Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam tylko ja zbyt dużo zmian nie widzę pomiędzy pierwsza wersją jedynie src + nowości (ale to chyba dlatego że nie lubię hard & medium :D) ale serwer jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

Oj ale męczycie ten temat. Jasne i oczywiste jest Że wszystkie serwery stawiane Są tylko i wyłącznie w celach zarobkowych. Oczywsicie Kazda Administracja zapewnia nas o Stablinosci o tym ze nie bedzie wyzsyku, ze wszystko mozna zdobyc ze beda sie angazowac itp. Ale ludzie chyba zapomnieli o jednym, TE WSZYSTKIE serwery sa stawiane PRZEZ ,, JANUSZY,, , takich jak wasz sasiad, 20-25 lat, bez wyksztalcenia wyzeszego. To nie sa profesjonalisci. Chcecie stablinosc i grunt pod nogami ? Pl zawsze mozna pobrac. Wale krytyke poniewaz administratorzy niczym politycy wala scieme w ktora Lud wierzy. To tyle, oczywiscie nie wiem jak tutaj bedzie wygladala sprawa IS jednak jestem prawie pewien ze sie nie zawiedziecie :) BEDZIE WSZYSTKO ! ale nie martwcie sie, wszystko co w is mozna w grze tylko na****** 100 godzin wiecej :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Oj ale męczycie ten temat. Jasne i oczywiste jest Że wszystkie serwery stawiane Są tylko i wyłącznie w celach zarobkowych. Oczywsicie Kazda Administracja zapewnia nas o Stablinosci o tym ze nie bedzie wyzsyku, ze wszystko mozna zdobyc ze beda sie angazowac itp. Ale ludzie chyba zapomnieli o jednym, TE WSZYSTKIE serwery sa stawiane PRZEZ ,, JANUSZY,, , takich jak wasz sasiad, 20-25 lat, bez wyksztalcenia wyzeszego. To nie sa profesjonalisci. Chcecie stablinosc i grunt pod nogami ? Pl zawsze mozna pobrac. Wale krytyke poniewaz administratorzy niczym politycy wala scieme w ktora Lud wierzy. To tyle, oczywiscie nie wiem jak tutaj bedzie wygladala sprawa IS jednak jestem prawie pewien ze sie nie zawiedziecie :) BEDZIE WSZYSTKO ! ale nie martwcie sie, wszystko co w is mozna w grze tylko na****** 100 godzin wiecej :)

Masz absolutną racje. Nie umiał bym się nie zgodzić z tym co napisałeś. Item-Shop na MPCforum wygląda tak samo jak ten 2 lata temu, nie dodawałem nic ani nie usuwałem. No zobaczymy jak gracze ustosunkują się do tego. Jesteśmy dobrej myśli 

Opublikowano

Terenzo a możesz trochę przybliżyć sprawę tych legendarnych bonów, będą to tylko bonusy ofensywne typu 10 luda w kolcach, czy będą tez ABS-y? Stanowczo odradzam, znając życie przy tylu % abs pvp będzie trwało 2 minuty, ale mam nadzieje że się mylę i są to tylko bonusy ofensywne co fajnie umili grę ludzie pozabijają się o itemy 10% luda :)

Opublikowano

Terenzo a możesz trochę przybliżyć sprawę tych legendarnych bonów, będą to tylko bonusy ofensywne typu 10 luda w kolcach, czy będą tez ABS-y? Stanowczo odradzam, znając życie przy tylu % abs pvp będzie trwało 2 minuty, ale mam nadzieje że się mylę i są to tylko bonusy ofensywne co fajnie umili grę ludzie pozabijają się o itemy 10% luda :)

Bonusy defensywne będą ale bardzo małe maxymalnie ile można zdobyć na np. miecz to +3%

Opublikowano

Małysz robi serwer bo mu się hajs z YouTube nie zgadza serwer Padnie po miesiącu nie polecam. Powodzenia w starcie

Kilkanaście Małysz robił serwerów i każdy upad albo i wyłączył

Opublikowano

Tak przed startem zostanie włączony. Ale on jest praktycznie inentyczny jak MPCforum z 29.11.2013

Czyli wszystko za pieniądzę? :) Wydajesz jesteś kims nie wydajesz jesteś nikim? ;)

Opublikowano

Nie polecam za względu na złodzieja Małysza. Może zmienię zdanie, gdy odzyskam moje 750 złotych za obiecaną reklamę.

Fajnie byłoby, gdyby przyznał się do swoich 3 serwerów o których nawet wam nie powiedział(wszystkie w ciągu tego roku z tą samą administracją). Ten serwer też długo nie pociągnie.

Tylko bez płaczu potem, że skroili was i zamknęli serwer bez informacji, tak jak zrobili na wakacjach(nazwy nie pamiętam).

@Edit

Małyszku, złodzieju... Dowiedz się pierwsze ile kosztuje opłacanie serwera, a potem pierdol bajeczki w filmach oszukując swoich graczy, bez pozdrowień cwelu, czuję, że tutaj nic nie zarobisz ;)

Opublikowano

Małysz robi serwer bo mu się hajs z YouTube nie zgadza serwer Padnie po miesiącu nie polecam. Powodzenia w starcie

Kilkanaście Małysz robił serwerów i każdy upad albo i wyłączył

Wogóle człowieku po co hejtujesz ? Małysz miał tylko poprzednią odsłone i nie pierdol fermentu jak nie znasz sytuacji ..

Twoja NEMORIA też upadła więc h*j ci w pape :sex:  :sex:  :sex:  i się nie odzywaj  ..

MPCforum  <3

­

Opublikowano

Małysz napisał na fb że będzie można dostać jakieś darmowe smy za pomoc wiadomo kiedy to będzie i co trzeba zrobić ? czy małysza trzeba się pytać ?

Uczeń
Opublikowano

Małysz napisał na fb że będzie można dostać jakieś darmowe smy za pomoc wiadomo kiedy to będzie i co trzeba zrobić ? czy małysza trzeba się pytać ?

wez malysz nie pisz tak sztucznie bo to widac ze to ty :D na c**j sie ukrywasz ?

Opublikowano

Widzę, że osób okradzionych przez Małysza jest więcej, pięknie. :)

Serwera nie polecam ze względu na Małysza - złodziej, kłamca i wieele, wiele innych.

Terenzo wydaje się być w porządku, szkoda tylko, że brata się z kimś tak zakłamanym.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest w stanie mi udowodnić (pewne screeny, rozmowy z gg etc), że Małysz kogoś z Was okradł - zapraszam na pw. To trzeba wyjaśnić.

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...