Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja nie polecam

caly czas zbugowane moby i sie expić nie da

o expie nie wspomne  40lv na mapie trzeba wbic a jeden lv sie wbija 15min ... bez IS bo zanim dmg wejdzie w moby to mija ....

Zrób sobie serwer Hamachi, gdzie na psach będziesz wbijał maxa, bo jak dla Ciebie 15 minut na poziom jest za dużo to trzeba zmienić grę. Na której mapie się bugują moobki? Bo po aktualizacjach już nigdzie nie zauważyłem tego.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planowane zmiany:

- Poprawa świecenia zbroi na 145 i 200 poziom,

- Wgranie soundtracków do gry,

- Dodanie piątego channel'u,

- Skrócenie czasu respawnu wszystkich bossów i metinów na expowiskach 100 + (Respawn bossa - 15 minut, respawn metina - 7 minut)
- Dodanie większej ilości bossów i metinów na expowiskach 100 + (wszystkiego o jedną sztukę więcej),

- Zwiększenie dropu:

a) Nemere: x2 Pustynny Kamień, 2x Piasek Życia,

B) Bramy Piekieł: x2 Pustynny Kamień, 2x Piasek Życia,

c) Beran Setaou - 2x każdej perły

d) Metin Grzmotu - 2x Piasek Życia, 2x Pustynny Kamień,

c) Metin Piasków - 2x Piasek Życia, 2x Pustynny Kamień,

- Dodanie do opisu pasty ryżowej czasu trwania,
- Odblokowanie handlu petami (kupony SM NIE zostaną dodane),

- Dodanie możliwości usunięcia efektu przemiany w potwora (polimorfii) na dungeonach [ta zmiana nie jest w 100% pewna],

- Dodanie Peleryny Męstwa do handlarki,

- Usunięcie Pierścienia Teleportacja za Polowania III,

- Zablokowanie ciągłego "stawiania" ognisk. Ognisko będzie można rozpalać co 15 sekund.

- Poprawa optymalizacji niektórych dungeonów,

- Naprawa Wykrywacza Metin na wszystkich mapach,

- Dodanie możliwości użycia Aury, Czarowanego Ostrza, Berserka itp. podczas odpalonego marmuru (jeśli jest to możliwe) [ten dodatek nie jest w 100% pewny],

- Poprawa widoczności WSZYSTKICH bonusów w tabeli bonusów [ta zamiana nie jest w 100% pewna],

- Usunięcie bugu z maną na - (jeżeli chodzi o "zerowanie" many - zostało to zrobione umyślnie)

- Poprawa wartości ataku i magicznego ataku w wachlarzach i dzwonach,

- Odblokowanie teleportacji na wojnie,
- Po wyjściu wszystkich członków danej gildii z wojny - wojna zakończy się (tzw walkower),

- Poprawa niektórych systemów gildii,

W celu wprowadzenia wszystkich zmian zostanie przeprowadzona przerwa techniczna, która odbędzie się 15.12.2015 o godzinie 23:00.

Opublikowano

Troszeczkę słaby serwer, ale 18 grudnia startuje MPCforum.pl będzie moc wbijać !!!

Czego się nie robi dla 5 SM  :((

Nareszcie przerwa, która zwiększy drop Piasków i Kamieni, bo ogromna ilość jest ich potrzebna, a teraz będzie znacznie łatwiej i przyjemniej. Cieszy mnie również zmiana dotycząca ilości bossów/metinów oraz skrócenie ich czas - nareszcie panowie.

Opublikowano

Planowane zmiany:

- Poprawa świecenia zbroi na 145 i 200 poziom,

- Wgranie soundtracków do gry,

- Dodanie piątego channel'u,

- Skrócenie czasu respawnu wszystkich bossów i metinów na expowiskach 100 + (Respawn bossa - 15 minut, respawn metina - 7 minut)

- Dodanie większej ilości bossów i metinów na expowiskach 100 + (wszystkiego o jedną sztukę więcej),

- Zwiększenie dropu:

a) Nemere: x2 Pustynny Kamień, 2x Piasek Życia,

B) Bramy Piekieł: x2 Pustynny Kamień, 2x Piasek Życia,

c) Beran Setaou - 2x każdej perły

d) Metin Grzmotu - 2x Piasek Życia, 2x Pustynny Kamień,

c) Metin Piasków - 2x Piasek Życia, 2x Pustynny Kamień,

- Dodanie do opisu pasty ryżowej czasu trwania,

- Odblokowanie handlu petami (kupony SM NIE zostaną dodane),

- Dodanie możliwości usunięcia efektu przemiany w potwora (polimorfii) na dungeonach [ta zmiana nie jest w 100% pewna],

- Dodanie Peleryny Męstwa do handlarki,

- Usunięcie Pierścienia Teleportacja za Polowania III,

- Zablokowanie ciągłego "stawiania" ognisk. Ognisko będzie można rozpalać co 15 sekund.

- Poprawa optymalizacji niektórych dungeonów,

- Naprawa Wykrywacza Metin na wszystkich mapach,

- Dodanie możliwości użycia Aury, Czarowanego Ostrza, Berserka itp. podczas odpalonego marmuru (jeśli jest to możliwe) [ten dodatek nie jest w 100% pewny],

- Poprawa widoczności WSZYSTKICH bonusów w tabeli bonusów [ta zamiana nie jest w 100% pewna],

- Usunięcie bugu z maną na - (jeżeli chodzi o "zerowanie" many - zostało to zrobione umyślnie)

- Poprawa wartości ataku i magicznego ataku w wachlarzach i dzwonach,

- Odblokowanie teleportacji na wojnie,

- Po wyjściu wszystkich członków danej gildii z wojny - wojna zakończy się (tzw walkower),

- Poprawa niektórych systemów gildii,

W celu wprowadzenia wszystkich zmian zostanie przeprowadzona przerwa techniczna, która odbędzie się 15.12.2015 o godzinie 23:00.

