Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam, niech mi ktoś napisze czy opłaca się grać. Dużo ludzi gra?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam, niech mi ktoś napisze czy opłaca się grać. Dużo ludzi gra?

Opłaca się bardzo, wczoraj licznik przekroczył 1k, balans podobno już zrobili (nie mam jak sprawdzić), ciągle poprawiane są drobnostki, nie spotkałem się z żadnym poważniejszym błędem.

Opublikowano

Mapa 100 moby zbugowane, mapa 135 moby zbugowane..

I niech zgadne, mapa 170 tez? -.-

Opublikowano

Mapa 100 moby zbugowane, mapa 135 moby zbugowane..

I niech zgadne, mapa 170 tez? -.-

Mapa 135 i 170 sa ok ale za to nemere moby zbugowane

Opublikowano

Mapa 135 i 170 sa ok ale za to nemere moby zbugowane

Mapa 135 nie jest ok..

Specjalista
Opublikowano

Moby są poblokowane na mapie 100 przykro mi ale nie mam cierpliwości do takich "drobnostek", nawet na wh sb na spokojnie nie można polatać bo te moby takie irytujące :x

giphy.gif

Opublikowano

Exp na mapie od 100 lvla to porażka, na 131 dostaję po 0.02% za moba, nie chcę nawet wiedzieć jak to będzie wyglądać na 134. Mam wierzchowca za PO i PDka na 1h, pls fix?

Opublikowano

Server polecam w 100% póki co. Administracja pomocna i starają się aby umilić grę graczom.

Exp troszeczkę słabszy pod koniec każdej mapki ale przeżyć się da :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer jest epicki :) na taki czekałem przyjemnie się gra jak najbardziej polecam. Tylko jest mały problem nie mogę zrobić Itemologi I mianowicie oddałem all bronie na 65 poziom i jak klikam na questa to pisze że oddałem każdą broń 3/3 i dalej nic się nie dzieje jeszcze jak klikam na kapitana tym bardziej się nic nie dzieje. Proszę o pomoc :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer jest epicki :) na taki czekałem przyjemnie się gra jak najbardziej polecam. Tylko jest mały problem nie mogę zrobić Itemologi I mianowicie oddałem all bronie na 65 poziom i jak klikam na questa to pisze że oddałem każdą broń 3/3 i dalej nic się nie dzieje jeszcze jak klikam na kapitana tym bardziej się nic nie dzieje. Proszę o pomoc :).

Spojrz dokladnie, bo po oddaniu komunikat sam Ci sie wyswietka o ukonczeniu misji :)

Opublikowano

No ale jak klikam to nic nie mam nic się dalej nie dzieje żeby się gdzieś udać albo co.

ddz8gi.png

Opublikowano

Kiedy naprawicie dungeon na 180? odskakuje od reszty i jest zbugowany.. robi się go 20-30 minut i tylko 1 metek się respi.. zalecam skrócić i odbugować ( brawo, moby i metki mają więcej hp niż boss - parodia :D) bo nie ma jak robić eq nawet..

2 dung na  180lv Leśna dolina - Zmniejszyć ilość mobów na 1 ''piętrze''  to chyba tyle.

Serwer polecam.­

Opublikowano

Kiedy naprawicie dungeon na 180? odskakuje od reszty i jest zbugowany.. robi się go 20-30 minut i tylko 1 metek się respi.. zalecam skrócić i odbugować ( brawo, moby i metki mają więcej hp niż boss - parodia :D) bo nie ma jak robić eq nawet..

2 dung na 180lv Leśna dolina - Zmniejszyć ilość mobów na 1 ''piętrze'' to chyba tyle.

Serwer polecam.­

To ze serwer easy nie znaczy ze masz wszystko w 1 dzien zrobic. Wysil sie chociaz troche :)

Opublikowano

To ze serwer easy nie znaczy ze masz wszystko w 1 dzien zrobic. Wysil sie chociaz troche :)

Nie wbiłeś pewnie 100 poziomu i mówisz, żebym się wysilił.. ja mówię o bugach. Wiesz co to jest ''bug''?

Czekam na poprawę, bo gra bez tego jest bez sensu.

­

Opublikowano

Gdzie dropne piasek snów?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przerwa jest mam Nadzieję ze dungi poprawiaja

Pisali wgle jak długo będzie przerwa bo expić trzeba :D 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Pisali wgle jak długo będzie przerwa bo expić trzeba :D

Z tego co napisał, to wywnioskowałem że chwilowa 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Z tego co napisał, to wywnioskowałem że chwilowa 

Teraz czy na krótką chwilę czy długą bardzo :D 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...