Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile może być maksymalnie bonusów w pasie?

4

Ile online w godzinach szczytu?

700/800

Opublikowano

Serwer jest do ograniećia i jest nawet spoko

Ale balans klas i MENTAL na tym serwerze to jest totalne dno i wodorosty.

Mental w full eq 5x15 pz na 210 sciaga 220bm z ochronka na skila z 160lvl

Nie widzie przyszlosci w PVP na serwerze z MENTALEM  !!!

Po prostu mental jest 2/3x lepszy od innych klas

Opublikowano

Naprawcie te dungeony tak się w nich popierdzieliło wszystko że nie da rady ich robić  :pls:

W dungeonie wygnańców gdy ubijemy 4 metiny setoau nie zalicza nam ich i jeszcze przed ubiciem dropią kamienie do mrocznego ołtarzu.

Gdy wchodzi się na prywatną opcje to wchodzimy na ogólne.

W góry karijang po ubiciu ostatniego bossa nie ukazuje nam się npc u którego możemy ulepszyć mounta.

Weźcie się za najpierw za naprawę tego co jest już na serwerze a nie wprowadzać nowości przez które to już wgl serwer się posypie bugami, bo takim czymś rozwalacie tylko swoją pracę i serwer.

Tylko tyle znalazłem bugów na dungeonach w ciągu 20min bo boję się iść na pozostałe aby nie zmarnować swojego czasu.  -.-

Ps.Jestem ciekaw czy wkońcu naprawiliście dung mokradeł w którym można było uzbroić biżu w przetopy z dodatkowym czasem, nawet nie chce ryzykować bo zapewne nic ruszone nie było  <.<

@Edit.

Nie wspomnę już o sm-ach które miały być dla każdego kto wbił 100lv +, do tej pory ich nie widać  ._.

W skrzynce e-mail nic nie przyszło od startu serwera, widać wasze słowa rzucane są na wiatr, obiecać potraficie a co dalej to już swoją drogą.  :O

Wszyscy którzy wbili 100 lvl+ na Malygos s1 otrzymali Smocze Monety bez wyjątku !!!

Wysłaliśmy przez ostatni czas 100 tysięcy maili do Graczy GladoRa maile po świętach będą wysyłane dalej.

Problem z dungeonami jest chwilowy padły nam channele i przez to dungeony nie działają jak trzeba już naprawiamy usterke.

Pracujemy nad balansem postaci cały czas.

Opublikowano

Dung od 105 znowu zbugowany? Wbijam teraz na 2 poz nie ma mobów jprdl­

Mieliśmy problme z padniętymi channelami, jesli padnie nam channel to dungoeny nie chodzą jak trzeba, rozwiązaliśmy problem który powodował  padanie channeli.

Zapraszamy Event ZuO 17:00

Opublikowano

Serwer przyjemny exp nie jest trudny . Eq także nie jest specjalnie trudne do zrobienia :) . Minus to zbugowane dungeony . Poza tym wiele ciekawych rozwiązań na pewno będę grał tu długo z kolegą.

rmoiyq.png

Opublikowano

Serwer przyjemny exp nie jest trudny . Eq także nie jest specjalnie trudne do zrobienia :) . Minus to zbugowane dungeony . Poza tym wiele ciekawych rozwiązań na pewno będę grał tu długo z kolegą.

Dungeony tylko chwilowo nie działały z powodu takiego że channele padły, już wszystko działa jak należy oraz problem przez który padły channele rozwiązany.

Opublikowano

Coz, mental ostatnimi na kazdym serwerze jak leci jest nakoksowany do oporu, wiec to mnie akurat nie dziwi.