Czyli serwer się kończy. Te zmiany z piaskami to jakaś porażka jest dobrze trzeba chodzić na dungi i wcale nie jest źle z tymi ulepkami. Jedynie co można dodać to to drugiego dunga na 180 drop tych piasków

Opublikowano

Czyli serwer się kończy. Te zmiany z piaskami to jakaś porażka jest dobrze trzeba chodzić na dungi i wcale nie jest źle z tymi ulepkami. Jedynie co można dodać to to drugiego dunga na 180 drop tych piasków

Ja latam na te dungi i mam 1.2k piasków i tych pustynnych, ale wiesz.. ''gimby narzekajo'' Co zrobić.. :)

Zobaczysz jak będą narzekać na eq 175-200. 4 fun'a z tego serwera zrobią, bo gimby tak chcą. Bez kitu..

Serwer polecam i czekam na moje bonusy z itemologii.

­

Opublikowano

Ja latam na te dungi i mam 1.2k piasków i tych pustynnych, ale wiesz.. ''gimby narzekajo'' Co zrobić.. :)

Zobaczysz jak będą narzekać na eq 175-200. 4 fun'a z tego serwera zrobią, bo gimby tak chcą. Bez kitu..

Serwer polecam i czekam na moje bonusy z itemologii.

­

Właśnie o to chodzi, żeby było co robić, żeby to eq było wyzwaniem,a nie że zaraz każdy bedzie w nim biegał. To jest metin trzeba troche pograć, aby coś osiągnąć. Powili ludzie zapominają co to gra.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, żeby było co robić, żeby to eq było wyzwaniem,a nie że zaraz każdy bedzie w nim biegał. To jest metin trzeba troche pograć, aby coś osiągnąć. Powili ludzie zapominają co to gra.

Ludzie juz dawno zapomnieli co to za gra. Tylko stare pokolenie nie placze ze ktos ksuje i walczy o kazdy kawalek spota. Z jednej strony to dobrze, ze sa takie ulatwienia. Bedziesz mial sie z kim bic :)

Opublikowano

Ludzie juz dawno zapomnieli co to za gra. Tylko stare pokolenie nie placze ze ktos ksuje i walczy o kazdy kawalek spota. Z jednej strony to dobrze, ze sa takie ulatwienia. Bedziesz mial sie z kim bic :)

Jak to? Przecież to "nowe pokolenie" wbija maxa, max eq i idzie na inny serwer.

tenor.gif

Opublikowano

Ok rozumiem, dla mnie bez tych zmian też byłoby super, ale błagam ludzie to jest drugi set eq, a jest tak trudno już. Z pierwszym było przyjemnie nawet, co z drugim robi się trochę niesmacznie.

Nikt mi niech nie wmawia, że płacze, bo ja sam potrafię napierdalać po 5k dungów i nie widzieć w tym problemu, ale skoro naprawde te 90% ludzi potrzebuje zmian to tak powinno być. 

Można wyrazić swoje zdanie, ok. Aczkolwiek taka zmiana nie jest zbyt rażąca (porównujac do płaczu o skrócenie dungów wszelakich na serwerze).

Dla mnie zmiany też na plus są.

Opublikowano

Jak to? Przecież to "nowe pokolenie" wbija maxa, max eq i idzie na inny serwer.

Nowe pokolenie nawet maxa nie wbije bo zmienia serwa po 2tyg xD.

Ok rozumiem, dla mnie bez tych zmian też byłoby super, ale błagam ludzie to jest drugi set eq, a jest tak trudno już. Z pierwszym było przyjemnie nawet, co z drugim robi się trochę niesmacznie.

Nikt mi niech nie wmawia, że płacze, bo ja sam potrafię napierdalać po 5k dungów i nie widzieć w tym problemu, ale skoro naprawde te 90% ludzi potrzebuje zmian to tak powinno być.

Można wyrazić swoje zdanie, ok. Aczkolwiek taka zmiana nie jest zbyt rażąca (porównujac do płaczu o skrócenie dungów wszelakich na serwerze).

Dla mnie zmiany też na plus są.

Zmiany w sobie sa ok, bo np dorwac metka czy bossa graniczylo z cudem. Np wielkim absurdem jest to, ze expi sie ciezo xD. Niby wszystko jest robione na korzysc graczy, ale cos czuje, ze to nie idzie w dobra strone.

Opublikowano

Działa server ? Bo nie ogarniam :/

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Kostiumy da się zdobyć z gry?

Da się, nie all i bez bonów są.

Działa server ? Bo nie ogarniam :/

Przerwa jest, miała być 2 minutowa.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Da się, nie all i bez bonów są.

Przerwa jest, miała być 2 minutowa.

Długie te 2 min :/

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Teraz tylko czekać na przerwę o 23:00 jak zrobicie te zmiany które podaliście :)

Zrobicie jakieś pakiety świąteczne w item shopie?

Opublikowano

Z okazji zbliżających się świąt (jak i eventu z nimi związanego) mamy dla Was promocje - 20% na wszystkie przedmioty w Item-Shopie!
Jest to jedna z pierwszych niespodzianek, które na Was czekają  ;).
Promocja trwa 24 godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...