Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakim ty prawem możesz się wypowiadać na temat tego serwera jak na twoim gra z 15 osób i na starcie miałeś bugi czyli jedynym słowem pokazałeś jak wygląda porażka.

Pomimo tego że kilku nobów spamuje niegatywnie z powodu bólu dupy zawsze będę polecał ten serwer na pierwszej odsłonie był hejt w prezentacji że proboszcz złodziej i pierwsza odsłona miała nie stać nawet 3 dni a serwer wypalił bez problemów i stał 1 rok.

Luźno synku, mi wystarczy 200 graczy, bo pieniążki to nie wszystko.

A błędu ani 1, więc pozdrów babcie

Ze szkaty ripa będzie dropić stal czy truta?

Nie polecam

Opublikowano

Luźno synku, mi wystarczy 200 graczy, bo pieniążki to nie wszystko.

A błędu ani 1, więc pozdrów babcie

Ze szkaty ripa będzie dropić stal czy truta?

Nie polecam

Chyba o 200 graczach marzysz, a jak pieniążki to nie wszystko to dlaczego w reklamę nie inwestujesz ?

Szukam topowej gildi pw.

Opublikowano

Boże jak niby tak każdy ma dowody na tego Małysza to dlaczego nikt nie pójdzie na policję? Ogólnie to 5 tys samych osób cały czas spamuje w tym 4 z nich mają własne serwery.

Czekam na start z niecierpliwością.

po 200zł ? Raczej ich czas jest więcej warty niz te śmieszne 200zł 

Musze przyznać ze serwer jest zrobiony perfidnie pod kase 18 grudnia tuż przed świętami Serdecznie odradzam grania na tym serwerze 

Nie polecam

Malysz Złodziej sa dowody 

Marmury u npc czy trzeba dropic? 

Opublikowano

po 200zł ? Raczej ich czas jest więcej warty niz te śmieszne 200zł 

Musze przyznać ze serwer jest zrobiony perfidnie pod kase 18 grudnia tuż przed świętami Serdecznie odradzam grania na tym serwerze 

Nie polecam

Malysz Złodziej sa dowody 

Jesteś gościu normalnie śmieszny niedługo ludzie będą wybierać miesiące w których serwery nie będą pod jak ty to mówisz "kase"

Opublikowano

Jesteś gościu normalnie śmieszny niedługo ludzie będą wybierać miesiące w których serwery nie będą pod jak ty to mówisz "kase"

Nom zwłaszcza ze to 3 albo i 4 Start tego serwera co mówi samo za siebie 

Opublikowano

No ok to zobacz niektóre serwery miały tyle samo reaktywacji i jakie było zainteresowanie nimi - żadne 

tu jest inaczej i graczy będzie w ... i jeszcze więcej

Opublikowano

jak dopiero drugi raz startuje Małysz z tym MPCforumem wcześniejsze odsłony nie były z jego udziałem
Opublikowano

jak dopiero drugi raz startuje Małysz z tym MPCforumem wcześniejsze odsłony nie były z jego udziałem

hehehe :D

Zabawni jestescie Ten czlowiek jest zakłamany zawsze byl w zespole To ze tak pisze nie oznacza ze to jest prawda zwłaszcza ze ma opinie zlodzieja Jest to 3 Odsłona serwera 

Arkadioush

Jedynie co tu widze to Wyzywanie Małysza od złodziei Czy bedzie dużo graczy hmm 3 Raz sie dac jeb.. w dupe ? Jak ktos lubi to zapraszam :D 

PD z metkow 85+?

Opublikowano

hehehe :D

Zabawni jestescie Ten czlowiek jest zakłamany zawsze byl w zespole To ze tak pisze nie oznacza ze to jest prawda zwłaszcza ze ma opinie zlodzieja Jest to 3 Odsłona serwera

Jak by był w zespole to chyba by też reklamował ją? nie wiem czy to taka ciemnota tutaj panuje czy ludzie są tacy głupi;/

Startujecie już forum.

Opublikowano

Jak by był w zespole to chyba by też reklamował ją? nie wiem czy to taka ciemnota tutaj panuje czy ludzie są tacy głupi;/

Startujecie już forum.

Ty a jak by ci napisał ze Jest Premierem Polski też byś uwierzył ? 

Pliki MPCforum ma Małysz i to on jest właścicielem Tylko ze Marny z niego technik jeżeli mozna go nazwać technikiem 

Bd konkursy na sm ?

Opublikowano

­Nie no spoko, w tym temacie to jest jakieś +/- 20 stron hejtu :D.

No terenzo nie wiem czy ten MPCforum wypali na dłuższą metę.

Jezeli chodzi o start zapewne wystartuje Małysz zakupił maszynę Wiec musi wystartować zeby zarobić Szkoda mi naiwnych ludzi 

Prezentacja Kopiuj wklej Terenzo dodał swoje Zbugowane sklepy offline

Czekam na ten start i na odcinek Malysza ze znowu go ktoś oszukal :D Zawsze to jakaś Komedia 

Bronie 75 z ?

Opublikowano

Jezeli chodzi o start zapewne wystartuje Małysz zakupił maszynę Wiec musi wystartować zeby zarobić Szkoda mi naiwnych ludzi 

Czekam na ten start i na odcinek Malysza ze znowu go ktoś oszukal :D Zawsze to jakaś Komedia 

Bronie 75 z ?

