Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Evengeline

Dzisiaj w nocy, dokładnie za 2-3 godzinki będzie przerwa, zostanie dopasowany mental do pozostałych profesji bo on najbardziej odjeżdża z dmg.

Chyba nie widziałeś co BM teraz robi... 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@TR!K3R

BM również testowaliśmy w PvP z mentalem i ninja daggerem i został podregulowany.

podregulowany czyli? znerfiony czy wzmocniony? 

a mental wcale nie bije tak dużo jak ten typ up mówił a tak wgl to trzeba też przyznać to że BM zawsze trafia a mental nie... 

Zobaczymy co będzie po tej przerwie... za ile ona? i ile będzie trwać... 

­

Opublikowano

Odnowiliśmy również wygląd aktualnych zbroi Samuraja na Expa na 200 poziom oto jak się teraz prezentują:

samurai.jpg

-Dodatkowo Przeprowadziliśmy Testy PvP i po testach modyfikowaliśmy Umiejętności oraz Hity wszystkich Klas, sporą uwagę przyłożyliśmy do Wojownika Mentala oraz Sury BM.

Przerwa Techniczna Wprowadzająca Zmiany odbędzie się o 03:00 .

Opublikowano

Odnowiliśmy również wygląd aktualnych zbroi Samuraja na Expa na 200 poziom oto jak się teraz prezentują:

samurai.jpg

-Dodatkowo Przeprowadziliśmy Testy PvP i po testach modyfikowaliśmy Umiejętności oraz Hity wszystkich Klas, sporą uwagę przyłożyliśmy do Wojownika Mentala oraz Sury BM.

Przerwa Techniczna Wprowadzająca Zmiany odbędzie się o 03:00 .

Prawllne modele, polecam serwer xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zmień miecz do expa na 200 dla woja... i wachlarze pozmieniaj bo tragicznie wyglądają.. a to już ostatnia przerwa dotycząca balansu klas? Czy jeszcze będziecie coś zmieniać? i ile bedzie przerwa trwać? 

Opublikowano

Kazdy wypowiadajacy sie mental w tym temacie, napisze ze mental ma slaby DMG. Gowno prawda, sam nim gram i wiem ze jest kosą w pvp. Ogolnie Server oceniam na 9/10. Gralo by sie fajnie, gdyby nie gimbusy ksujace jednego bossa w trzech w dolinie, zeby zgarnac 15 pereł -,-

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

po Wielu Probach szukania jakiegos servera w koncu moge zagac od 3 miesiecy mialem przerwe. ten server to ten na ktorym zostane do konca. poza tym kojarze Darka z innych serverow, jedyny gosc ktory interesuje sie swoimi serverami.

Opublikowano

Serio metki były dobrze ustawione a teraz bije się je znowu po 800k ...

Nie no bez jaj co wy znowu z bossami i metkami zrobiliście ...

Opublikowano

@DarkSince

Ogólnie jestem rozczarowana balansem postaci. Mental bije jak bił, ninja 161 lvl z chmury nie wspomnę(164 k z kryta bez is  i większości misji u biologa). Zupełnie zeszmacony healer, który nadaje się do bicia metków, bo owszem hity ma ogromne. Leczenie, które niby zwiększyliście prawie nie leczy. 50-60 k z eq na 190-200 z kostiumem, fryzurą i petem z is po 50 - 60 k z przywołania. Nie wiem kto wam ten balans testował, ale robi się śmiesznie. 

Edit: pvp z sura bm 180 lvl - 25 k z przywołania.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nie wiem co jest grane ale ww mi nie działa, wszystkie inne dungeony działają. Ściągałem na nowo klienta, patchowałem i nic ... po rozbiciu pierwszego metina powinno przenieść, a zamiast tego dostaje masakryczny frez kilkusekundowy i żadnej reakcji. Generalnie olałem już to bo szkoda czasu na coś co mi działać nie chce, a na piekielną śmierć też warto chodzić. Co do balansu klas to hym ... mental bije dużo za dużo, to samo ninja z chmury. Ubrany po zęby, rosy, pierścienie, pet itd a wczoraj dostałem z chmury 1kk o.O . 

Opublikowano

@Degistive3d działa normalnie. Najs robota administracja. Dobrze ogarniacie. 10/10 serwer.

EDIT: Ile się w końcu robi tarczy do pvp? Bo mam już dylemat.

Możesz zrobić 1 wojenną albo 4 klasowe polecam 4 klasowe bo śą lepsze...

a co do blanasu heler ma takie hity ze jap***dole xD i wczoraj od razu po przerwie wbiłem do gry z dwoma kolegami BM i Healer

To tak Healer na eq 200 prawie full +9 zrobiony biolog, imetologia itp. Dostaje od bma 40-80k z ducha to pozdro Ja na eq 170-180 full +9 Dostawałem Podobny DMG ale czasem dochodziło do 110k nawet... Nie wiem mieliście znerfic mentala i Bma no i co Mental nwm różnicy nie odczułem a BM to tragedia. 

­

­

Opublikowano

Gdzie znajdę tą Lodową Wiedźmę? Na dungu trzeba szukać, czy w Krainie Wygnańców idzie ją gdzieś wyczaić?

Opublikowano

Mi się wydaje że wystarczy lekko Bma ogarnąć, chmurke u ninji i te hity u helera ogarnąć i będzie dobrze jak na moje... ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...