Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej...

Ale te ZUO ..

To tak na serio? 

2samlhk.jpg

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

serwer off czy jak? mama blad laczenia

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Ogólnie to beczka trochę z tych ich eventow, pewnie raty dadzą w rekompensatę, bo to potrafią dobrze. xdddd

A i tak troszkę pas, pierścień, pet, fryz od npc nie dają bonow na potwory/luda

Dają same hp wiec najs

Do tego kupiłem kostium za 1,2K sm ale co mi po nim jak nie daje żadnych bonow, a żeby dawał musze wydać kolejne pln xD

Opublikowano

Ogólnie to beczka trochę z tych ich eventow, pewnie raty dadzą w rekompensatę, bo to potrafią dobrze. xdddd

A i tak troszkę pas, pierścień, pet, fryz od npc nie dają bonow na potwory/luda

Dają same hp wiec najs

Do tego kupiłem kostium za 1,2K sm ale co mi po nim jak nie daje żadnych bonow, a żeby dawał musze wydać kolejne pln xD

Wszystkie nagrody/przedmioty dają prawidłowe bonusy... Ile razy mamy pisać, że nie zobaczycie ich w tabeli bonusów. Wystarczy zrobić prosty test, np. porównać DMG (z założonym i zdjętym pasem).

Lista wprowadzonych zmian:

- Modyfikacja handlu

- Po przywołaniu peta, jego ikonka otrzymuje specjalne podświetlenie (ten sam efekt co przy Auto-Potach),

- Brak usuwania rangii podczas bicia graczy z wrogiej gildii,

- Zwiększony limit yang na handlu,

- 5 stron w depozycie,

Opublikowano

Ale te ZUO zmodyfikowaliście też?xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ale te ZUO zmodyfikowaliście też? xD

Też.

W imieniu całego teamu Revorii chcielibyśmy bardzo przeprosić wszystkich zawiedzionych graczy naszym brakiem profesjonalizmu na dzisiejszym Evencie ZUO. Jest to poniekąd spowodowane absencja Jerrego - naszego technika z przyczyn niezależnych. Jutro jednak będziemy w komplecie i bierzemy się twardo do roboty! Pojawi się na pewno nowa, autorska mapa do eventu ZUO, oraz kontynuować będziemy prace nad eventem świątecznym. Zapraszamy również na nasze forum - już niedługo czeka was rekrutacja na TGM. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy i liczymy, ze nie straciliście do nas zaufania.

Team Revoria.

Opublikowano

POD ŻADNYM POZOREM NIE CHOWAJCIE EQ DO DEPO NA 4/5 STRONE BO ZNIKA

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Te PO które leciały na evencie jak pojebane to była jakaś rekompensata czy jak?

Już nikt nie ma tyle PO, to był bug. ( podobno ) 

­

Opublikowano

Wszystko elegancko.

Administracja się stara a i tak gracze narzekają bo chcieliby chyba 4funa.

Metki na mapie 170 - elegancko się wybija.

Zapisałem sobie 3 respy i z rana wybiłem 40 metków :v

Drop i resp jest bardzo dobry.

Polecam!

Opublikowano

Wszystko elegancko.

Administracja się stara a i tak gracze narzekają bo chcieliby chyba 4funa.

Metki na mapie 170 - elegancko się wybija.

Zapisałem sobie 3 respy i z rana wybiłem 40 metków :v

Drop i resp jest bardzo dobry.

Polecam!

Resp bardzo dobry? Chodzi Ci o umiejscowienie czy czas? Jesli chodzi o czas to np mapa 100 popoludniu masakra. Dasz rade wybic tylko 1 metka bo kazdy ma obstawione. Bossy sie respia co ok 30min a metki 15. Liczylem to z zegarkiem w reku

Opublikowano

Resp bardzo dobry? Chodzi Ci o umiejscowienie czy czas? Jesli chodzi o czas to np mapa 100 popoludniu masakra. Dasz rade wybic tylko 1 metka bo kazdy ma obstawione. Bossy sie respia co ok 30min a metki 15. Liczylem to z zegarkiem w reku

To słabo liczyłeś albo liczyć nie umiesz :P

Ja expiąc na mapie 100 wybijałem metka co 5 minut bo taki jest resp około 5 minut, a nie jakieś 15.

Chyba że to ja mam zaburzenia czasu i jak mam PD 50 minut ubijam metka i pd jest 49 to przy 44 minucie PD mi respił się metek.

Może zmienili, ale nigdzie nie pisali przecież o zmianie.

Bossy są chyba co 10 minut, przynajmniej mi tak wychodziło.

Ale jestem pewny że na mapie od 170 resp jest co ok. 5 minut, wybijałem z rana i na 100% tak jest.

Opublikowano

Ja expiąc na mapie 100 wybijałem metka co 5 minut bo taki jest resp około 5 minut, a nie jakieś 15.

Chyba że to ja mam zaburzenia czasu i jak mam PD 50 minut ubijam metka i pd jest 49 to przy 44 minucie PD mi respił się metek.

Ale jestem pewny że na mapie od 170 resp jest co ok. 5 minut, wybijałem z rana i na 100% tak jest.

My napewno gramy na tym samym serwie? Bo nie zeby cos ale pierdolisz głupoty.

Metiny respią sie co 15 min jak nie kilka sekund wiecej. Bossy co 30min. Gdyby było inaczej to ludzie nie płakaliby w grze i tutaj.

Opublikowano

C***a prawda, na pewno nie są co 5 min.

Opublikowano

po ty jebanym zuo zniknelo mi 5k PO mialem 6.9k PO na zuo mi moze z 500 zdobylem PO wchodze rano a tu tylko 1.9k PO pozdro ...

Ta, mi oddali. Napisz temat na forum w ''Support gry''  i zgłoś błąd. 

Oczywiście musisz mieć dowód, np ''tab'' i tam jest tabela z zabójstwami bossów/metków itd. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...