Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, jeszcze niech napisza jak virtual, ze wszystko do zdobycia w grze itp, a w isie bronie po 800 zł. Tutaj jest najdroższy is zaraz po virtualu, wtf

Nie, że płacz, bo wyjebane, ale myślałem, że dążymy do czasów metka gdzie wydając 100 zł na metina, gdzie głupotą i tak jest wydawać, będę bogiem. Tutaj kupie sobie 4 itemki z pozostałych c**j wie ilu.

W sumie to powinni wyjebać te pierścienie na klasy itd, bo to rzeczywiście potwierdza, że serwer pod IS. ( na 100% w grze tego zdobyć nie idzie ) wiem tylko, że dropią lizaki na 1h.

­

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

By wykupić cały IS pvp ( kostium, fryz, pet, skiny, dodania bonów, lizaki itd ) trzeba wydać prawie 10tyś SM, sms'em jest to +/- chyba 150pln.

Z tego co pamiętam, na początku serwera pisali, że za 30zł można kupić 3 itemki.. moim zdaniem troszkę przesadzili. 

Ja liczyłem na full is exp i pvp z pierścieniami do pvp wyszło 18k sm, to jest 200 zł przelewem.

Opublikowano

­

To jest beta?? juz widzei le ten server postoi skoro all hacki dzialaj beka :]

Skąd ty masz takie informacje że to jest beta?

Serwer ma się dobrze, z dnia na dzień biją rekordy online!

Opublikowano

Nie da się wyjść z wojny... odbugujcie to lub usuwajcie gildie które nie stawiają się na wojnie.

/

Opublikowano

Jak moge latać na dungi skoro metków na mapie jest tak mało, są tylko 4 chanele i każdy resp na każdym CH metka jest obstawione?

Opublikowano

Jak moge latać na dungi skoro metków na mapie jest tak mało, są tylko 4 chanele i każdy resp na każdym CH metka jest obstawione?

przykre...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Metków jest 6 respów, bossów chyba 4 respy.. Aż tak źle nie jest. Na forum jest propozycja, by dodali więcej CH. 

Zrób tepki na respy i czekaj na nie, metki 5min, bossy 10min :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Metków jest 6 respów, bossów chyba 4 respy.. Aż tak źle nie jest. Na forum jest propozycja, by dodali więcej CH. 

Zrób tepki na respy i czekaj na nie, metki 5min, bossy 10min :)

Czekać z innymi ludźmi na tego metka tak?

Albo tfu lepiej.

Jak mogę znaleźć metki na mapach skoro są wybijane w sekunde, a ZAWSZE wykrywacz nie znajduje ich, bo są już wybite, na ślepo czy co?

Opublikowano

Czekać z innymi ludźmi na tego metka tak?

Albo tfu lepiej.

Jak mogę znaleźć metki na mapach skoro są wybijane w sekunde, a ZAWSZE wykrywacz nie znajduje ich, bo są już wybite, na ślepo czy co?

No co ja ci na to poradzę.. na mapce 100lvl jest akurat wchuuu ludzi, więc się nie ma co dziwić że każdy chce bić. 

Szczególnie w weekend.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No co ja ci na to poradzę.. na mapce 100lvl jest akurat wchuuu ludzi, więc się nie ma co dziwić że każdy chce bić. 

Szczególnie w weekend.

Na mapce 100 to chociaż jest mapka w poradnikach, to jeszcze pół biedy. Chociaż i tak jest pizdóweczka.

My bad.

Są wszystkie mapy, ale co z tego..

Opublikowano

Nie zakłada się jak normalny PD do slota.

W sensie, że idzie w górny róg, czy nie? Zacznij używać przecinków.

Opublikowano

12.12.2015 , 19:00 - O Kur*a OX miał być, zapomniałem przerobić skrypt, ch*j zrobi się in jutro ZUO

13.12.2015 , 19:00 - O kur*a ZUO miało być, a ch*i wejdę o 19:30 napisze że za 10 minut przerwa i pójdę się wysrać.

20;10 - O kur*a zapomniałem... wejdę napisać że będzie !

20;20 - Ch*j, robimy przerwę żeby skrypt wgrać

**;**    - Serwer Off.

I po zuo. Gratulacje !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

12.12.2015 , 19:00 - O Kur*a OX miał być, zapomniałem przerobić skrypt, ch*j zrobi się in jutro ZUO

13.12.2015 , 19:00 - O kur*a ZUO miało być, a ch*i wejdę o 19:30 napisze że za 10 minut przerwa i pójdę się wysrać.

**;**    - Serwer Off.

I po zuo. Gratulacje !

No organizacja eventów tak 2/10, ale może wyrobią sie z eventem do końca roku :D

Opublikowano

**;**    - Serwer Off.

I po zuo. Gratulacje !

Skąd takie ciekawe info masz? z notatnika?

­

Opublikowano

Skąd takie ciekawe info masz? z notatnika?

­

Kolego, czekałem na to zuo od 19;30 ;) To chyba logiczne. xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Kolego, czekałem na to zuo od 19;30 ;) To chyba logiczne. xD

xD

No nic, czekamy ''dalej''

Event Zuo odbędzie się o godzinie 20:50. Przed wejściem do gry należy uruchomić patcher. Wejście na mapę ZUO znajduje się u Uriela.

Kolejność:

20:50 - Event dla postaci 30 - 100

21:30 - Event dla postaci 100 - 150

21:30 - Event dla postaci 150 +

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...