Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to śmiech, robią jakieś nagrody dla topki, a wypłacić się nie mogą, po co robicie coś na co nie macie pokrycia ? Rozumiem, że chcieliście tym tylko zachęcić graczy.... marnie wam to wyszło.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie to śmiech, robią jakieś nagrody dla topki, a wypłacić się nie mogą, po co robicie coś na co nie macie pokrycia ? Rozumiem, że chcieliście tym tylko zachęcić graczy.... marnie wam to wyszło.

Sprawa została wyjaśniona

Termin jest podany zobaczymy co wyjdzie 

Opublikowano

Jak nie znasz tematu i nie wiesz co się działo na s1 i dlaczego się nie udało to nie musisz się wypowiadać ;) Ten serwer funkcjonuje znakomicie ;) 

Kappa.

Opublikowano

Witajcie

W nocy 2016-01-13 między godziną 01:00-01:10 odbędzie się maksymalnie 10 minutowa przerwa które wniesie następujące zmiany:

1.Poprawa Działania Tytułów (Każdy posiadający tytuł musi udać się do Yang Shina odebrać go na nowo)

2.Wprowadzono Nowe Questy Fabularne z Bonusami Stałymi

3.Poprawiono trafianie 7 bonusu (Nie będzie kolidował z 6 bonusem)

4.Zredukowanie Obrażeń Umiejętności do Maks 30%

Informacje dotyczące Aktualizacje 240 poziomu:

-Odebrałem już grafikę wyglądu nowej biżuterii exp oraz pvp, set broni do pvp został już wykonany, czekam aktualnie na

mapę którą tworzy ridack specjalnie na nasze zlecenie(jest już gotowa w 99%), zostało mu stworzyć dla nas nowy kamień metin,

potwory oraz bossa, pośpieszam go jak tylko mogę, gdy już odbiorę wszystkie materiały od niego to przysiądę cały dzień i noc aby zrobić to najsprawniej jak tylko mogę, więc mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zawita już u nas aktualizacja serwera smile.png.

Opublikowano

Witam.

Nie polecam servera, gdyz Administracja nic na nim nie robi a siedzą dzień i noc, server stoi bug na bugu jak butelka ktora sie rozklada.

Max lv jest w dzień i robisz eq i nei ma co robić.

Administracja wchodzi na konta graczy i szuka czegos czego nie ma i masz pretensje to jeszcze Admin ci będzie mowil ze on potrzebuje graczy normalnych, takich ktory mu pomoze woli miec 20 normalnych niz 500 ogolnie tak bedzie mowil bo przyjedziesz i bedziesz mowil ze ci na konto wchodzi.

Nie polecamm slabe 1/10

Gdzie Ty tu bugi widzisz? Max lvl w dzień, eq trochę dłużej. No ale jeśli dla Ciebie metin to tylko zrobienie eq i exp to radzę pograć w coś innego, skoro tak naprawdę cały czas tylko spację trzymasz.

tenor.gif

Opublikowano

Jak nie znasz tematu i nie wiesz co się działo na s1 i dlaczego się nie udało to nie musisz się wypowiadać ;) Ten serwer funkcjonuje znakomicie ;)

To oferowali nagrody, których jeszcze nie mieli kupionych ? Hahahahahaha....

Opublikowano

Witam.

Nie polecam servera, gdyz Administracja nic na nim nie robi a siedzą dzień i noc, server stoi bug na bugu jak butelka ktora sie rozklada.

Administracja wchodzi na konta graczy i szuka czegos czego nie ma i masz pretensje to jeszcze Admin ci będzie mowil ze on potrzebuje graczy normalnych, takich ktory mu pomoze woli miec 20 normalnych niz 500 ogolnie tak bedzie mowil bo przyjedziesz i bedziesz mowil ze ci na konto wchodzi.

Nie polecamm slabe 1/10 

Widać Haku się odezwał. Nic nie robimy? Hmm no ok, jednak tak sobie spędzam jakoś 3 do 4 h dziennie aby pisać z graczami. No tak nic nie robimy, według Ciebie.

