Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo będzie dobrze - leczenie prawie nie działa, a z najlepszego skilla 25 - 60k . wymarzony dmg, szczególnie dla postaci, którą trzeba się namęczyć, żeby wbić ten  lvl. Jeszcze mu hity zmniejszcie...

2mzof5.jpg
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamierzacie te bossy i metiny tak zostawić jak są ? czy jednak zmienicie żeby to miało sens?

Opublikowano

Ludzie czy wy jesteście normalni? Czemu wy chcecie żeby każda postać biła tyle samo? Po to są 4 postacie (8 klas) i jedna jest lepsza do expa jedna do pvp. To sie kur... zastanówcie czy chcecie do pvp czy exp a nie ciągłe żale i płacz.

Opublikowano

Ludzie czy wy jesteście normalni? Czemu wy chcecie żeby każda postać biła tyle samo? Po to są 4 postacie (8 klas) i jedna jest lepsza do expa jedna do pvp. To sie kur... zastanówcie czy chcecie do pvp czy exp a nie ciągłe żale i płacz.

To że np wp jest lepszy do expa niż inne bo ma takie skille to nie znaczy że ma być on na końcu w pvp 

Opublikowano

Człowieku, a kto idzie grać na server easy/ pvp żeby robić postać do pvm? Jak sama nazwa tematu wskazuje ma on służyć do pvp. Poza tym szaman healler od zawsze był postacią akurat do pvp, więc nie widzeę powodów, żeby miał bić najmniej ze wszystkich. Dodam jeszcze, że w zapowiedzi serwera widnieje taki oto wpis: "Szaman został udoskonalony w ten sposób aby postać została częściej wybierana do gry a nie służyła tylko jako buf"

2mzof5.jpg
Opublikowano

To że np wp jest lepszy do expa niż inne bo ma takie skille to nie znaczy że ma być on na końcu w pvp 

Sura wp to jedyna postać która jest dobra w expie jak i w pvp też niczego sobie.

A teraz tak poye*** z tym balansem postaci ze to juz przechodzi ludzkie pojecie.

Coraz gorzej na tym serwerze się robi jak tak dalej pójdzie to nikt nie bedzie grać.

Zresztą już widać coraz mniej osób(tak odczuwam )

Opublikowano

Sura wp to jedyna postać która jest dobra w expie jak i w pvp też niczego sobie.

A teraz tak poye*** z tym balansem postaci ze to juz przechodzi ludzkie pojecie.

Coraz gorzej na tym serwerze się robi jak tak dalej pójdzie to nikt nie bedzie grać.

Pracujemy cały czas nad balansem i chcemy to dopasować jak najlepiej nie odpuściliśmy i nie odpuścimy, graczy jest coraz więcej z dnia na dzień są pobijane rekordy online, wystarczy sprawdzić każdy channel w m1 i zobaczyć ile ludzi lata.

Właśnie przeżucałem kopie plików na serwer testowy i wchodzę testować dalej postacie w PvP.

Ile osób online?

Dziś między 900-1000 online. 

Opublikowano

Ludzi na serwie jest od zaj3bania Dark polecam dodać licznik online... Nawet o 1-4 w nocy nie mogłem metka ubić spokojnie a bosa nawet nie widziałem tyle ludzi siedzi :P 

Ogarnij tylko ten balans i będzie dobrze... i możesz powiedzieć czy planujesz upade na 250lvl i czemu wywala chanele dalej albo czasem jest taki lag że nawet wylogować sie nie da (tak jak przed chwileczką)

PS: Możesz jeszcze powiedzieć czy mentala będziecie znerfiać dalej i czy będziecie robić coś z Bodym ta postać nie bije za mało ani za dużo tylko chce wiedzieć :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Coz, tak jak inni pisali, to jest serwer pvp, wiec kazdy powinien byc wyrownany do tego stopnia, zeby o wygranej decydowala umiejetnosc gry dana klasa, a nie to, ze jeden wali ze skilla 25k a drugi 110k, zwlaszcza, ze healer to postac ktora raczej powinna napierdzielac skillami a nie hitami (na jednym serwerze pvp jedyna obok archera postac, ktora moze uciekac przed przeciwnikiem w walce o topke)

