Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przegrałem dzisiaj cały dzień na serwerze i muszę przyznać że tak dobrego serwera nie spotkałem od maja. Dobra atmosfera, spoko ludzie i jest co robić. Polecam.

A co z tymi dungami?  :santa:

Opublikowano

Kupiłem SM + Vip do tego i Vip'a nima...­

Czytaj uważnie. VIP na stronie nie daje nic w grze.

Przegrałem dzisiaj cały dzień na serwerze i muszę przyznać że tak dobrego serwera nie spotkałem od maja. Dobra atmosfera, spoko ludzie i jest co robić. Polecam.

Jak to jest przegrać dzień? :makka:

tenor.gif

Opublikowano

Leczenie - dzięki niemu możesz uleczyć 20% Max HP. Oznacza to, że np. posiadają 100K HP leczenie zwróci Ci 20% z 100K (czyli 20K HP).

Zwiększenie ataku - ilość punktów inteligencji * 2. Jeżeli posiadamy 125 punktów inteligencji, otrzymamy 125 * 2 zwiększenia ataku (wartości ataku).

Zmiany u healera jak najbardziej na plus!

Bardzo dobre zmiany, teraz healer będzie równie dobry co inni :D

Zapraszam na serwerek!

Jutro o 20:00 zuo a za tydzień w sobotę OX :D

Opublikowano

Dnia 12.12.2015 o godzinie 22:00 została zmieniona zasada działania leczenia oraz zwiększenia ataku u Szamana Healera.

Z początku próbowaliśmy zwiększyć moc obu skili poprzez podnoszenie wartości. Niestety, za każdym razem nie było żadnego rezultatu.

Tym razem zwiększenie ataku oraz leczenie powinno działać prawidłowo. Oba skile działają na zasadzie prostych działań matematycznych.

Leczenie - dzięki niemu możesz uleczyć 20% Max HP. Oznacza to, że np. posiadając 100K HP, leczenie zwróci Ci 20% z 100K (czyli 20K HP).

Zwiększenie ataku - ilość punktów inteligencji * 2. Jeżeli posiadamy 125 punktów inteligencji, otrzymamy 125 * 2 zwiększenia ataku (wartości ataku).

Opublikowano

To po co dali takie coś jak ViP?

­

#urządskarbowy

Żeby nie było, że kupujesz SM na serwer to jest, że kupujesz VIP'a na stronie i w gratisie SM'y. Tak robiono kiedyś chyba na każdym serwerze :v

tenor.gif

Opublikowano

Znacie jakieś dobre spoty na mapie od 100 bo exp tam od 120+ to hardkor :)

Na górze, przy końcówce wody jest najlepszy spot.

Na dole po środku, na prawo od respu bossa jest kolejny dobry spot.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dnia 12.12.2015 o godzinie 22:00 została zmieniona zasada działania leczenia oraz zwiększenia ataku u Szamana Healera.

Z początku próbowaliśmy zwiększyć moc obu skili poprzez podnoszenie wartości. Niestety, za każdym razem nie było żadnego rezultatu.

Tym razem zwiększenie ataku oraz leczenie powinno działać prawidłowo. Oba skile działają na zasadzie prostych działań matematycznych.

Leczenie - dzięki niemu możesz uleczyć 20% Max HP. Oznacza to, że np. posiadając 100K HP, leczenie zwróci Ci 20% z 100K (czyli 20K HP).

A kiedy naprawicie i oddacie mi bony za itemologie ostatnią? 

@1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2

@1361622928-U485574.pngDannyRevoria

­

Opublikowano

Spoko by było, gdyby nie to milion dungów i przejebany exp na 120 lvl up :v

Dungi to akurat plus i to wielki.

A exp na 120+? No proszę Cie, na lajcie wbiłem w 2h od 106 do 135 na najlepszym spocie bez żadnych pdków z isa itd :P

Exp nie jest wgl trudny :P

Opublikowano

Dungi to akurat plus i to wielki.

A exp na 120+? No proszę Cie, na lajcie wbiłem w 2h od 106 do 135 na najlepszym spocie bez żadnych pdków z isa itd :P

Exp nie jest wgl trudny :P

Nono, nie przesadzaj że w 2h.. bo sam 133-135 expiłem na największym spocie z PD w 50min.

Ale masz racje, jak ktoś przysiądzie chociaż trochę dłużej, to wyexpi ten lvl, to serio nie jest trudne. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nono, nie przesadzaj że w 2h.. bo sam 133-135 expiłem na największym spocie z PD w 50min.

Ale masz racje, jak ktoś przysiądzie chociaż trochę dłużej, to wyexpi ten lvl, to serio nie jest trudne. 

Wystarczy zgarniać ciągle spota i można wyexpić szybko ten lvl.

Jak Ci nikt nie ksuje itd :D

No może 2h to podałem słabo, ale 3h się wyrobi na tym najlepszym spocie.

Wszyscy narzekali że expić nie idzie bo moby bugnięte, a jak są poprawione to narzekają że się expić nie da xD

Opublikowano

Ja wydałem siano w grze za is od ludzi xD

bankrut troche, ale odkuje

­

Ok, jeszcze niech napisza jak virtual, ze wszystko do zdobycia w grze itp, a w isie bronie po 800 zł. Tutaj jest najdroższy is zaraz po virtualu, wtf

Nie, że płacz, bo wyjebane, ale myślałem, że dążymy do czasów metka gdzie wydając 100 zł na metina, gdzie głupotą i tak jest wydawać, będę bogiem. Tutaj kupie sobie 4 itemki z pozostałych c**j wie ilu.

Opublikowano

@shareh3

Jak jesteś w folderze z grą, utwórz nowy plik o nazwie '' upload '' wgraj własne ikonki i masz ! Cała filozofia.

Opublikowano

@shareh3

Jak jesteś w folderze z grą, utwórz nowy plik o nazwie '' upload '' wgraj własne ikonki i masz ! Cała filozofia.

Nie dziala! Cala filozofia, logiczne przeciez ze probowalem.

Opublikowano

PD za PO (3h) leci do lewego górnego rogu ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ok, jeszcze niech napisza jak virtual, ze wszystko do zdobycia w grze itp, a w isie bronie po 800 zł. Tutaj jest najdroższy is zaraz po virtualu, wtf

Nie, że płacz, bo wyjebane, ale myślałem, że dążymy do czasów metka gdzie wydając 100 zł na metina, gdzie głupotą i tak jest wydawać, będę bogiem. Tutaj kupie sobie 4 itemki z pozostałych c**j wie ilu.

By wykupić cały IS pvp ( kostium, fryz, pet, skiny, dodania bonów, lizaki itd ) trzeba wydać prawie 10tyś SM, sms'em jest to +/- chyba 150pln.

Z tego co pamiętam, na początku serwera pisali, że za 30zł można kupić 3 itemki.. moim zdaniem troszkę przesadzili. 

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...