Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, stety lub nie, muszę się z Wami podzielić moją przygodą z tym serwerem. Grałem tutaj od startu przez jakieś 24 godziny, zrobiłem dobre eq do expa, oraz zaczynałem robić eq do pvp. Byłem w gildii bronzy, w której grał OneG - gracz, który jako pierwszy wbił 200 poziom. Nad robieniem ekwipunku na 100 lv na max poziom spędziłem parę godzin po czym zacząłem masowo dropić ulepszacze i je sprzedawać za spore sumki. Przez 6-7 godzin dropu udało mi się ich sprzedać całkiem sporo i dużo zaorbić, czy to za eq z WW czy też za łuski/zioła. Grało się całkiem przyjemnie, lecz od poniedziałku do piątku grać nie mogłem, dlatego, że pracuję. Wracam sobie z pracy w piatek ogarniam swoje sprawy i wieczorem zasiadam do komputera, żeby sobie zagrać na tym serwerze. Pierwsze co widzę ? Moja postać znajduje się w m2, ogołocona z całego ekwipunku, ulepek oraz bryłek ( Jakieś 400kkk). Próbując coś wskórać w tym temacie zastanawiałem się dlaczego mogłem zostać okradziony, jestem na 110 % pewien, że na żadnym innym serwerze nie miałem takich passów, nie ściągałem żadnego nieporządanego oprogramowania, mam czysty komputer, zero wirusów etc, Wszedłem na forum, żeby zobaczyć czy istnieją jakieś tematy o kradzieżach, ale na forum ani jednej takiej wzmianki. Na forum był on-line jeden moderator, od którego próbowałem się dowiedzieć czy można coś wskórać w tej sprawie, opisałem mu wszystko dokładnie i pytałem się o jakiś dobry kontakt z administracją. Niestety jego odpowiedź nie zaskoczyła mnie pozytywnie, napisał, że administracja raczej nic z tym nie zrobi bo " Nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże " Dowiedziałem się również od niego, że OneG został również okradziony, również w niewiadomych okolicznościach. Nie wiem co sądzić o tej sprawie, ale takich przypadków było wiele i ciągle się zdarzają takie sytuacje.

Serwer jako serwer gorąco polecam, lecz z uwagi na ten " Problem " polecałbym się zastanowić nad ilością spędzanego czasu tutaj.

Grałbym dalej, aczkolwiek myśl nad tym, ze muszę zrobić coś co już tutaj robiłem oraz stracony czas, który próbowałem zabezpieczyć poprzez zdobycie sporej sumki pieniędzy w razie potrzeby nadrobienia tych pięciu dni nie daje mi spokoju i najzwyczajniej w świecie nie chce mi się tego powtarzać. Pozdrawiam graczy i administrację, mam nadzieję, że w przyszłości nikomu się taka rzecz nie przydarzy.

Urok.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Chciałem zagrać i co ? i dupa. Pobrałem k***a clienta jebane 800mb (30 minut jebanego czekania) gdzie wyjebało error że archiwum jest uszkodzone.

Pobrałem patchera i pobrał tylko locale, peace.

Opublikowano

Chciałem zagrać i co ? i dupa. Pobrałem k***a clienta jebane 800mb (30 minut jebanego czekania) gdzie wyjebało error że archiwum jest uszkodzone.

c*****y net to tak ci pobiera

kazdemu dziala ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

debil jestes, nikt inny problemu nie ma 

Opublikowano

c*****y net to tak ci pobiera

kazdemu dziala ;)

C*****y to jesteś ty. Najlepiej to wypierdalaj z forum na ten swój zryty kanał, zrobisz nam wszystkim przysługe j****y lamusie.

Opublikowano

Jest tutaj limit lv na drop? Mogę wbić 200lv i dropić na mapie 100lv?

Dropisz na dungeonach i nie ma limitu lvl z tego co gracze pisali i administracja.

Dobrze się gra, teraz jak jeszcze poprawili moby i dungeon to jest elegancko :D

Opublikowano

Dobrze sobie poradzi ninja archer na tym serwerze? Będzie mu trudno, czy raczej podobnie do innych klas? 

Dobrze sobie radzi, tyle powiem.

­

Opublikowano

Ile on line ? jak zarobić na starcie ?

+ 1.2k online, to chyba rekord. ;d 

Zarabiać idzie normalnie, wystarczy expić do 100 a potem z górki.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...