Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego smoka się teraz robi w mniej niż minutę, nie lepiej przedłużyć trochę dungeon, ale zwiększyć drop? :P

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak radzi sobie BM, Dagger, WP, na zadymach/wojnach? Wybija się któraś klasa przed szereg czy wszystko to samo? Skąd truta?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Jak radzi sobie BM, Dagger, WP, na zadymach/wojnach? Wybija się któraś klasa przed szereg czy wszystko to samo? Skąd truta?

Dzisiaj będziemy poprawiać balans, ponieważ jest niedostosowany. Truta dropi z Heksagonalnej Szkatułki.

Będzie zwiększone drop z dc i nemere tak czy nie pytanie do admina

Na Nemere zmniejszymy tylko ilość mobów. 

Opublikowano

Dzisiaj będziemy poprawiać balans, ponieważ jest niedostosowany. Truta dropi z Heksagonalnej Szkatułki.

Na Nemere zmniejszymy tylko ilość mobów. 

@1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2

A jaki ten balans chcecie osiągnąć? ^^

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Niestety musialem pozegnac sie z serwerem ze wzgledu na makabryczne lagi w av2 (nie da sie expic przez nie) co idzie za tym nie moge sie dalej rozwijac na serwie.

P.S - Tak wiem,wiem mam kompa z drewna a metin to jest gra z takiej wysokiej polki ze byle kto grac w nia nie moze ^^

00381637475378013724.png
Opublikowano

Niestety musialem pozegnac sie z serwerem ze wzgledu na makabryczne lagi w av2 (nie da sie expic przez nie) co idzie za tym nie moge sie dalej rozwijac na serwie.

P.S - Tak wiem,wiem mam kompa z drewna a metin to jest gra z takiej wysokiej polki ze byle kto grac w nia nie moze ^^

probowales zmienic tekstury na psy, wylaczyc nazwy ukryc czat, grac w oknie, zmiejszyc rozdzielczosc albo ustawic z 24bity na 16 

Opublikowano

Na Naszym FP odbywa się konkurs!

Uwaga!
JEŻELI DO GODZINY 19:10 POD TYM POSTEM:
- WBIJECIE 50 LIKE'ÓW - WŁĄCZYMY RATY +50% ZWIĘKSZAJĄCE DOŚWIADCZENIE, DROP ORAZ DROP YANG NA OKRES JEDNEJ GODZINY.
- WBIJECIE 100 LIKE'ÓW - WŁĄCZYMY RATY +50% ZWIĘKSZAJĄCE DOŚWIADCZENIE, DROP ORAZ DROP YANG NA OKRES DWÓCH GODZIN.
- WBIJECIE 200 LIKE'ÓW - WŁĄCZYMY RATY +50% NA OKRES CZTERECH GODZIN!
RATY ZOSTANĄ URUCHOMIONE OD GODZINY 20:00.
POWODZENIA!
Opublikowano

probowales zmienic tekstury na psy, wylaczyc nazwy ukryc czat, grac w oknie, zmiejszyc rozdzielczosc albo ustawic z 24bity na 16 

Wszystkie z tych opcji ktore wymieniles, probowalem i nic nie pomoglo.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Zgłaszanie graczy u was to porażka. Zgłosiłem na forum w temacie osobę ,która mnie obrażała temat wisiał 2 dni po czym jedyna informacja było to że mam uzupełnić wzór bo dodaliście do niego debilny podpunkt i zauważyłem że kidmod z waszego forum opanował ctrl+c i ctrl+v brawo dla niego to druga rzecz oprócz spamienia jego na sb.

Opublikowano

Zgłaszanie graczy u was to porażka. Zgłosiłem na forum w temacie osobę ,która mnie obrażała temat wisiał 2 dni po czym jedyna informacja było to że mam uzupełnić wzór bo dodaliście do niego debilny podpunkt i zauważyłem że kidmod z waszego forum opanował ctrl+c i ctrl+v brawo dla niego to druga rzecz oprócz spamienia jego na sb.

Wybacz Nam, ale dużo spraw jest z balansem z tego co widzę i muszą się tym zająć.

Ale już zostali poinformowani o tym by zajęli się zgłoszeniami i odwołaniami, tak by nie stały kilka dni bo w pewnym stopniu jest to zaniedbanie graczy.

Poprawimy sprawność zespołu.

Od siebie mogę serdecznie zaprosić na konkurs który jest organizowany na naszym forum.

http://forum.revoria.eu/index.php?/topic/228-stw%C3%B3rz-poradnik-i-wygraj-smocze-monety/

Konkurs polega na napisaniu najlepszego poradnika dotyczącego serwera Revoria.eu

Serwer na prawdę ma potencjał i przyjemnie się gra.

Łatwo jest zrobić perf EQ, szybko robi się dungeony, spokojny exp.

Wszystko pięknie, tylko grać :)

Opublikowano

Wybacz Nam, ale dużo spraw jest z balansem z tego co widzę i muszą się tym zająć.

Ale już zostali poinformowani o tym by zajęli się zgłoszeniami i odwołaniami, tak by nie stały kilka dni bo w pewnym stopniu jest to zaniedbanie graczy.

Poprawimy sprawność zespołu.

Od siebie mogę serdecznie zaprosić na konkurs który jest organizowany na naszym forum.

http://forum.revoria.eu/index.php?/topic/228-stw%C3%B3rz-poradnik-i-wygraj-smocze-monety/

Konkurs polega na napisaniu najlepszego poradnika dotyczącego serwera Revoria.eu

Serwer na prawdę ma potencjał i przyjemnie się gra.

Łatwo jest zrobić perf EQ, szybko robi się dungeony, spokojny exp.

Wszystko pięknie, tylko grać :)

Rozumiem że jest dużo ważniejszych spraw ale kiedy pierw jest jeden wzór według którego ludzie zaczeli wypełniać a nagle dostają informacje że należy coś dodać do zgłoszenia zamiast informacji o zbanowaniu osoby ,która została "oskarżona". Sam w sobie server polecam

Opublikowano

O której przerwa dot balansu?

Polecam udać się na forum.

Dokładnej daty i godziny jeszcze nie wiadomo.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...