WP jest OP, tylko traci na opinii przez pajacow, ktorzy nie umieja zrobic WPkiem nic, poza rzuceniem rozpro. Co dk balansu, to przytocze przyklad Tanticala, na ktorym balansu za hooya nie ogarniali i nie umieli nic zrobic, tutaj przynajmniej probuja, wiec cos z tego kiedys moze bedzie, wiadome tez jest to, ze mimo niewiadomo jakiego balansu jedna klasa z druga wygra ze wzgledu na posiadane skille (np WP vs Smok, rozpro siadzie i po zawodach, albo Body/Dagger vs BM z przyczyn oczywistych :) )

Opublikowano

Dark jest bug z KUPONEM PO tym co dropi z bosow 416 pkt. Aktywowałem za 3 razem i poznikały mi itemy 4k+ małzy i 300+ wykrywaczy bosow itp. Niewiem co jeszcze. Nick w grze Nekrofil. Wysłałem ticket.

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
Opublikowano

ktos mi powie ile tu online jest?

Wystarczy przeczytać 4 posty wyżej. 900/1000 dzisiaj było ;) Aktualnie jest 821 osób na serwerze.

Kappa.

Opublikowano

Czy to normalne ze patcher pobiera m icalego clienta?

Jeżeli nie jest w folderze z grą to tak, w innym wypadku brzmi to dziwnie

Opublikowano

Jeżeli nie jest w folderze z grą to tak, w innym wypadku brzmi to dziwnie

Jest w folderze z gra;/

jednak nie pobieralo calego clienta

Opublikowano

Jest tu hełm do expa na 90 ? ;d bo coś nie dropi ;( 

Nie ma.

To był chyba najgorszy patch odkąd tu gram na eq 180-190 do expa + bonus 35 metki + ranga komandosa nie moge ubić metka ziarami pozdroo 600 

­

Opublikowano

Nie ma.

To był chyba najgorszy patch odkąd tu gram na eq 180-190 do expa + bonus 35 metki + ranga komandosa nie moge ubić metka ziarami pozdroo 600 

­

ja dopiero zaczalem grac i metki z mapy 75lv bije trzy minuty... zniechecajace

Opublikowano

ja dopiero zaczalem grac i metki z mapy 75lv bije trzy minuty... zniechecajace

Ja tam biłem metki dopiero od mapy wygnanców :P

Jeszcze będziecie ruszać ten balans czy już nie?

­

Opublikowano

Nie ma.

­

zrób sie bron do expa 90 sred +

jaka sred najwieksza zrobiliscie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@DarkSince

Gratuluję bardzo udanego balansu, teraz healer nie bije już 30k, tylko 24k. Wprowadzenie rosy na magię było w tej sytuacji genialnym pomysłem. Trzeba było zamieścić w prezentacji informację, żeby akurat tej klasy postaci nie wybierać, bo ja zeszmacicie, a nie jeszcze zachęcać, bo skille zmodyfikowane. 

W załączeniu taki tam udany balans

2zp4oea.jpg

2mma145.jpg

Ps. Leczenie dalej nie działa. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Chmura u ninji jest zbugowana zabiera metinom/bossom po 20%+ hp 

Co to ... jest ja się pytam ile można czekać na jakikolwiek balans ja w full eq smokiem wale po 30k a wp mnie bierze na 2 skille i ... 3 osoby na raz przecież to można ... dostać 

Opublikowano

Boże ludzie dajcie żyć - na pewno to ogarną.

Świeta były każdy chciał odpocząć a Wy wymagacie wszystkiego JUZ jak nerdy jakieś  :((

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...