Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark ile mam pisać że szaman heller zbugowany ?? mam eq na 190 -210 + is i ze skilli wale max 9 k a inne postacie biją po 20 -30 k ... więcej bije hitami już niż skillami a heller ma atak z dystansu . zróbcie coś z tym bo grać się odechciewa ta postacią 

Spokojnie, wprowadzamy wiele zmian na serwer i powoli zbliżamy się do szamana. Wszystko co jest nieprawidłowe zostanie naprawione, ale bez pośpiechu. 

Nie martw się o to. 

Kappa.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie, wprowadzamy wiele zmian na serwer i powoli zbliżamy się do szamana. Wszystko co jest nieprawidłowe zostanie naprawione, ale bez pośpiechu. 

Nie martw się ą odpowiedzią Administrator nie odpowiedział na Twoje

Opublikowano

Nie martw się o to. 

Liczę właśnie na to mam czas teraz wymaxować eq questy itp ale jak tu wojny robić skoro nic na nich tym szamanem nie zrobię ?

Opublikowano

A dostanę odpowiedź na supporcie do 2020 roku ? Bo dark pisał 20 min ale chyba to znaczy 20 lat więc kurde ciężko będzie tyle wytrzymać ;)

Za chwilkę support będzie odpisany-otrzymasz odpowiedź do 20 minut. ----------16.22 napisane przez DarkSince ale jest zajebiś*cie i  wszystko spoko urywam się ze szkoły żeby zobaczyć odpowiedź ale co się okazuje widzę  taki napis pod moją odpowiedzią Administrator nie odpowiedział na Twoje zgłoszenie

Jeżeli jesteś niecierpliwy to tak jest. Nikt nie kazał Ci się zwalniać ze szkoły to nie obwiniaj Darka za to ok? Support odpowiada najszybciej jak może ale jeżeli dziennie jest ponad 100 zgłoszeń to nie na każde zdążymy odpowiedzieć. Przepraszamy Cię za problem, ale zrozum nas. Zawsze może coś nagle wyskoczyć. 

Kappa.

Opublikowano

@SprNtxPomPa

Support odpisaliśmy cały , napisz jeszcze raz na support dostaniesz odpowiedź do 5 minutek.

Ponownie twój żart ci się udał

u góry odpisałeś, że wszyscy dostali odpowiedź ciekawe ;:^^  zaraz dam ss jak dostałem odpowiedź

5 min ? napisałem zgłoszenie 18.02 +5 min równa się 18.07 a jest 18.20 więc  hokus pokus czary mary adhd powoli mi się odpala .

post-1330733-0-63424900-1450287142_thumb.png

Opublikowano

Dlaczego nie dostaje się osiągnięć za bicie metinów/bossów na mapach niższych od naszego lvla? przykład na 220 dostaje tylko osiągnięcia za bossy/metiny na mapie od 190 . Tak poza tym niektóre tak zwane bossy które występują w krainie wygnańców mają więcej hp (generał/beran) a więc jest je trudniej ubić niż bossy na mapie od 190 więc może jednak te bossy na wyższych mapach powinny sprawiać troche więcej trudu nie?

Opublikowano

Ponownie twój żart ci się udał

u góry odpisałeś, że wszyscy dostali odpowiedź ciekawe ;: ^^  zaraz dam ss jak dostałem odpowiedź

5 min ? napisałem zgłoszenie 18.02 +5 min równa się 18.07 a jest 18.20 więc  hokus pokus czary mary adhd powoli mi się odpala .

Pokaż Screen wiadomości, mamy cały support aktualnie odpisany.

Opublikowano

Witajcie

W nocy między godziną 24:00 - 01:00 z Środy na Czartek 2015-12-16/2015-12-17 odbędzie się przerwa techniczna która potrwa około 10 do maksymalnie 15 minut.

Wprowadzimy System Skrzyń

Skrzynie będą na mapach takich jak:

-Kraina Wygnańców

-Góry Karijang

-Mokradła Pancerniaków

-Pustkowie Oprawców

-Dolina Śmierci

skrzynia.png

W skrzyni będziecie mogli zdobyć ulepszacze dostosowane w zależności od expowiska na którym spotkacie skrzynie w losowych ilościach.

Z Skrzyni również będzie mógł wyskoczyć Boss.

Średnio na każdym z expowisk respi się od 5 do 10 takich skrzyń co 30 minut.

Do Otwarcia Skrzyni będzie potrzebny Klucz

key.png

Klucz będzie można zdobyć z Kamieni Metin 

Dodatkowo w Przerwie Technicznej odblokujemy Kupony SM oraz PO.

Opublikowano

Witajcie

W nocy między godziną 24:00 - 01:00 z Środy na Czartek 2015-12-16/2015-12-17 odbędzie się przerwa techniczna która potrwa około 10 do maksymalnie 15 minut.

Wprowadzimy System Skrzyń

Skrzynie będą na mapach takich jak:

-Kraina Wygnańców

-Góry Karijang

-Mokradła Pancerniaków

-Pustkowie Oprawców

-Dolina Śmierci

skrzynia.png

W skrzyni będziecie mogli zdobyć ulepszacze dostosowane w zależności od expowiska na którym spotkacie skrzynie w losowych ilościach.

Z Skrzyni również będzie mógł wyskoczyć Boss.

Średnio na każdym z expowisk respi się od 5 do 10 takich skrzyń co 30 minut.

Do Otwarcia Skrzyni będzie potrzebny Klucz

key.png

Klucz będzie można zdobyć z Kamieni Metin 

Dodatkowo w Przerwie Technicznej odblokujemy Kupony SM oraz PO.

