Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja dobrze myślę, że tutaj trzeba zapierdalać jak na invorii na te dungi po miliony razy?

Dokładnie tak :)

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Dokładnie tak :)

Mam 100 lvl i już widzę, że na samo eq do expa muszę porobić tych smoków itp po bardzo dużo razy. Tak cały czas jest, tak?

Opublikowano

Mam 100 lvl i już widzę, że na samo eq do expa muszę porobić tych smoków itp po bardzo dużo razy. Tak cały czas jest tak?

od swoich znajomych z gildii co mają po 180lvle mówili że mają przerąbane z ulepami bo miliony razy trzeba chodzić także gl hf

Opublikowano

Gra się bardzo przyjemnie, oczywiście polecam i pozdrawiam.

Opublikowano

Mam 100 lvl i już widzę, że na samo eq do expa muszę porobić tych smoków itp po bardzo dużo razy. Tak cały czas jest, tak?

Noz coz albo chodzisz na dungi albo metki bossy na innym serwie :) schemat jest taki sam :)

Opublikowano

Kiedy naprawicie ostatnią itemologię?­ bo słyszałem, że dzisiaj. :D Tak jak pisałem wam na forum, za ostatnią misję nie otrzymuję się ani bonusów, ani nagrody. 

Opublikowano

Opłaca się robić misje?

Każda misja jest opłacalna, KAŻDA bez wyjątków. Wszystko coś daje, np. bon na ludzi /moby / metiny itd.

­

Opublikowano

Z powodu problemów z Eventem, OX został przełożony na następny tydzień. Jutro o godzinie 20:00 odbędzie się Event Zuo.

W ramach rekompensaty nadaliśmy raty +50% na okres 2 godzin. Przepraszamy za problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...