokojnie.

ps. Dzisiaj każdy w nocy otrzyma kostium w barwach królestwa.

I to mi się podoba!! że administracja zajmuje się serwerem i dodaje takie urozmaicenia :) 

Ps. Niebieski <3

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Witam poda ktos linka do strony bo mi wyskakuje bład

http://malygos.pl/

I to mi się podoba!! że administracja zajmuje się serwerem i dodaje takie urozmaicenia :) 

Ps. Niebieski <3

Bedzie ich tylko wiecej :) 

Serwer fajny ale dla mnie za dużo syfu , wielki panujacy chaos , no serwer po prostu nie dla mnie ;)

No jak chcesz, ale uwierz mi po chwili zmienił byś zdanie ;) 

Kappa.

Opublikowano

Wytłumacz mi ktoś dlaczego gdy zmieniam maila na inny to ciagle mam ten sam? Mimo ze na moim juz wszystko potwierdzilem? o.O

Krok 2 i ciagle procedura trwa niby lel 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwer fajny ale dla mnie za dużo syfu , wielki panujacy chaos , no serwer po prostu nie dla mnie ;)

Też tak myślałam na początku, że za dużo wszystkiego.. ale dałam szanse i pograłam trochę i stwierdzam, że jest idealnie :), kwestia przyzwyczajenia :*

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

2.Wprowadzono Nowe Questy Fabulae z Bonusami Stałymi

Trochę ich mało, 4 questy. W tym bonusy stałe to 5% abs na klasę do wybrania i 60% speeda. Liczyłem na coś więcej.

tenor.gif

Opublikowano

Trochę ich mało, 4 questy. W tym bonusy stałe to 5% abs na klasę do wybrania i 60% speeda. Liczyłem na coś więcej.

Jeszcze będziemy wprowadzać pomysły I nowe questy fabularne ;) 

Kappa.

Opublikowano

Git, polecam serwer gorąco. 

Administracja dba o Serwer, nie ma żadnych botów praktycznie, wszystko ładnie pięknie działa.

Szacunek dla Administratora który w szybki czasie się angażuje do pomocy wobec gracza (na tym przykładzie mnie).

Czekam na update i można ostro jechać! 

Same pozytywy na serwerze! 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Mam pytanie. Ile jest ludzi na Serwerze ? 

Już Ci mówię 

kcWl6lO.jpg

Dzisiaj było 890 jakoś ale jeszcze walczymy aby doszło do 1k+. Może po aktualizacji tej większej się uda ;) 

Kappa.

Opublikowano

Pare pytan.

W ile wbije max?

Jak z eq?

Czy sm dropia ?

Max lvl wbijesz w jakieś 10h max.

EQ bardzo łatwo, 10 dni i mam 4x broń i resztę eq+9 na max lvl (pvp i exp).

Nie, ale masz je z niektórych misji i bardzo łatwo na nie zarobić.

Jeszcze będziemy wprowadzać pomysły I nowe questy fabularne ;)

Ale dajcie jako nagrody SM, bo liczyłem, że za te 5h kopania będzie chociaż 200SM :v W tyle czasu to spokojnie i na 500 by można zarobić.

tenor.gif

Opublikowano

Pare pytan.

W ile wbije max?

Jak z eq?

Czy sm dropia ?

Max lvl możesz wbić nawet w 1 dzień jak poświęcisz praktycznie cały dzień na expa, ewentualnie w 2 dni.

Eq trochę jest ciężej trzeba posiedzieć przy tym trochę dłużej jeżeli naprawdę będziesz napierdzielać dużo to w 3 dni myślę że full eq możesz mieć.

Jeżeli krótko siedzisz to tak z tydzień.

Sm nie dropią, można kupić od graczy.

@Edit

Up masz je z jednej misji te SM z tego co pamiętam od biologa i jest ich niestety bo aż tylko 100SM to nie za dużo.

Jedyne co ciężej tutaj to z itemami z IS bo teraz ciężko jest od kogoś zakupić coś z IS.

Wcześniej można było za kilka k pereł wymienić za peta na 50 dni, a kiedy jeszcze grałem jakieś tydzień+ temu to już mało co się wymieniali.

Dlatego tak myślę że trzeba inwestować w is chodzi o peta lepszego do pvp lub czekać na OX i na to że dopisze nam szczęście i wygramy go no evencie.

Opublikowano

A ulepki jak dropia ? Metiny bossy na mapkach czy jak ?

Ulepki metki, bossy, dunegony, oraz z mobów, zależy właśnie jakie.

Niektóre można z mobów a niektóre trzeba z bossów.

Ogólnie polecam w tej chwili dungeony bo zapewne nie znajdziesz tak łatwo bossa bo moment je ubijają.

Opublikowano

Super pomysł z tymi kostiumami dla nowych graczy, serwer nabrał świeżości, na każdym ch dużo nowych graczy, aż milo popatrzeć. Nie mogę doczekać się nowej mapy i dunga. 

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...