Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostanę odpowiedź na pytanie "Czy będzie kalendarz eventów?" Bo takie zapowiadanie 1h przed to trochę bez sens.

Tak będzie czekam na bombworka aż mi poprawi go na stronie bo nie działa jak trzeba.

Kiedy będzie update?

I czy będzie potrzeba mase pereł na ulepszanie?

Będą potrzebne perły oraz ulepy z nowego expowiska. 220 poziom + będzie ciężko do zrobienia dla osób które będą musiały się na prawde ostro wysilić :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak będzie czekam na bombworka aż mi poprawi go na stronie bo nie działa jak trzeba.

Będą potrzebne perły oraz ulepy z nowego expowiska. 220 poziom + będzie ciężko do zrobienia dla osób które będą musiały się na prawde ostro wysilić :)

wysilić tzn? Bo jeśli poprzez "wysilanie się" mówisz "no na przerobienie potrzeba 100 ulepszaczy, z każdego metina dropi po 1 sztuce" to co to za wysilanie się? 1 nocka na luźno i masz pół eq :v

tenor.gif

Opublikowano

wysilić tzn? Bo jeśli poprzez "wysilanie się" mówisz "no na przerobienie potrzeba 100 ulepszaczy, z każdego metina dropi po 1 sztuce" to co to za wysilanie się? 1 nocka na luźno i masz pół eq :v

Zobaczysz sam ;) 

Kappa.

Opublikowano

tzn 2 tyg bedziesz to robil :DDDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Z czego się robi eq exp a eq pvp?

Exp dropi z metków i bossów (Polecam kupić na sklepach po 1kk) a pvp standardowo u handlarzy

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A ja bym chciał zobaczyć starego gladora s1 w akcji raz jeszcze :D

Zagram, już pobieram klienta, mam nadzieje, że różnica jest spora niż parę miesięcy temu :)

Opublikowano

Witam

Przedstawię graczom Malygos Jaki właściciel serwera jest zakłamany:

Wszyscy pamiętają Malygos s1' 

za wybicie topki były realne nagrody Czy ktoś je otrzymał ?

07300469175226204636.jpg

1.SS Przedstawia próbę kontaktu ze mną gdy napisałem ze ogłosze na mpc forum ze jest złodziejem i oszustem Po chwili napisał na pw ze mam mu podac GG 

49077989165129195669.jpg

2. ss przedstawia obietnice oczywiście do dziś nie otrzymałem odpowiedzi 

@DarkSince. ??!?!!?

Opublikowano

Nie polecam serwera

Administracja złodzieje i oszuści 

Nie miałem okazji Ci odpowiedzieć to teraz odpowiem. Sprawiasz wrażenie niewychowanego dzieciaka który jest w gorącej wodzie kompany. Po pierwsze primo pisałem z Tobą na GG i powiedziałem że jak tylko będziemy mieli pieniążki to lecą one w twoją stronę, ale widocznie tego nie zrozumiałeś, nie wiem dlaczego. Teraz zachowujesz się jak pospolita pizda która próbuje coś osiągnąć wrzucając tutaj jakieś gówniane ss i grożenie mi administracją. Co ty myślisz że administracje MPC to coś obchodzi że ktoś nie dostał swojej nagrody za jakiś tam serwer? Mają to głęboko w dupie bo mają ważniejsze problemy a nie narzekanie jakiegoś Pana. Jak by brali to pod uwage to 1/3 tematów serwerów z MPC została by wypieprzona w drobny mak. A twoje zachowanie jest na tyle żałosne że wymaga mojego posta. Jeżeli jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to przeczytaj ten przekaz 3 razy. Co ty chcesz osiągnąć? Nie wiem wywyższyć się nazywając kogoś złodziejem? Wiesz chociaż kto to jest złodziej? Tak to ten co kradnie, a wiesz czym to grozi? Bo jak nie to ja Ci tutaj mogę kazanie odpierdzielić jak chcesz? Skoro tak postępujesz to może i ja wezmę sprawę w swoje ręce. Po pierwsze Dark nic nie ukradł i tłumaczę CI to jak krowie na ławie a ty nadal brniesz w jakieś gówno. Nie zrozum mnie źle ale nie lubię takich ludzi, chciałem na spokojnie ale widocznie się nie da. Osobiście tym postem czułem się obrażony i bardzo mi to przeszkadza dlatego zmusiłem się do karygodnej odpowiedzi w twoją stronę. Może nie wypada bo jestem w administracji, ale proszę Cię.. Nie wmawiaj mi takich rzeczy. W kwietniu przychodzi mi zwrot podatku i oddam Ci te pieniądze, do twojej zimnej rąsi jak tak bardzo tego chcesz. Twoje narzekanie powoli zaczyna mnie denerwować bo nie wiadomo co chcesz udowodnić twoimi argumentami. Nie polecaj sobie serwera, mam to gdzieś co robisz i tyle Ci powiem. Fakty są proste jak budowa cepa. 

