Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer z*******y :) Tylko mam jedno ,,ale'' lagi... Nie to nie wina mojego pc tudzież internetu lagi występują dosyć często w godz szczytu planujecie zmianę maszyny?  

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z*******y :) Tylko mam jedno ,,ale'' lagi... Nie to nie wina mojego pc tudzież internetu lagi występują dosyć często w godz szczytu planujecie zmianę maszyny?  

To musi być coś u Ciebie, gracz od początku serwera i nie mam nigdzie żadnych lagów.. :)

­

Opublikowano

Nie ma lagów? otwierając skrzynie czy nawet handlarzy widać opoznienie:) i to nie wina z mojej strony

no ja czegos takiego nie mam;p

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Dnia 16.12.2015 o godzinie 1:00 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Poprawa świecenia zbroi na 145 i 200 poziom,

- Wgranie soundtracków do gry,

- Dodanie piątego channel'u,

- Skrócenie czasu respawnu wszystkich bossów i metinów na expowiskach 100 + (Respawn bossa - 15 minut, respawn metina - 7 minut)
- Dodanie większej ilości bossów i metinów na expowiskach 100 + (wszystkiego o jedną sztukę więcej),

- Dodanie dropu do:

a) Metin Wulkanicznej Mocy - 1x Piasek Snów, 1x Pustynny Kamień,
B) Silna Lodowa Wiedźma - 1x Piasek Snów, 1x Pustynny Kamień.

Szansa na wydropienie przedmiotów wynosi 60%.

- Dodanie do opisu pasty ryżowej czasu trwania,
- Odblokowanie handlu petami (kupony SM NIE zostaną dodane),

- Dodanie możliwości usunięcia efektu przemiany w potwora (polimorfii) na dungeonach,

- Dodanie Peleryny Męstwa do handlarki,

- Usunięcie Pierścienia Teleportacja za Polowania III,

- Zablokowanie ciągłego "stawiania" ognisk. Od teraz w każdym z królestw stoi jedno ognisko, gdzie możemy smażyć ryby,

- Poprawa optymalizacji niektórych dungeonów,

- Usunięcie bugu z maną na - (jeżeli chodzi o "zerowanie" many - zostało to zrobione umyślnie)

- Poprawa wartości ataku i magicznego ataku w wachlarzach i dzwonach,

- Odblokowanie teleportacji na wojnie,
- Po wyjściu wszystkich członków danej gildii z wojny - wojna zakończy się (tzw walkower).

- Poprawa niektórych systemów gildii,
- Nałożenie limitu znaków przy zmianie nicku (Olejek Nazwy - Max 12 znaków),
- Lekko zwiększony drop pereł z małży,
- Poprawa niektórych błędów wizualnych (m.in przy wytwarzaniu Kryształów Energii, Figurki Bohatera, itd)

Aby móc cieszyć się wszystkimi wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Opublikowano

Czyli jednak nie zwiększyliście tego dropu? Nawet z berana? troche to bezsensu, że z metków na mapie 100+ dropią po 3 perły a z bossa doungeonowego po jednej... 

sygnatura.png

Opublikowano

Czy ja dobrze myślę, że tutaj trzeba zapierdalać jak na invorii na te dungi po miliony razy?

Nie Exile, masz dostępne jeszcze metiny, misje oraz graczy od których możesz wymagany ulepszacz zawsze zakupić, te wszystkie inne możliwości skracają twój czas gry o 50%, już nie histeryzuj. 

Opublikowano

Nie Exile, masz dostępne jeszcze metiny, misje oraz graczy od których możesz wymagany ulepszacz zawsze zakupić, te wszystkie inne możliwości skracają twój czas gry o 50%, już nie histeryzuj. 

To było przed zmianami, bo rzeczywiście była tragedia spotkać metka czy bossa z takim długim respawnem.

Teraz jest miodzio.

Opublikowano

Czyli jednak nie zwiększyliście tego dropu? Nawet z berana? troche to bezsensu, że z metków na mapie 100+ dropią po 3 perły a z bossa doungeonowego po jednej... 

Z berana? chłopie, na całe eq wystarczy ci zrobić z 50 smoków, to nie tak dużo co? 

Opublikowano

Ja pisałem o perłach inteligencie, chodzi o sam fakt boss z doung. > metin    więc raczej powinno dropić z niego więcej pereł. 

sygnatura.png

Opublikowano

Ja pisałem o perłach inteligencie, chodzi o sam fakt boss z doung. > metin    więc raczej powinno dropić z niego więcej pereł. 

Racja, nie doczytałem dokładnie postu, nie wyskakuj od razu z inteligencją bo możemy zacząć i oto poprowadzić debatę która dojdzie do mojego poziomu kiepeła.

Opublikowano

Zwiększyliśmy drop pereł z małży.

Opublikowano

Nie grajcie tu haahah dopiero teraz sie dowiedziałem co sie na tym serverze dzieje. MASAKRA.

mca.png
Opublikowano

Zarys eventu znajdziesz na forum. Przerwa odbędzie się o 23:00.

A czego będzie dotyczyć dzisiejsza przerwa i ile ona potrwa? Bo nie widzę nigdzie informacji nt.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...