Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

400 osób online to dużo ?

Szkoła/praca.. myślisz Ty czasem? po południu jest ponad 1k.

W oczekiwaniu na dunga..serwer polecam.

Do tego mam buga.. pierścień do pvp i expa chyba nie dropi z metków/bossów na mapie 170, co? ubiłem ponad 200 metinów i 100 bossów i nic. 

Poprawcie to.

­

Opublikowano

Jak tutaj wygląda sprawa z dungeonami ?

Trzeba w pt czy można solo ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Można solo.

­

Na czym można zarabiać na niskim poziomie ?

Jak wygląda tutaj exp, kiedy obniża się znacznie poziom zdobywanego doświadczenia ?

Ulepy, czy trzeba jak na nie których serwerach po 5k+ ulepszaczy na jeden set ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Na czym można zarabiać na niskim poziomie ?

Jak wygląda tutaj exp, kiedy obniża się znacznie poziom zdobywanego doświadczenia ?

Ulepy, czy trzeba jak na nie których serwerach po 5k+ ulepszaczy na jeden set ?

Zarobić idzie na wszystkim, na PO, ulepszaczach, na trutkach śr +50, eq Perfect itd.. Ludzie są leniwi, nie chce się im dropić/mieszać, więc można to wykorzystać.

Z samego expa masz mnóstwo yang.

Exp jest okej, exp się obniża znacznie pod koniec każdej mapy.

Co do ulepek to jeszcze sam nie wiem, lecz z tego co piszą inni trzeba ich trochę ale nie jest to ilość jakaś z kosmosu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Można solo.

­

A skad mozesz wiedziec ze nie wbilem tego 100? Rozmawiam z ameba intelektualna czy z czlowiekiem ktory potrafi racjonalnie myslec? Z tego co narazie zauwazylem to z tym 1.

O bugach? Od kiedy blokujace sie moby czy zle ustawione wartosci sa bugiem? Znasz wgl znaczenie tego slowa? Gdyby to byly bugi to by uniemozliwialy dalsza rozrywke...

Gram od niedzieli i gra sie naprawde ciekawie. Administracje widac, ciagle przerwy techniczne dobrze to swiadczy. Zobaczymy na jak dlugo :)

Opublikowano

Mam nadzieję że dzisiaj wieczorem w końcu naprawicie te bugujące się moby na mapie 100. Bo mnie to strasznie wkur*ia i nie mogę normalnie expić. A jak by te moby podlatywały szybciej to by się szybciej expiło a tak to ch*jnia z makiem.

ddz8gi.png

Opublikowano

A skad mozesz wiedziec ze nie wbilem tego 100? Rozmawiam z ameba intelektualna czy z czlowiekiem ktory potrafi racjonalnie myslec? Z tego co narazie zauwazylem to z tym 1.

O bugach? Od kiedy blokujace sie moby czy zle ustawione wartosci sa bugiem? Znasz wgl znaczenie tego slowa? Gdyby to byly bugi to by uniemozliwialy dalsza rozrywke...

Gram od niedzieli i gra sie naprawde ciekawie. Administracje widac, ciagle przerwy techniczne dobrze to swiadczy. Zobaczymy na jak dlugo :)

Chyba komuś leki przestały działać. :v  :v

Jest BUG, który uniemożliwia dalszą rozgrywkę. NIE ZROBISZ eq na 175+ bez tego ulepszacza, który dropi z dunga 180. ( ale nie dropi ) Teraz rozumiesz? 

O której dzisiaj poprawa dunga na 180?

­

Opublikowano

Chyba komuś leki przestały działać. :v  :v

Jest BUG, który uniemożliwia dalszą rozgrywkę. NIE ZROBISZ eq na 175+ bez tego ulepszacza, który dropi z dunga 180. ( ale nie dropi ) Teraz rozumiesz? 

O której dzisiaj poprawa dunga na 180?

­

Dzisiaj w nocy dungeon będzie działał.

Opublikowano

Mam takie pytanie kiedy w koncu bedzie ta przerwa techniczna w celu naprawienia mapy 100 albo dungeonów.

ddz8gi.png

Opublikowano

Mam takie pytanie kiedy w koncu bedzie ta przerwa techniczna w celu naprawienia mapy 100 albo dungeonów.

w jakim celu ta przerwa miala byc w nocy?

Moby zostały poprawione. Dziś poprawimy jeszcze kilka rzeczy, między innymi dungeon na 180.

Opublikowano

Dostać 3 pkt na forum za słowo "wkurwiające" :> Opis " Panuj nad słowami". Nwm kogo wy trzymacie na forum ^^  Jeszcze żebym kogoś obraził. Mało profesjonalnie to wygląda.

Co do serwera. To całkiem przyjemnie się gra tylko balans postaci jest niezrobiony.

IDcncno.png

Opublikowano

Dung na 180 nadal zbugowany, moby na początku miliardy HP.. nie mam zamiaru całego dunga na marmurze biegać. Metki się nie respią, tyle.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...