Serwer jest opłacony na wyprzedzony termin a obecnie są wydatki na rozwój serwera. Dlatego oddam Ci tą kase z własnej kieszeni. Jak oczywiście ostudzisz swój tyłek i poczekasz jeszcze trochę. Mam nadzieje że ten post ostudzi twoją temperaturkę. Bo takim sposobem daleko nie zajdziesz. I tak odpowiadam za Darka bo k***a jestem z nim w Teamie i tego będę się trzymał. A jeżeli Ci coś nie pasuje, to weź duży rozpęd, pierdzielnij baranka w ścianę i pośpij sobie trochę, a jak się obudzisz to na pewno poczujesz się lepiej. Tym postem zakończę to sprawę, jeżeli tylko przeczytasz go ze zrozumieniem i się nie oburzysz. Wybacz nie znam Cię ale po tym co piszesz mogę wywnioskować twój psychiczny wiek i wiele innych rzeczy.

Mozna mozna Kolego drogi nie znasz serwera na którym jestes TGM nie masz  dostępu do bazy zeby pisac ze sa  to bzdury 

TGM już nie jestem i nie potrzebuję dostępu do bazy aby sprawdzić czy bug działa. Te czekaj przypomniałem sobie, a był taki bug że jak kliknę w jakąś żeńską postać w grze to dostaję wielkiego ***** i pare tysięcy bryłek. Sprawdzony działa, polecam Maryla Rodowicz. Wiesz każdy może sobie coś napisać, sprawdziłem ten twój niby bug i jakoś gówno działa. A już myślałem że sobie pobuguje pare itemków i wyjdę na fajnego przed kolegami.. No niestety nici z moich planów.

Nie dziwie sie na tym serwerze jest od startu bug ze sklepami offline 

tak samo jak był na s1 to i na s2 

To samo co wyżej. Daj mi dowód najlepiej na filmie jak, co i gdzie wykonać to Ci uwierzę bo na twoim koncie nie ma nic pobugowanego o.O?? 

Pozdrawiam Degi.

Kappa.

Opublikowano

Ile graczy jest on ? Bo mam wrażenie że sporo graczy odchodzi.

Ci co osiągneli wszystko pewnie tak bo nie ma co robić tylko bić się. Ale jak wejdzie aktualizacja to wrócą spokojnie :)

Opublikowano

Ile graczy jest on ? Bo mam wrażenie że sporo graczy odchodzi.

Jak na to, że wszystko można osiągnąć (razem z full is) w ciągu niecałych 2 tygodni, a serwer stoi ponad miesiąc to nieźle się trzyma.