Bug na bugu? Dowody? Serdeczne dziękuje. 

Aktualizacja niedługo będzie ;)

Wchodzimy jak mamy powody a jak Ci się nie podoba to serdeczne papa. Jak już nie będziesz do nas wbijał to konta nie potrzebujesz prawda? 

Polecam Maryla. 

Kappa.

Opublikowano

Witam.

Nie polecamm slabe 1/10 

Od czasu kiedy serwer stoi wprowadziliśmy około 14 Aktualizacji w każdy z weekendów jest EVENT, co event staramy się go bardziej dopracować np. podczas następnego ZuO cały drop będzie wpadał automatycznie do EQ.

Wszystkie Bugi są eliminowane natychmiast. A to że wchodzimy na konta gracza i je sprawdzamy świadczy o tym że chcemy zapobiegać każdego rodzaju bugowi który wystąpi na serwerze.

Opublikowano

No witam tak czytam i myślę czy wbić czy nie ?

Łatwo od 0 się wybić czy nie ?

Jak z eq i kasą łatwo zdobyć ?

Ulepszacze też łatwo można wydropić ?

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Zachęcam do wbicia i ocenieniu samemu ;)

Czasami jest ciężko ale wszystko da się ogarnąć. Zależy jak i kto interpretuje pojęcie "ciężko", level można w jeden dzień wbić max, z eq troszkę dłużej.

Ulepszacze, z bossów i metinów i dzięki wykrywaczom można to szybko ogarnąć.

Kappa.

Opublikowano

Jeżeli w tarczy na 220 lv mam wbudowany bon na ludzi to jak ją zmixuje to w 1-6 wejdzie mi znowu lud, bo z tego co słyszałem to chyba nie (?)

Dzisiaj zostało to naprawione i po przerwie będzie działać ;)

Kappa.

Opublikowano

Wybić się jest łatwo, z eq oraz kasą także nie ma problemu, ulepy to samo. ;p

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej, administracja w bardzo szybkim czasie naprawia wszelkie błędy, bugi czy wprowadza sugestie od graczy tak jak np. z AA na expowiskach!

Opublikowano
WhyNot<" data-cid="12743374" data-time="1452719107">

"A hack was detected" i wywaliło z dungeona, i czekaj sobie 30 minut...

O widzę, że nie tylko mnie.

Ostatni dungeon na samej górze przy prawej ścianie? ;d

Dark sprawdź to jak możesz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witajcie

Z dzisiejszą przerwą techniczną wprowadzimy następujące rzeczy:

1.Zmniejszenie DMG Mentala z Umiejętności

2.Zwiększenie DMG Archera z Umiejętności

3.Wprowadzenie Kostiumów Stałych do Item-Shopu (Będą również do zdobycia po aktualizacji w nowym Dungeonie)

4.Wprowadzenie Nowego Zwierzaka Lalki do Item Shopu

5.Wprowadzenie Nowego Mounta Aslana

6.Aktywowanie Specjalnego Pakietu Startowego który będzie aktywny do zakończenia ferii przez ostatnie wojewódźtwo

Wygląd Kostiumów:

boj1.png

boj3.pngboj2.png

Bonus Startowy dla Każdego Gracza:

bonuspakiet.png

Zakładając Postać na Serwerze MalygoS Otrzymasz:

1.Kostium w Barwach Królestwa na Stałe z Bonusami: 

- +3000 PŻ

- +25% Silny na Potwory

- +10% Silny na Ludzi

2.Pieczęć Laleczki na 20 dni z Bonusami:

- +10 000 PŻ

- +40% Silny na Potwory

- +40% Silny na Ludzi

3. Pieczęć Aslana na 20 dni z Bonusami:

- + 10 000 PŻ

- 30% Silny na Potwory

4. Pieczęć Zwierzaka Żłowika na Stałe

Opublikowano

Ten kostium i laleczkę dostają tylko nowi gracze? 40% na ludzi i 10k hp to jednak przydatny bonus. Wgl. nie wiem po co nowym graczom 40% na ludzi, ale ok :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...