Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od początku pobierało przepustki za wejście na mapy ?

Bo teraz chciałem się prze teleportować na mapę od setnego poziomu i pisze, że potrzebuje 3x przepustka.. No i znowu utrudnienie, trzeba nadropić sobie przepustek lub siedzieć ciągle w jednym miejscu i oczekiwać na bossa.

Czekam na odp.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od początku pobierało przepustki za wejście na mapy ?

Bo teraz chciałem się prze teleportować na mapę od setnego poziomu i pisze, że potrzebuje 3x przepustka.. No i znowu utrudnienie, trzeba nadropić sobie przepustek lub siedzieć ciągle w jednym miejscu i oczekiwać na bossa.

Czekam na odp.

Zawsze trzeba było przepustki . Za pkt PO możesz je kupić jak nie masz 

Opublikowano

Nie poprawiliście wciąż dropu na mapie świątecznej ? 

Właśnie skończyłem ubijanie piętnastu czekolad i 12 metinów. Drop ? taki sam jak wczoraj. ( ubiłem przed chwilką, po przerwie technicznej )

Dalej leci po 4x perły, po muszli, zielony czar, siła itp. Ogólnie bardziej opłaca sie chodzić na bossy na Atlantydzie, bo z nich leci po 12x pereł.

Czyli mapa świąteczna to kit ? byle by zwrócić uwagę nowych graczy ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Witajcie

Lista zmian i poprawek którą wprowadziliśmy dziś w nocy:

-Usunięte bony statystyk z Broni PvP/EXP (Balans Postaci)

-Regulowaliśmy DMG skilli u Sury WP oraz Szamana

-Ułatwiliśmy drop przedmiotów w Dungeonach typu Pieczecie, Kryształy, Księgi Magii  i inne przedmioty które zdobywa się w dungeonach w celu przejścia na kolejne piętro.

-Poprawiliśmy kilka nie działających funkcji na stronie serwera

-Poprawa Dropu z Metinów,Czekolad oraz Prezentów na mapie Świątecznej

Opublikowano

Witajcie

Lista zmian i poprawek którą wprowadziliśmy dziś w nocy:

-Usunięte bony statystyk z Broni PvP/EXP (Balans Postaci)

-Regulowaliśmy DMG skilli u Sury WP oraz Szamana

-Ułatwiliśmy drop przedmiotów w Dungeonach typu Pieczecie, Kryształy, Księgi Magii  i inne przedmioty które zdobywa się w dungeonach w celu przejścia na kolejne piętro.

-Poprawiliśmy kilka nie działających funkcji na stronie serwera

-Poprawa Dropu z Metinów,Czekolad oraz Prezentów na mapie Świątecznej

Serio ?

A sprawdzał ktoś z was w praktyce po " poprawieniu " dropu jak i co leci z tych metinów, czekolad itd ?

Bo ja sprawdziłem i tak jak pisał kolega wyżej, dalej śmiało można omijać tą mapę, z ognistego króla więcej wydropie  B)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

W sumie tak to teraz wygląda :

To jest drop z metinów a z czekolad taki sam tyle, że perły w ilości 15 sztuk.

Nie wiem, może ja mam jakiegoś pecha, ale nie mogłem dropnąć żadnego wspomagacza na 24h. 

Gdyby nie to, że te czekolady są dość mocne, mógłbym je ubijać, bo metki na moim poziomie padają w minutę a tutaj tłukę te czekolady prawie dwie.

Z takiej mapy jak na innych serwerach, można zachęcić ludzi by tam dropili a tutaj ? niestety chyba nie wypali.

16808572.jpg?1450255707

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Przecież nie z każdej czekolady będą leciały super itemy, z czekolad , metinów oraz prezentów na mapie świątecznej jest że tak powiem 5-6 krotnie  większa szansa zdobycia przedmiotów typu pet, kostium, mount niż z prezentu który dropi na mapach.

Opublikowano

Szykuje również ciekawa aktualizacje na serwer , dzisiaj powinna być skończona . 

A ja czekam na odpowiedź z supportu prawie 18h :)

Dzisiaj się specjalnie zwolniłem ze szkoły żeby zobaczyć odpowiedź twoją a tu  spoko ... jeszcze jej nie uzyskałem .