tenor.gif

Opublikowano

Nie miałem okazji Ci odpowiedzieć to teraz odpowiem. Sprawiasz wrażenie niewychowanego dzieciaka który jest w gorącej wodzie kompany. Po pierwsze primo pisałem z Tobą na GG i powiedziałem że jak tylko będziemy mieli pieniążki to lecą one w twoją stronę, ale widocznie tego nie zrozumiałeś, nie wiem dlaczego. Teraz zachowujesz się jak pospolita pizda która próbuje coś osiągnąć wrzucając tutaj jakieś gówniane ss i grożenie mi administracją. Co ty myślisz że administracje MPC to coś obchodzi że ktoś nie dostał swojej nagrody za jakiś tam serwer? Mają to głęboko w dupie bo mają ważniejsze problemy a nie narzekanie jakiegoś Pana. Jak by brali to pod uwage to 1/3 tematów serwerów z MPC została by wypieprzona w drobny mak. A twoje zachowanie jest na tyle żałosne że wymaga mojego posta. Jeżeli jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to przeczytaj ten przekaz 3 razy. Co ty chcesz osiągnąć? Nie wiem wywyższyć się nazywając kogoś złodziejem? Wiesz chociaż kto to jest złodziej? Tak to ten co kradnie, a wiesz czym to grozi? Bo jak nie to ja Ci tutaj mogę kazanie odpierdzielić jak chcesz? Skoro tak postępujesz to może i ja wezmę sprawę w swoje ręce. Po pierwsze Dark nic nie ukradł i tłumaczę CI to jak krowie na ławie a ty nadal brniesz w jakieś gówno. Nie zrozum mnie źle ale nie lubię takich ludzi, chciałem na spokojnie ale widocznie się nie da. Osobiście tym postem czułem się obrażony i bardzo mi to przeszkadza dlatego zmusiłem się do karygodnej odpowiedzi w twoją stronę. Może nie wypada bo jestem w administracji, ale proszę Cię.. Nie wmawiaj mi takich rzeczy. W kwietniu przychodzi mi zwrot podatku i oddam Ci te pieniądze, do twojej zimnej rąsi jak tak bardzo tego chcesz. Twoje narzekanie powoli zaczyna mnie denerwować bo nie wiadomo co chcesz udowodnić twoimi argumentami. Nie polecaj sobie serwera, mam to gdzieś co robisz i tyle Ci powiem. Fakty są proste jak budowa cepa. 

Serwer jest opłacony na wyprzedzony termin a obecnie są wydatki na rozwój serwera. Dlatego oddam Ci tą kase z własnej kieszeni. Jak oczywiście ostudzisz swój tyłek i poczekasz jeszcze trochę. Mam nadzieje że ten post ostudzi twoją temperaturkę. Bo takim sposobem daleko nie zajdziesz. I tak odpowiadam za Darka bo k***a jestem z nim w Teamie i tego będę się trzymał. A jeżeli Ci coś nie pasuje, to weź duży rozpęd, pierdzielnij baranka w ścianę i pośpij sobie trochę, a jak się obudzisz to na pewno poczujesz się lepiej. Tym postem zakończę to sprawę, jeżeli tylko przeczytasz go ze zrozumieniem i się nie oburzysz. Wybacz nie znam Cię ale po tym co piszesz mogę wywnioskować twój psychiczny wiek i wiele innych rzeczy.

TGM już nie jestem i nie potrzebuję dostępu do bazy aby sprawdzić czy bug działa. Te czekaj przypomniałem sobie, a był taki bug że jak kliknę w jakąś żeńską postać w grze to dostaję wielkiego ***** i pare tysięcy bryłek. Sprawdzony działa, polecam Maryla Rodowicz. Wiesz każdy może sobie coś napisać, sprawdziłem ten twój niby bug i jakoś gówno działa. A już myślałem że sobie pobuguje pare itemków i wyjdę na fajnego przed kolegami.. No niestety nici z moich planów.

To samo co wyżej. Daj mi dowód najlepiej na filmie jak, co i gdzie wykonać to Ci uwierzę bo na twoim koncie nie ma nic pobugowanego o.O?? 

Pozdrawiam Degi.

ja nie umiem czytac ? 

3 tygodnie i kasa miała byc który dzisiaj jest ? 11 stycznia

Jezeli chodzi  o buga nie gram na serwerze nie lubię wykorzystywać takich błędów 

Opublikowano

ja nie umiem czytac ? 

3 tygodnie i kasa miała byc który dzisiaj jest ? 11 stycznia

Jezeli chodzi  o buga nie gram na serwerze nie lubię wykorzystywać takich błędów 

To nie grasz na serwerze i wiesz że ten bug nadal jest? I wmawiasz ludziom że ten bug jest? Dzięki. 

Kase dostaniesz jak nie w kwietniu to wcześniej. Obiecuję, moje słowo masz.

Kappa.

Opublikowano

To nie grasz na serwerze i wiesz że ten bug nadal jest? I wmawiasz ludziom że ten bug jest? Dzięki. 

Kase dostaniesz jak nie w kwietniu to wcześniej. Obiecuję, moje słowo masz.

Bug jest od s1 i jest na s2 kolego

Kwiecień hmm ok zobaczymy kolego ile są Twoje słowa warte 

Opublikowano

Bug jest od s1 i jest na s2 kolego

Kwiecień hmm ok zobaczymy kolego ile są Twoje słowa warte 

Są warte. I nie ma tego bugu, wejdź do gry i zrób mi tego buga proszę Cię.. Bo testowałem all i nie działa ;) 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...