Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań:

1. Duzo graczy jest na Servie?

2. Exp znośny czy coraz gorszy?

3. Jak z ulepkami i kasa?

4. Jakie bony dają pety mounty i kostiumy?

5. Czy dunga sa dostępne w pt?

6. Duzo potrzeba ulepków i jak wyglada balans postaci ?

1. Jakies 700

2. 2-3 dni i max maxa.

3. Troche trzeba podropic

6. troche trzeba balans nienajgorszy

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pare pytań:

1. Duzo graczy jest na Servie?

2. Exp znośny czy coraz gorszy?

3. Jak z ulepkami i kasa?

4. Jakie bony dają pety mounty i kostiumy?

5. Czy dunga sa dostępne w pt?

6. Duzo potrzeba ulepków i jak wyglada balans postaci ?

1. 700-800

2. Exp jest easy ja dziś nową postać stworzyłem w w 3h wbiłem 190lvl. Tak to 2 dni i masz maxa jak ci sie nie chce expić ciągle :D

3. No z ulepkami już trochę ciężej ale i tak w 3dni max da sie zrobić full eq :D

4. mam peta co daje 10k hp i 40 na moby są też inne kostium mam co daje np 10k hp 40 moby 40 luda to chyba najlepszy kostium.. a mounty różne na expa są i takie co dają np średnie itp. 

5. Dungi są prywatne i normalne czyli że może wejsc ile osób chce nie muszą być w pt. Ale dungi są easy Healerem ogarniesz nawet all xD

6. ulepek troszke potrzeba pisałem up a Balans na razie nie jest taki zły ale za kilka dni będzie robiony :D

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

jak grałem to nie poczułem tego easy/pvp tylko medium/medium

Aha xD Dla niektórych jak widać nawet 3 dni na zrobienie full eq to za dużo 

Opublikowano

Ten zwój duchowy co daje 10% na ulepszenia chyba nie działa + do tego dziś ulepszałem miecz na +1 miałem 100% na ulepszenie i mi spaliło... Ten zwój chyba odejmuje 10% a nie dodaje... A te metki na mapie od 190 to masakra takie absy to ma jak ja w normalnego metka na mapie np 130 klepie 240k z krytem to w tego na mapie od 190 po 80k z krytem... ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ten zwój duchowy co daje 10% na ulepszenia chyba nie działa + do tego dziś ulepszałem miecz na +1 miałem 100% na ulepszenie i mi spaliło... Ten zwój chyba odejmuje 10% a nie dodaje... A te metki na mapie od 190 to masakra takie absy to ma jak ja w normalnego metka na mapie np 130 klepie 240k z krytem to w tego na mapie od 190 po 80k z krytem... ­

A ja bije w metka na mapie 190 400k + wyobraź sobie ^^

Zwój działa

Opublikowano

@DarkSince.

Czemu po spatchowaniu metina nie mam żadnych nowości ? Tj. Buttonów do odpalania ros pvp i exp, kluczy do kufrów itp. ?

Czytaj pw.

Opublikowano

@DarkSince.

Czemu po spatchowaniu metina nie mam żadnych nowości ? Tj. Buttonów do odpalania ros pvp i exp, kluczy do kufrów itp. ?

Czytaj pw.

Powinno wszystko działać upewnij się że dobrze patchnąłeś klienta, jeśli masz nadal problem polecam Ci pobrać klienta na nowo ze strony, wczoraj wrzucałem najnowszą jego wersje.

Witajcie
W sobote 26-12-2015 roku odbędzie się oblężęnie Kamieni Metin oraz Inwazja Bossów, EVENT rozpocznie się o godzinie 17:00, wejście będzie dostępne przez Mape Teleportu i wybranie Mapy Eventowej, informacja będzie wyświetlana również automatycznie na chat !
Opublikowano

Czekanie już od pierwszych leveli na oddawanie tych wszystkich pierdoł jest strasznie irytujące. Zamiast sobie móc spokojnie expić i robić eq to czekam aż będę mógł oddać te wszystkie gunwa ._.

I strasznie dziwne jest to, że w tej masie opcji w bocznym panelu nie ma magazynu

Opublikowano

Czekanie już od pierwszych leveli na oddawanie tych wszystkich pierdoł jest strasznie irytujące. Zamiast sobie móc spokojnie expić i robić eq to czekam aż będę mógł oddać te wszystkie gunwa ._.

I strasznie dziwne jest to, że w tej masie opcji w bocznym panelu nie ma magazynu

Jest wystarczy poszukać w eq. 

Kappa.

Opublikowano

Klikasz 2 przycisk w panelu gracza, później odśwież i na dole masz dozorce

4g62zZ3.jpg

Opublikowano

Klikasz 2 przycisk w panelu gracza, później odśwież i na dole masz dozorce

4g62zZ3.jpg

Jakie to proste i oczywiste, dlaczego ja na to nie wpadłem? ._.

Opublikowano

Bo nie szukałeś ;)

No wiesz... Gdzie jak gdzie, ale w item shopie to się za cholerę nie rozglądałem za dozorcą, a nawet jeśli, to na pewno nie szukałem po odświeżaniu. Podana przez Ciebie instrukcja to mniej więcej jak nauka rysowania konia następujący sposób: 1.)Narysować jednorożca 2.) Zmazać róg :v

A tak na serio to zazwyczaj (w 100% wypadków) magazyn nie jest tak schowany, gdybyś nie napisał, to pewnie bym nie wiedział, że w ogóle jest, więc dzięki :)

Opublikowano

Naprawcie te dungeony tak się w nich popierdzieliło wszystko że nie da rady ich robić :pls:

W dungeonie wygnańców gdy ubijemy 4 metiny setoau nie zalicza nam ich i jeszcze przed ubiciem dropią kamienie do mrocznego ołtarzu.

Gdy wchodzi się na prywatną opcje to wchodzimy na ogólne.

W góry karijang po ubiciu ostatniego bossa nie ukazuje nam się npc u którego możemy ulepszyć mounta.

Weźcie się za najpierw za naprawę tego co jest już na serwerze a nie wprowadzać nowości przez które to już wgl serwer się posypie bugami, bo takim czymś rozwalacie tylko swoją pracę i serwer.

Tylko tyle znalazłem bugów na dungeonach w ciągu 20min bo boję się iść na pozostałe aby nie zmarnować swojego czasu. -.-

Ps.Jestem ciekaw czy wkońcu naprawiliście dung mokradeł w którym można było uzbroić biżu w przetopy z dodatkowym czasem, nawet nie chce ryzykować bo zapewne nic ruszone nie było <.<

@Edit.

Nie wspomnę już o sm-ach które miały być dla każdego kto wbił 100lv +, do tej pory ich nie widać ._.

W skrzynce e-mail nic nie przyszło od startu serwera, widać wasze słowa rzucane są na wiatr, obiecać potraficie a co dalej to już swoją drogą. :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...