Co do serwa to dalej uwazam, ze jest fajny, tylko to czekanie na oddawanie wszystkiego doprowadza do szalu. Zamiast zrobic eq i lv w 5 dni i zadowolony isc korzystac z tej fajniejszej czesci tytulu prezki na mpc (pvp) korzystajac z tego, ze serwer fajnie wymyslony jezeli chodzi o nawalanie, to po 3 dniach mam 90 lv, i nie rusze dalej za rok, bo tych wszystkich pierdzielonych biologow mozna oddawac raz na pol roku, przez co zamiast dynamicznie i szczesliwie wbijac level za levelem i bron za bronia to stoje wkurzony z levelem i czekam az bede mogl lasawie oddac jakies cos. Ferrari na 5 pasmowej pustej drodze obstawionej fotoradarami pstrykajacymi po przekroczeniu 50 hm/h, tak to mniej wiecej wyglada, a te przyspieszacze to nazbyt nie leca ._. Serwer 10/10 za ogol, 0/10 za dynamike. Pewnie przez ten jeden glupi szczegol za 2 dni mi sie tu odechce grac (zaraz sie rzuca ci bez zycia, co beda mowic, ze przeciez szybko sie oddaje - tak, jak sie siedzi 24h na dobe to owszem, idzie szybko ;) )

Opublikowano

@LB197

Mental będzie poprawiony w przerwie technicznej która odbędzie się dziś w nocy, zamówiłem również dzisiaj 2 mapy po dungeony które aktualnie istenieją, będą one odnowione i poprawione :)

Opublikowano

Dodajcie eliksiry biologa do dropu z metków powiedzmy od mapy 130lvl. Za PO szkoda kupować lepiej na ppk czy lizaka zbierać.

Opublikowano

@LB197

Mental będzie poprawiony w przerwie technicznej która odbędzie się dziś w nocy, zamówiłem również dzisiaj 2 mapy po dungeony które aktualnie istenieją, będą one odnowione i poprawione :)

Czyli próba wymixowania hełmu w ciągu dzisiejszej nocy odpada? :v

Dodajcie eliksiry biologa do dropu z metków powiedzmy od mapy 130lvl. Za PO szkoda kupować lepiej na ppk czy lizaka zbierać.

Paaanie, od 1 levela powinny lecieć te te wszystkie do wszystkich, wtedy serw będzie 10/10 ^_^

Opublikowano

@LB197

Eliksiry dropią w dungeonach z bossów.

To można jeszcze się dowiedzieć, w jakich ilościach? :)

I jeszcze jedno, tu jest 100% na wejście kd?

Opublikowano

Serwer denny. Większość graczy to ( Sklepy Offline)  Nie polecam

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dungeony tylko chwilowo nie działały z powodu takiego że channele padły, już wszystko działa jak należy oraz problem przez który padły channele rozwiązany.

Niestety, dungeony dzisiaj mi nie wszystkie działają, ww nie działa w ogóle, po zniszczeniu metina następuje piękny frez ekranu który trwa kilka sekund i nie przenosi dalej. Idąc na piekielną śmierć jest wszytko ok - generalnie coś jest zrypane i to nie tylko ja tak mam.

Opublikowano

Serwer denny. Większość graczy to ( Sklepy Offline)  Nie polecam

Sklepy czasów zostaną zredukowane gdyż dzisiaj siadł rekord online na serwerze i ilość sklepów zapełnia już miasto pierwsze na każdym channelu, zredukujemy ich czas .

Niestety, dungeony dzisiaj mi nie wszystkie działają, ww nie działa w ogóle, po zniszczeniu metina następuje piękny frez ekranu który trwa kilka sekund i nie przenosi dalej. Idąc na piekielną śmierć jest wszytko ok - generalnie coś jest zrypane i to nie tylko ja tak mam.

Zamówiłem dziś 2 dungoeny w tym nową mape pod Dungeon WW oraz Dungeon Pustkowie Oprawców , dungeony zostaną wymienione na nowe.

Opublikowano

@LB197

Co mental zobacz sobie ochronkę u BMa.. albo heler ten to już wgl ja eq 175 typek heler 140lvl klepie mnie z hitów po 30k jprdl a wy do mentala sie dowalacie... A najlepsza dziś była akcja z wojem nie wiem jakie ludzie tu chetay mają ale podbiega do mnie woj 55lvl i ściąga mnie na wira... Jak już robisz ten balans to zrób to porządnie a nie znerfisz mentala i wszyscy będą szczęśliwi tak? 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Witajcie, dziś nieco inaczej.

Przeprowadziliśmy małą modyfikację strony.

Od tej pory w rankingu możecie sprawdzić najlepszych zabójców potworów i bossów oraz dziesięć osób, które zniszczyły najwięcej kamieni Metin.

strona.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...