Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do MPCforuma wiem jedno nie spodziewam sie na nim nic specjalnego. Malysz jest glupi i nie bedzie kazal wporwadzac takich rzeczy ktore dla nas dzis sa obowiazkowe np Sklepy offline czy stackowanie itemkow do 1k. MPCforum to bedzie serwer cienkich lotow. Enaris w stosunku do MPCforuma wygrywa z palcem w nosie.

Pewnie wiekszosc z nas chciala by na MPCforumie eq do expa ale oczywiscie nie wprowadza takiego czegos bo po co serwer jest kopia tego samego co pierwsza odslona i zmiany ktore weszly na serwer mnie troszke osmieszyly np dodanie bryl do handlarki hah

Dla mnie serwer przez 1miesiac moze bedzie mial z 1.5k a kolejny miesiac 700 a pozniej wiadomo co sie stanie

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Drogi człowieczku w tym momencie to ty mi robisz reklame MPCforum'a  :)

Przylazłeś tutaj, bo możesz zarobić.

Grałem na Alucardzie i jak było? 200 online bo nie miałeś żadnego HAJSU na reklame, zebrałeś tylko pierwszą wypłate i serwer umarł.

Więc dlaczego tutaj miało by być inaczej? Spierdolisz tak samo jak przylazłeś ;)

Heniek.

Opublikowano

Grałem na Alucardzie i jak było? 200 online bo nie miałeś żadnego HAJSU na reklame, zebrałeś tylko pierwszą wypłate i serwer umarł.

Więc dlaczego tutaj miało by być inaczej? Spierdolisz tak samo jak przylazłeś ;)

Tego nie jesteś w stanie przewidzieć co się stanie

Ja mogę was gracze zapewnić ze serwer będzie stabilny i bedziemy o niego dbać :)

Opublikowano

Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że serwery same na siebie muszą zarobić i przynosić zyski jak wszystko na tym świecie, więc nie rozumiem o co napinasz kolego? ;) Masz rację i jestem tego samego zdania. Dołączył chcąc zarobić, bo kto by nie chciał zarobić? Moim zdaniem tworzą dobrą ekipę, która zapewnia solidność w mych oczach bo każdego miałem przyjemność poznać osobiście (prócz Małysza) i każdy z nich służy pomocną dłonią ;) 

Reasumując... zadbają o każdego gracza i każdemu sympatykowi tego typu serwerów będzie dobrze ;) 

Opublikowano

Altro$.pl, było tak kiedyś, będzie tak i teraz, zmiany(kopiuj-wklej Alucard), wstawianie drugi raz czegoś, co teraz jest miernym średniakiem mija się z celem.

ItemShop dający masakryczną przewagę, przedmioty, które będą prawie nie do zdobycia w grze, prócz graczy IS i Wombat'a, który respić się ma co 10h  :yay:, już widzę tłumy, które godzinami będą bić się o boss'a. ^^

Raczej się nie pojawię, zaufanie do administracji(mówię tu o dwóch osobnikach) jest równe zeru, z oczywistych powodów. (:

Opublikowano

Tylko Terenzo dopasuj dobrze tego expa, na starym MPCforumie z 98 na 99 expio sie 4-5h, nic zlego w tym nie ma ale jak mam expic 4-5h lv a pozniej stado dzieci zacznie plakac ze sie nie da expic a Ty to zmienisz to bedzie troche nie fair. 

Opublikowano

Tylko Terenzo dopasuj dobrze tego expa, na starym MPCforumie z 98 na 99 expio sie 4-5h, nic zlego w tym nie ma ale jak mam expic 4-5h lv a pozniej stado dzieci zacznie plakac ze sie nie da expic a Ty to zmienisz to bedzie troche nie fair. 

Nie nie, Exp na MPCforum od początku aż do końca świata :D nie będzie zmianiamy. Tak tak serwer wystartuje tak to zostaje

Opublikowano

Te legendarne bonusy będą tylko w broniach ? Czy jest szansa na drop kolczyków z wbudowanym 10ludzie ?

Tak jest możliwość. Generalnie bonusy mogą Ci wydropić takie jak 1-5 ( ale legendarny wchodzi tylko 1 ). Zrobione jest to tak ze jak ktoś dropnie takie kolczyki z 10 ludzi to będzie prawdopodobnie pare sztuk na serwerze. 

Opublikowano

A isa kiedy włączacie aby można było sobie go zobaczyć, przed startem jakoś ?

Tak przed startem zostanie włączony. Ale on jest praktycznie inentyczny jak MPCforum z 29.11.2013

Opublikowano

@Terenzo.   a jak z Eventem Świątecznym ? Przydałby się na start śnieg i event do lepszej gry :)­

Tak to wiadomo, event świąteczny będzie opisany na stronie już niebawem

Opublikowano

Widze macie troche wrogów, coś czuje ze zle to wplynie na start. ;d

Na start nie wpłynie nic co mogło by mu zagrażać :) Uśmiecham się do pseudo hakerów i techników :P

Opublikowano

Na start nie wpłynie nic co mogło by mu zagrażać :) Uśmiecham się do pseudo hakerów i techników :P

Kolego bo odpale mój skrypt w notatniku i nie będzie ci do śmiechu :))

Dawajcie serwer bo już nudy :)

Opublikowano

Kolego bo odpale mój skrypt w notatniku i nie będzie ci do śmiechu :))

Dawajcie serwer bo już nudy :)

Małysz xD po co piszesz takie coś żeby cię nie rozpoznać ? i tak ludzie wiedzą że to ty bo co jakiś hejt jest natychmiastowa odpowiedź  ciśnięciem tej osobie a małysz tu uwielbia robić <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...