Naiwnych ludzi jeszcze zobaczycie jak serwer będzie stał i będzie masa ludzi na nim grać a wam będzie dupa pękała

śmiejesz się z umiejętności Terenza jestem pewien że przewyższa Cie dziesięciokrotnie 

Opublikowano

Naiwnych ludzi jeszcze zobaczycie jak serwer będzie stał i będzie masa ludzi na nim grać a wam będzie dupa pękała

śmiejesz się z umiejętności Terenza jestem pewien że przewyższa Cie dziesięciokrotnie 

Nie jestem technikiem wiec zapewne jest lepszy

Co do stania tak będzie stał 30 dni 

Czy jest mozliwosc zmiany mobow na psy?

Opublikowano

wy macie naj**ane w tych glowkach :) te hejty sa nic niewarte i tak kto bedzie chcial grac to zagra i nikogo nie obchodzi opinia innych kazdy dobrze wie ze MPCforum wypali i bedzie stal baaardzo dlugo pozdrawiam :)

Opublikowano

wy macie naj**ane w tych glowkach :) te hejty sa nic niewarte i tak kto bedzie chcial grac to zagra i nikogo nie obchodzi opinia innych kazdy dobrze wie ze MPCforum wypali i bedzie stal baaardzo dlugo pozdrawiam :)

To ze ciebie nie interesuje opinia to nie znaczy ze inne osoby sa tak puste jak ty 

Gdzie mozna egzo zdobyć ? 

Opublikowano

jak stwierdziles ze jestem pusty? kocie :)

Stwierdziłem Fakty 

Wiesz do czego służy Mpc Forum ?

Pomysl i masz  od razu odpowiedz

Magiczne kamienie bd w is?

Opublikowano

Bronie 75 z ?

Widzę,że połowa wbija pohejtować tylko,bo nawet prezki nie czytają(Nie ma sklepów offline).

PS.Jaki szansa na trute z ripera

17912601413989039366.png
Opublikowano

Widzę,że połowa wbija pohejtować tylko,bo nawet prezki nie czytają(Nie ma sklepów offline).

PS.Jaki szansa na trute z ripera

Wszystko jest odopwienio ustawione, aby wiadomo niezbyt często wypadały bronie 75 :)

PS. Sklepów off-line nie ma :) ale kolomp1 robi nam darmową reklame :). Dziekujemy

Opublikowano

Szkoda, że nie startujecie już 12 albo dzisiaj ;P 

Niezłą reklamę zrobiły te hejty (20 stron?) 

@Enobaria

Każdy kładzie lache, że ty i kilku innych parobków dało się okraść temu małyszowi czy jak mu tam ;D serwer będzie miał 2k typa na start, a ja sam tutaj wchodzę zarobić na sprzedaży yang (już zacieram ręce ;] )

Opublikowano

Wszystko jest odopwienio ustawione, aby wiadomo niezbyt często wypadały bronie 75 :)

PS. Sklepów off-line nie ma :) ale kolomp1 robi nam darmową reklame :). Dziekujemy

O jednak nie ma za bardzo zbugowane  byly :D

Zwracam honor  

Co do prezentacji widziałem ją 3 razy Jedyna zmiana to Technika jak zawsze 

Opublikowano

Wysli mi na PW numer, potwierdzę Ci czy to jego

Oj kolego, kolego, z tego już nie wyjdziesz. Małyszek wrzucił zapowiedź, jak mówi, że serwer jest jego. Możesz wciskać kity, że jest tylko reklamą - serwer jest jego - zarabia z niego, więc prezentacja nie ma prawa istnieć ze względu na to, że okradł z 20 osób, w tym mnie ;) Spokojnie, film już pobrałem na komputer w razie usunięcia.

Nie zamierzam tego tłumaczyć, wrzucać miliona screenów, ani rozmów, bo nie nagrywałem tego pajaca jak załatwiałem reklamę.

Moim zdaniem prezentacja powinna wylecieć jak najszybciej z następujących powodów:

-Terenzo miał 4 serwery w ciągu ostatniego roku, wszystkie padły po mniej niż 2 miesiącach,

-Terenzo, Małysz i reszta załogi otworzyli serwer na wakacjach i zamknęli bo bez żadnej informacji dla graczy,

-Pliki serwerowe są na MPCForum,

-Małysz okradł chyba wszystkich, nie tylko graczy,

-Team jest niezorganizowany i kłamie,

-Team zmienia zdanie, przykład: Serwer był Małysza, ale jak pojawił się problem z okradaniem ludzi, to Małysz jest tylko reklamą - to smutne, prawda?

-Do plików nie zostało dodane dosłownie NIC, oprócz source, które można garnąć w ok. 2h.,

-Team nie zrobił nawet nowej grafiki do prezentacji - wszystko przekopiowane, słowo w słowo + screeny z Painta.

-Małysz miał 4 serwery przez ostatni rok i o żadnym wam nie powiedział, sprawdzajcie IP :)

TEAM = GÓWNO

ORGANIZACJA = GÓWNO

PLIKI SERWEROWE = GÓWNO

ITEMSHOP = GÓWNO

MAŁYSZ = ZŁODZIEJ + GÓWNO

PREZENTACJA = 2012r. = GÓWNO

NIE POLECAM W ŻADEN SPOSÓB TEGO ŚCIERWACKIEGO SERWERA OD ZŁODZIEI. 

Opublikowano

Szkoda, że nie startujecie już 12 albo dzisiaj ;P 

Niezłą reklamę zrobiły te hejty (20 stron?) 

@Enobaria

Każdy kładzie lache, że ty i kilku innych parobków dało się okraść temu małyszowi czy jak mu tam ;D serwer będzie miał 2k typa na start, a ja sam tutaj wchodzę zarobić na sprzedaży yang (już zacieram ręce ;] )

Widze lubisz być j****y w dupę przez takie zera jak małysz, jeszcze mu gałe opierdol jak będzie cie okradał kolejny raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...