Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go bodym klepałem bardzo bardzo długo a biłem go 15k z krytem... jak bijesz 4k to nawet do niego nie podchodź xD

ktoś mi powie co z tym expem? co zrobić aby te moby nie pizgały mnie po 2k? Wydaje mi się że eq mam ok tak jak wyżej napisałem...

a te schodzenie w wchodzenie na konia przydaje sie jak sie spota bije a ja spota biore i jestem już na glebie to kwestia 1-2 sec :P

Edit: Aha wchodzenie i schodzenie na konia nie odnawia już hp zaj***scie jak tu teraz expić? 

­

zrób całe eq na bloka strzały omdlenie + kd w hełmie i tarczy i dasz radę :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrównacie wartości ataku Lwiego do takich samych wartości co Truta ? Bo dużo graczy ulepszało Lwiego z myślą o większych statusach na inteligencje a teraz ich już nie ma i Lwi ma słabe wartości,..

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Na serverze gram kilka dni, nabiłem 130lvl i na prawdę polecam, gra się bardzo przyjemnie - exp idealny, co do itemków trzeba się troche pomęczyć, podropić ulepki ale to norma, polecam serdecznie. ;)

Opublikowano

A więc chciałbym powiedzieć, że po tych kilku dniach gry serwer jest naprawdę mega ! :)

Jest tutaj co robić i liczę na to, że przez napływ wolnego czasu świątecznego każdy wybierze Malygos, gdyż ten serwer to najlepsza alternatywa na święta ! 

STRASZNIEEE MOCNO POLECAM TEN SERWER ! NA TAK DOBRYM JESZCZE NIE GRAŁEM.

Opublikowano

Ceny pereł na tym serwerze osiągają chore ceny.

Wczoraj sprzedałem 100 sztuk pereł za 1,2kkk, ludzie się biją o perły. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Miło się czyta wszystkie komentarze co świadczy o serwerze :) Każdy powinien wejść i zostać na dłużej bo naprawdę warto . Administracja się stara a to jest duży + w dodatku w sobotę zuo i w niedziele ox :) 

Opublikowano

Super serwerek, siedzę od startu, max lvl łatwo wbić ale gorzej z EQ. Masa eventów i bonusów (np. raty) Polecam! :)

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Grałem, ale nie mój klimat serwera. W ogóle mi się nie podoba grafika na tym serwerze, w miastach te sklepy offline są paskudne, ceny u handlarzy jak na easy mnie nie zadawalają. Mając 20lvl miałem 8kk, a cena 50 dodań to 7,5kk, więc nawet pot na atak i ruch nie mogłem sobie kupić. Dla mnie to nie to.

Opublikowano

zjebali lwi pozdro spadam z tego serwera skoro bron aktualne jest smieciem -_-.

Lwi ładnie zrobiony teraz został sprowadzony do gówna i od nowa bron exp trzeba robic.

Taki balans ze c**j na spocie sie non toper pada to jeszcze nerfią bronie do expa co automatycznie = TRUDNIEJSZY EXP

TO SĄ JAJA W BIAŁY DZIEŃ.

szkoda bo koncepcja dobra lecz wiele szczegółów nie współgra i takie aktualizacje wchodzą ze zamiast na + to są na - 

Opublikowano

Ja też żegnam się z serwerem nie da sie na spocie ustać nwm full is trzeba mieć? Niby easy a te moby tak napierdalają że wtf xD. elo :P­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Co do expa się nie zgadzam, bez problemu da się spoty brać bez is, jak ktoś nie daje rady to pd, miksturka na expa i mniejsze grupki bić, exp i tak leci dobrze, jednak to co mnie zniechęca to nierówność klas. Na początku było tak: szaman słabe skile, mental słabe skile, wp/body/ninja zabójcze hity, teraz jest tak, że szamani mocno biją dodatkowo, zamiast nerfa dać hitom bodego/wp/ninji to zwiekszyli skill szamanowi ;/ ja mentalem bije skilem po 4k a mi szaman tyra 80.. body skilem 15 a hitem 12/13... ;/  dlatego też już tutaj nie gram, no chyba, że się coś zmieni to może wrócę :P

Zapomniałem dodać... zbyt mało ludzi jak dla mnie, serwery easy=wojny gildii, tutaj tego brak

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Ja też żegnam się z serwerem nie da sie na spocie ustać nwm full is trzeba mieć? Niby easy a te moby tak napierdalają że wtf xD. elo :P­

No to chyba masz eq na 1 lvl :) ja z Eq wybonowanym na 90 lvl +9 do 180 lajtowo expiłem.

Grałem, ale nie mój klimat serwera. W ogóle mi się nie podoba grafika na tym serwerze, w miastach te sklepy offline są paskudne, ceny u handlarzy jak na easy mnie nie zadawalają. Mając 20lvl miałem 8kk, a cena 50 dodań to 7,5kk, więc nawet pot na atak i ruch nie mogłem sobie kupić. Dla mnie to nie to.