Ciekawe ceny macie w tym item-shop, więcej takich cen poproszę :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: .

http://imgur.com/OjmlccN

xD ja mam tego prawie 10000 więc wiesz ;) z bossów leci tego po 20

Opublikowano

Zajaralem sie serwerem, pogralem eq 140 + ogarnalem i jakos tak mi sie znudzil a szkoda, bo serwer ma potencjal. Polecam zwiekszyc troche drop maczug i mlotkow, bo przy tym sie chyba najbardziej pieprzylem.

Nie czaruj.

Opublikowano

Zajaralem sie serwerem, pogralem eq 140 + ogarnalem i jakos tak mi sie znudzil a szkoda, bo serwer ma potencjal. Polecam zwiekszyc troche drop maczug i mlotkow, bo przy tym sie chyba najbardziej pieprzylem.

chyba kpisz sobie :D jest dobrze tak jak jest o eq trzeba się pomęczyć + misję u biologa 

Opublikowano

Szykuje również ciekawa aktualizacje na serwer , dzisiaj powinna być skończona . 

coś ciekawego ?? zmiany ?? kiedy zostanie wprowadzona ona tak wgl ?

up nie kazdy siedzi w domu 15h/7

to nie znaczy że ma być łatwiej z tym .

Opublikowano

@RevangeMt2

Dzisiaj będzie przerwa techniczna , dokonujemy balansu postaci oraz usuwamy wbudowany bon statystyk z broni exp oraz pvp

oo świetnie, mam nadzieję, że teraz ninja nie bedzie miał hita sztyletem większego od mojego duchowego :))

edit..

Sprawdziłem ten balans... szaman składa na skilla, body dalej bijąc skillem 15k hitem tyra 12/13 ;/

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Jeżeli ktoś wysyłał ticketa na support ile czekał na odpowiedź ?

bo ja już czekam 19 h i dalej nic i nie wiem ile to potrwa  chyba tak dużo wiadomości nie ma

Opublikowano

coś ciekawego ?? zmiany ?? kiedy zostanie wprowadzona ona tak wgl ?

to nie znaczy że ma być łatwiej z tym .

Dziś w nocy będą wprowadzone zmiany.

Jeżeli ktoś wysyłał ticketa na support ile czekał na odpowiedź ?

bo ja już czekam 19 h i dalej nic i nie wiem ile to potrwa  chyba tak dużo wiadomości nie ma

i to jest 40 zgłoszenie ;) a na inv*ri odpisywali po 100 dziennie więc ....:> nie chce spamu ale chce ten problem szybko rozwiązać a brak odzewu cały czas

Za chwilkę support będzie odpisany, gdyż ja zajmuje się od rana aktualizacja na serwer, pozostali admini nagrywali konkurs i pare spraw technicznych, otrzymasz odpowiedź do 20 minut.

Opublikowano

Dziś w nocy będą wprowadzone zmiany.

Za chwilkę support będzie odpisany, gdyż ja zajmuje się od rana aktualizacja na serwer, pozostali admini nagrywali konkurs i pare spraw technicznych, otrzymasz odpowiedź do 20 minut.C

My dalej czekamy na reklame ;) server zasługuje na wiecej graczy

UggNk9.gif

Opublikowano

Ten SB jest jakiś walnięty .. dałem bony takie jak na poprzedniej stronie wypisaliscie , wlaczam i czkeam juz 30 min i nic , a siadja takowe bony .. Nie wiem czy w nim jest ustawione ze jak 4 bon w sb to i w brano taki musi byc czy jak ale poprawcie to.

Opublikowano

My dalej czekamy na reklame ;) server zasługuje na wiecej graczy

A jaki yt jest teraz wolny jak każdy ma zajętą serię?

Opublikowano

A jak idioto ma być reklama skoro all youtuberzy mają serie z innych serwerów ;) Pokaż mi jakiegoś typa co nagrywa metina i ma wolną serie :)

Odpisałbym Ci, ale nie jest mi po drodze z kimś kto ma w nicku "xPomPa"

UggNk9.gif

Opublikowano

Dark ile mam pisać że szaman heller zbugowany ?? mam eq na 190 -210 + is i ze skilli wale max 9 k a inne postacie biją po 20 -30 k ... więcej bije hitami już niż skillami a heller ma atak z dystansu . zróbcie coś z tym bo grać się odechciewa ta postacią .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...