Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moby na mapie 100 i na nemere są zbugowane! ­nie da się ich ''trafić'' za 1 razem, dopiero po paru hitach dostają obrażenia ( nie, to nie lagi.. ) co strasznie utrudnia rozgrywkę, poprawicie to kiedyś? wkurzające to jest w c**j. 

Poza tym kiedy naprawicie logowanie? połowa serwera wbić nie może. xD

Serwer polecam i serdecznie pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najważniejsze, że z IS już czerpią przychód... Teraz mozna kombinowac na serwie, w godzinach szczytu robić aktualizacje... Jeden wielki bug, balans klas to mit a mapy do expa są zbugowane

NIE POLECAM :) 

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Najważniejsze, że z IS już czerpią przychód... Teraz mozna kombinowac na serwie, w godzinach szczytu robić aktualizacje... Jeden wielki bug, balans klas to mit a mapy do expa są zbugowane

Aktualizację robiliśmy od 6 rano. Nie spodziewaliśmy się, że upłynie tyle czasu. Nie jesteśmy maszynami tylko ludźmi. Uszanuj to.

Nikt Cię nie zmusza do kupna przedmiotów w IS'ie.

Problem z mobami spróbujemy rozwiązać dziś.

Balans został poprawiony.

Wszystko powinno już działać prawidłowo. Uruchomcie patcher.

Przepraszamy za to, że musieliście tak długo czekać. W ramach rekompensaty zwiększyliśmy raty o 100% na okres 3 godzin.

Opublikowano

Aktualizację robiliśmy od 6 rano. Nie spodziewaliśmy się, że upłynie tyle czasu. Nie jesteśmy maszynami tylko ludźmi. Uszanuj to.

Nikt Cię nie zmusza do kupna przedmiotów w IS'ie.

Problem z mobami spróbujemy rozwiązać dziś.

Balans został poprawiony.

Wszystko powinno już działać prawidłowo. Uruchomcie patcher.

Przepraszamy za to, że musieliście tak długo czekać. W ramach rekompensaty zwiększyliśmy raty o 100% na okres 3 godzin.

100% expa to przesada.. robicie z tego serwera 4Fun

­

Opublikowano

Jebnij sie w leb. Balansu nie ma, nie bylo ani nie bedzie NIGDY PRZENIGDY na zadnym serwerze - wlaczajac w to pla. Kazda klasa jest dobra na jakims poziomie i z jakims ekwipunkiem - tak skonstruowany jest metin.
Opublikowano

Jebnij sie w leb. Balansu nie ma, nie bylo ani nie bedzie NIGDY PRZENIGDY na zadnym serwerze - wlaczajac w to pla. Kazda klasa jest dobra na jakims poziomie i z jakims ekwipunkiem - tak skonstruowany jest metin.

tyle że na tym servie chmurka jest zbugowana i wali 100k+ :D :D :D

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Czemu po tej wielkiej ''przerwie'' mam bugujące się textury w komnacie wyzwań? ogólnie npc, postać są ''czarne' albo jak wchodzę na dungi, to wszystko się robi czerwone?

Poza tym, czemu jak mnie tepa z dunga do komnaty, to wywala czasem do pulpitu?  to samo mam z szybką zmianą kanału.

Opublikowano

Znowu przerwa techniczna, a chciałem pograć. Zrobicie w końcu coś porządnie czy tak co 2 godz. będziecie wyłączać serwer?

Już jest ok ;)

Opublikowano

Jak mam wystawiony sklep i mi zlaguje na maxa czarny ekran to czy yang normalnie wpada?

tak, tak samo jest z bs'em. 

­

Opublikowano

Czemu po tej wielkiej ''przerwie'' mam bugujące się textury w komnacie wyzwań? ogólnie npc, postać są ''czarne' albo jak wchodzę na dungi, to wszystko się robi czerwone?

Poza tym, czemu jak mnie tepa z dunga do komnaty, to wywala czasem do pulpitu?  to samo mam z szybką zmianą kanału.

Mi tam wszystko pięknie śmiga prócz też tej szybkiej zmiany kanału, jak lece na respy i chce szybko zbić, to muszę mieć od razu drugiego metka włączonego, bo po x tepnięciach mnie wyrzuca, no i te bugujące się moby... to nie tylko na mapce 100lvl.

Ogólnie prócz tych dwóch, to nie mam zastrzeżeń do serwera, administracja się stara co widać, są często w grze, bugów poważniejszych nie ma.

Naprawdę fajnie wam wyszedł serwer, a graczy coraz więcej, oby tak dalej ;]

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Siemka mam pytanie ile tutaj online w godz szczytu? 

czy handel jest jakis ogarniety tzn jest na czym zarabiac czy na kazdym lvl-u wszystko wydropi?

jak z is jedynie kupno od kogos czy mozna wydropic jakies przedmioty?? 

pozdrawiam i dzieki za odp

wybaczcie multi ale nie otrzymałem odpowiedzi

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

wybaczcie multi ale nie otrzymałem odpowiedzi

Na stronie masz licznik, 900 +

Myślę, że rynek póki co jest wporzo

A co do IS, to jeszcze nie wiem.. ostatnio koleś chciał 200kkk za kostium, a taka kwota to jest nie jest jakiś wyczyn.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Za malo.czasu na zebranie dropu charona

Jak wchodzisz na dunga, kliknij F7 - załączysz automatyczne podnoszenie, w dodatku jak widzisz końcówkę Charona klikaj już Z.

Ja zawsze zbieram cały drop =)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...