Grafika jest na wielki + (ale każdy ma swoje zdanie) Jak nie miałeś na zmianki to chyba nie podnosiłeś sztabek. 

Co do expa się nie zgadzam, bez problemu da się spoty brać bez is, jak ktoś nie daje rady to pd, miksturka na expa i mniejsze grupki bić, exp i tak leci dobrze, jednak to co mnie zniechęca to nierówność klas. Na początku było tak: szaman słabe skile, mental słabe skile, wp/body/ninja zabójcze hity, teraz jest tak, że szamani mocno biją dodatkowo, zamiast nerfa dać hitom bodego/wp/ninji to zwiekszyli skill szamanowi ;/ ja mentalem bije skilem po 4k a mi szaman tyra 80.. body skilem 15 a hitem 12/13... ;/  dlatego też już tutaj nie gram, no chyba, że się coś zmieni to może wrócę :P

Zapomniałem dodać... zbyt mało ludzi jak dla mnie, serwery easy=wojny gildii, tutaj tego brak

Tak to jest jak się nie zrobi EQ do PvP :) Ja jakoś mentalem potrafię przywalić po 150k, Jak masz problem z Bonami polecam forum pewnie dziś dodam temat poświęcony perf EQ.

Moim zdaniem (dwie postacie na max):

1. Serwer ma wielki potencjał,

2. EXP dostosowany, max lvl bez problemów można wbić w 2-3 dni grania po kilka h,

3. Co do EQ no to nie polecam wbicie max LVL bo potem bije nas na przykład 150, który przystanął i zrobił EQ i biologa,

4. Eventy codziennie,

5. Rozbudowany server ale bez przesady

6. Oceniam na 8 gwiazdków w skali 10 gwiazdkowej OBY TAK DALEJ

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Ja również tutaj nie gram, brak wojen, brak ludzi ( w miastach same sklepy, ale ok - serwer dopiero wystartował ).

Zniszczyli bronie do expa, pierw większość Sur robiło Lwi miecz a nagle usunęli bon do INT i teraz Lwi jest słabszy - ciekawe co robili tyle na becie, że dopiero teraz do tego doszli.

Support - wysłałem zgłoszenie trzy dni temu - do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

Brak wyrównanych klas - tutaj to jedna wielka masakra.

Niestety dziękuje za grę.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ja również tutaj nie gram, brak wojen, brak ludzi ( w miastach same sklepy, ale ok - serwer dopiero wystartował ).

Zniszczyli bronie do expa, pierw większość Sur robiło Lwi miecz a nagle usunęli bon do INT i teraz Lwi jest słabszy - ciekawe co robili tyle na becie, że dopiero teraz do tego doszli.

Support - wysłałem zgłoszenie trzy dni temu - do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

Brak wyrównanych klas - tutaj to jedna wielka masakra.

Niestety dziękuje za grę.

Pisali o tym wyrównaniu klas już za czasów bety, że to będzie jednym z priorytetów, nie mam pojęcia co testerzy robili ale dali dupy na całej lini :))

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Pisali o tym wyrównaniu klas już za czasów bety, że to będzie jednym z priorytetów, nie mam pojęcia co testerzy robili ale dali dupy na całej lini :))

Najwidoczniej testerzy " Ja nic nie wiem, ja tu tylko sprzątam ".

Naprawdę, żeby za czasu bety nie ogarnąć wyrównania klas, trzeba się starać i to ostro :)

Dla mnie to jest bajka i żart kierowany w stronę graczy, więc po prostu serwer znika z listy. 

Hajs i jeszcze raz hajs rządzi tym serwerem. 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Grafika jest na wielki + (ale każdy ma swoje zdanie) Jak nie miałeś na zmianki to chyba nie podnosiłeś sztabek. 

Zanim zaczniesz cytować mój post, przeczytaj go dokładnie, ponieważ nie napisałem słowie o zmiankach.

Easy/Pvp, a nawet skille na P trzeba sobie robić xD

Opublikowano

Zanim zaczniesz cytować mój post, przeczytaj go dokładnie, ponieważ nie napisałem słowie o zmiankach.

zmianki = dodania... ehhh

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

To jeszcze nic, jak nie wiesz jak zatrzymać graczy na gów***** serwerze to zrób wszystkie misje na czas. Co tam, serwer Easy/PvP, niech siedzą dniami i nocami i oddają biologa...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ja również dziękuje za grę, minęło pięć dni od startu a serwer wygląda jak w fazie bety. Klasy nie wyrównane ( co testerzy robili na becie ? grali w kulki a potem dostali kupony SM ? ) 