Z*********e :D mi się podoba ,dodajcie możliwość widoczności kostiumu/zbrojki :D Co do reszty to warto wbić i zagościć na dłużej , jest co robić . Dodajcie tez do dropu z tych skrzyń eliksiry mędrca itp :)

Opublikowano

Na te mapy działają jakieś bonusy? 

Mam Bodego 130lvl eq exp na 90 full +9 Hwanga na 90 +7 kd w hełmie, tarczy, broni, zbroi i ni ch*ja nie mg ustać na spocie na mapie 130 mam 60k hp moby biją 2k+ biorę spota 2-3sec jestem na glebie nic nie mg zrobić... ­Ludzie jakoś expią ninjami helerami i dają rade ja mam bodego wydaje mi sie że eq mam ok... nwm co zle robie. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie potraficie nawet dobrze kont po becie przygotować -.- 

Nadal na kilku kontach mam konta vip z pd, 3ręką i monetą do 7 stycznia :D

Opublikowano

o kurde konto z expem, gdzie na serverze sie wbija w 1 dzien max lvl. Naprawde do takich szczegółów sie przypierdalasz?

Na te mapy działają jakieś bonusy? 

Mam Bodego 130lvl eq exp na 90 full +9 Hwanga na 90 +7 kd w hełmie, tarczy, broni, zbroi i ni ch*ja nie mg ustać na spocie na mapie 130 mam 60k hp moby biją 2k+ biorę spota 2-3sec jestem na glebie nic nie mg zrobić... ­Ludzie jakoś expią ninjami helerami i dają rade ja mam bodego wydaje mi sie że eq mam ok... nwm co zle robie. 

Tez miałem problem z expem. Do 150lvla sie meczylem a potem rozkminilem fajny sposób. Bierz najwieksze spoty jakie są i bij z konia - ciągle naciskach ctrl+h(czyli schodzenie i wchodzenie. W ten sposób Ci maxuje hp i jestes praktycznie nie do ujebania :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Można wiedzieć co się kur** stało z broniami do expa ?!

Wbiłem sobie Lwi Miecz na 175 poziom i patrzę a tutaj nagle nie mam wbudowanego statusu na inteligencję ! Was nie pojeb*** z takim numerem wyskakiwać ?

I co ? mam teraz wyrzucić Lwi i wbijać od nowa teraz Trute, bo wam zachciało się pousuwać stałe bony do statusów ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

W ogole Dark proszę popraw te miejse na kd w broniach. W 2ręce mozna wbic 3 kd a w mieczu 4. Proszę popraw to

Edit. Po Przerobieniu broni mozna wkladac 4 kd do 2 reki. Sory

UggNk9.gif

Opublikowano

Wbiłem sobie Lwi Miecz na 175 poziom i patrzę a tutaj nagle nie mam wbudowanego statusu na inteligencję ! Was nie pojeb*** z takim numerem wyskakiwać ?

I co ? mam teraz wyrzucić Lwi i wbijać od nowa teraz Trute, bo wam zachciało się pousuwać stałe bony do statusów ?

O ... ci chodzi? przecież żadne bronie ani do pvp ani do pvm nie mają teraz wbudowanych statystyk

Opublikowano
Z*********e  :D mi się podoba ,dodajcie możliwość widoczności kostiumu/zbrojki  :D Co do reszty to warto wbić i zagościć na dłużej , jest co robić . Dodajcie tez do dropu z tych skrzyń eliksiry mędrca itp  :)

Jutro zrobimy tą opcje widoczności zbroi/kostium

Wbiłem sobie Lwi Miecz na 175 poziom i patrzę a tutaj nagle nie mam wbudowanego statusu na inteligencję ! Was nie pojeb*** z takim numerem wyskakiwać ?

Proszę o zachowanie kultury bo więcej razy nie otrzymasz ode mnie odpowiedzi. Na forum jasno u nas jak i tu było napisane że usuwamy bon wbudowany w broniach EXP/PvP w celu zrównoważeniu i balansu postaci .

Opublikowano

O ... ci chodzi? przecież żadne bronie ani do pvp ani do pvm nie mają teraz wbudowanych statystyk

Oto, że wcześniej Truta miała wbudowaną siłę a Lwi inteligencję, więc kto grał Surą robił Lwi, bo był lepszy. Teraz już nie ma wbudowanych statystyk więc Lwi jest słabszy i nic nie warty... 

Kumasz już ?

Jutro zrobimy tą opcje widoczności zbroi/kostium

Proszę o zachowanie kultury bo więcej razy nie otrzymasz ode mnie odpowiedzi. Na forum jasno u nas jak i tu było napisane że usuwamy bon wbudowany w broniach EXP/PvP w celu zrównoważeniu i balansu postaci .

To może tak zrównajcie wartości ataku Lwiego do tych samych wartości co ma Truta ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie tylko Ty to masz, pisałem o tym już :)

Zwiększyliśmy szanse trafienie większych Średnich Obrażeń

Opublikowano

Hmm na krainie wygnańców biję w metka 4k z kryta, bambus 50% i kd potwora 60%.. metka nie da się ubić..

/

Opublikowano

Hmm na krainie wygnańców biję w metka 4k z kryta, bambus 50% i kd potwora 60%.. metka nie da się ubić..

Ja go bodym klepałem bardzo bardzo długo a biłem go 15k z krytem... jak bijesz 4k to nawet do niego nie podchodź xD

ktoś mi powie co z tym expem? co zrobić aby te moby nie pizgały mnie po 2k? Wydaje mi się że eq mam ok tak jak wyżej napisałem...

a te schodzenie w wchodzenie na konia przydaje sie jak sie spota bije a ja spota biore i jestem już na glebie to kwestia 1-2 sec :P

Edit: Aha wchodzenie i schodzenie na konia nie odnawia już hp zaj***scie jak tu teraz expić? 

­

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...