Non stop dropienie ulepszaczy i czekanie na misje a do tego nie wyrównane klasy, support również ma w d*pie. Ja i moja ekipa, dziękujemy za zmarnowany czas. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jak wam się nie podoba to nie grajcie , proste :)  Dziś wchodzi aktualizacja (znowu balans ) postaci + kilka rzeczy dodanych co nam umili grę :) mało ludzi gra ?? żarty wystarczy zobaczyć ile osób expi ,dropi że napotkamy graczy którzy nam sksują coś . Narzekacie że trudno eq zrobić ,nie dajecie rady expić a co wiąże się z waszymi umiejętnościami gry . Idzcie na hardy tam będzie wam izi szło wszystko :)  Robicie full eq na blok ciosów ,strzały ,omdlenie + kd to tarczy i hełmu i dajcie wszędzie radę ale jak wam się nie chce to potem płaczecie :) Polecam i zapraszam dziś kolejna aktualizacja :) 

Ja również dziękuje za grę, minęło pięć dni od startu a serwer wygląda jak w fazie bety. Klasy nie wyrównane ( co testerzy robili na becie ? grali w kulki a potem dostali kupony SM ? ) 

Non stop dropienie ulepszaczy i czekanie na misje a do tego nie wyrównane klasy, support również ma w d*pie. Ja i moja ekipa, dziękujemy za zmarnowany czas. 

nikt za bete nie dostał SM więc nie piernicz głupot . Widzisz jakieś bugi czy co ? to że klasy nie są wyrównane to każdy wie i Dark nad tym pracuję cały czas . Mamy serwer Easy/ pvp wiadome że mały lvl z  niskim eq nie da radę takiemu 220 z eq na swoim lvl . Siedzę z Darkiem od 4 godzin dziś i poprawiamy klasy+dodaje coś na serwer anby umilić nam grę .

Opublikowano

Jak wam się nie podoba to nie grajcie , proste :)  Dziś wchodzi aktualizacja (znowu balans ) postaci + kilka rzeczy dodanych co nam umili grę :) mało ludzi gra ?? żarty wystarczy zobaczyć ile osób expi ,dropi że napotkamy graczy którzy nam sksują coś . Narzekacie że trudno eq zrobić ,nie dajecie rady expić a co wiąże się z waszymi umiejętnościami gry . Idzcie na hardy tam będzie wam izi szło wszystko :)  Robicie full eq na blok ciosów ,strzały ,omdlenie + kd to tarczy i hełmu i dajcie wszędzie radę ale jak wam się nie chce to potem płaczecie :) Polecam i zapraszam dziś kolejna aktualizacja :)

nikt za bete nie dostał SM więc nie piernicz głupot . Widzisz jakieś bugi czy co ? to że klasy nie są wyrównane to każdy wie i Dark nad tym pracuję cały czas . Mamy serwer Easy/ pvp wiadome że mały lvl z  niskim eq nie da radę takiemu 220 z eq na swoim lvl . Siedzę z Darkiem od 4 godzin dziś i poprawiamy klasy+dodaje coś na serwer anby umilić nam grę .

Ty jakiś przydupas i mównica serwera? Jakoś Cie w teamie nie widzę  :D^^

Każdy wyraża tu swoje zdanie na temat rozgrywki, nie podoba nam się, to nie gramy, koniec tematu, a nie, że będziesz tu jakieś wiązanki moralności puszczał.

To jest easy/pvp, czyli mam się bawić i walczyć z pozostałymi graczami, a nie k***a skille na P sobie robić czy misje opierdalać co zdobyty lvl. Nie wiem po c**j milion ksiąg do różnych pierdół, kamyki co dają 40% na ninje, jakieś głowy besta specjalisty - na c**j jakieś wymyślane gówna? Przecież ja mam 30lv, a mam zajebane eq jakimiś gównami, gdzie nie wiem nawet co do czego służy.

To jest moje zdanie, nie pluć się. Pozdrawiam.

PS. Nie polecam

Opublikowano

Ty jakiś przydupas i mównica serwera? Jakoś Cie w teamie nie widzę  :D^^

Każdy wyraża tu swoje zdanie na temat rozgrywki, nie podoba nam się, to nie gramy, koniec tematu, a nie, że będziesz tu jakieś wiązanki moralności puszczał.

To jest easy/pvp, czyli mam się bawić i walczyć z pozostałymi graczami, a nie k***a skille na P sobie robić czy misje opierdalać co zdobyty lvl. Nie wiem po c**j milion ksiąg do różnych pierdół, kamyki co dają 40% na ninje, jakieś głowy besta specjalisty - na c**j jakieś wymyślane gówna? Przecież ja mam 30lv, a mam zajebane eq jakimiś gównami, gdzie nie wiem nawet co do czego służy.

To jest moje zdanie, nie pluć się. Pozdrawiam.

PS. Nie polecam

30 lv mówisz :) więc pozdrawiam . Nie jestem przydupasem poprostu serwer ma potencjał i bede go bronił . Idz sobie na gotowca gdzie każdy inny serwer ma to samo . Tyle w tym temacie .

Opublikowano

nie wiem bardzo co robic mam 110 lvl  216 na potwory i bardzo ciężko się bije metiny i bossy  na mapie 100 lvl praktycznie nie ubije żadnego metka  na ww to samo nie moge ubić metka jedyne które z trudem ubijam to metki na 

krainie wygnańców  ma ktoś jakieś podpowiedzi?    

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...