Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy po starcie.

Poza tym mówię jako osoba prywatna - zostałam przez Małysza okradziona i będę to głosić wszem i wobec.

i znowu ta samo ;) poprosze dowod bez tego te wszystkie posty sa bez sensu i prosze administratora aby cos z tym zrobil . dziekuje :)

Stary, zrobiłeś mi dzisiaj dzień - Średniak na teraźniejsze czasy zabierze 90%+ osób z innych serwerów.  :yay: 

Kurde chyba moje plany z tworzenia serwera legły w gruzach, bo ludzie z Altro$'a się nie wyniosą, dziękuję, że mi to uświadomiłeś.  :(( 

Wciąż podtrzymuję to co wcześniej, nie zagram i odradzam każdemu ktokolwiek ma zamiar tutaj zagrać, nie kupujcie IS'a od razu, zobaczcie jakie zaangażowanie jest ze strony administracji po 2-3 tygodniach od startu. (:

­

a dupsko boli ze komus udalo sie zrobic cos ciekawego i cos osiagnac :) serwer polecam :)

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kozapdg jak mozesz tak slepo byc w to zapatrzonym jestes z ich teamu czy co bo tego nie rozumiem, serio nie wierzysz w to ze malysz opierdala ludzi na hajs??? nie wiem jak naiwnym trzeba byc zeby tego nie pojmowac, grales chociaz raz na jego serwerze??? 

co do liczby nie ma sie oszukiwac, moze byc i 2k na starcie wszystko sie okaze, nie bedzie jednak to 150 jak w przypadku 90% serwerow startujacych 

Opublikowano

kozapdg jak mozesz tak slepo byc w to zapatrzonym jestes z ich teamu czy co bo tego nie rozumiem, serio nie wierzysz w to ze malysz opierdala ludzi na hajs??? nie wiem jak naiwnym trzeba byc zeby tego nie pojmowac, grales chociaz raz na jego serwerze??? 

co do liczby nie ma sie oszukiwac, moze byc i 2k na starcie wszystko sie okaze, nie bedzie jednak to 150 jak w przypadku 90% serwerow startujacych

Ja grałem prawie 4 miesiące i nikt mnie nie okradł, chyba jedynie ty tam nie grałeś.
Opublikowano

i znowu ta samo ;) poprosze dowod bez tego te wszystkie posty sa bez sensu i prosze administratora aby cos z tym zrobil . dziekuje :)

a dupsko boli ze komus udalo sie zrobic cos ciekawego i cos osiagnac :) serwer polecam :)

Coś ciekawego? Odgrzewany kotlet? To jest to osiągnięcie? Serwer BYŁ dobry, wcześniej, teraz jest marną podstawką pod inne serwery.  :v

Małysz nie wywiązuje się z obietnic, dużo osób Ci to powie, nie potrzebuję nawet dawać żadnego dowodu, Terenzo olał projekt, który odnowić chciał, nieudolnie, tym samym sprawiając niespodziankę - niemiłą.

Ile razy Cię widzę w zapowiedziach przeróżnych, to każdemu team'owi kryjesz dupę, a najmniej wiesz.

Pozdrawiam, dalsza dyskusja na PW. (:

­

Opublikowano

Trador prosze Cie skoncz bo kazdy dobrze wie kto siedzi za tym nickiem, jak nie malysz to jego przydupas z ukrainy

Bedzie widac procent podczas ulepszania?

Opublikowano

Ma ci pokazać wyciąg z konta czy co?  o.O 

Ja grałem prawie 4 miesiące i nikt mnie nie okradł, chyba jedynie ty tam nie grałeś.

Inteligencja ludzi na tym forum wali z nóg  T_T 

Będzie na start 3cią ręka?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Coś ciekawego? Odgrzewany kotlet? To jest to osiągnięcie? Serwer BYŁ dobry, wcześniej, teraz jest marną podstawką pod inne serwery.  :v

Małysz nie wywiązuje się z obietnic, dużo osób Ci to powie, nie potrzebuję nawet dawać żadnego dowodu, Terenzo olał projekt, który odnowić chciał, nieudolnie, tym samym sprawiając niespodziankę - niemiłą.

Ile razy Cię widzę w zapowiedziach przeróżnych, to każdemu team'owi kryjesz dupę, a najmniej wiesz.

Pozdrawiam, dalsza dyskusja na PW. (:

­

dobra to czekamy do startu juz bez zadnych spin ok ? :) z mojej strony serwer wydaje sie dobry :) a liczba graczy bedzie spoko wiec mysle ze administracja sie bardzo postara zeby bylo jak najlepiej :) na takim serwerze dawno juz nie gralem to do staru elo :)

Opublikowano

Brawo, 27 stron spamu o tym, że małysz jest złodziejem i 0 na polskim yt. To jest ta reklama? haha :D

Serwer odradzam, pewnie nie postoi nawet miesiąca, bo małysz zawinie interes jak tylko wpadną grubsze $$.­

Opublikowano

Brawo, 27 stron spamu o tym, że małysz jest złodziejem i 0 na polskim yt. To jest ta reklama? haha :D

Serwer odradzam, pewnie nie postoi nawet miesiąca, bo małysz zawinie interes jak tylko wpadną grubsze $$.­

przepowiednio powiedz mi dlaczego tak sadzisz :) i jakie intencje ma twoje przeslanie przez ten post ? :) ps. na starcie sie za glowe zlapiesz ile osob bedzie :)

Opublikowano

Polecam zacząć przeglądać od początku jak i podsumować własny serwer:) , ogólnie pierwsza odsłona MPCforuma też miała być pod isa a grało tam wiele osób i serwer stał rok

Czekam na start

Opublikowano

Już widzę za jakiś miesiąc u Małysza sprostowanie, że cały team go oszukał i że to jego ostatni serwer. Zawsze tak jest, jak ktoś jest ślepo zapatrzony w Małyszka i ten śmieszny team to wbije i wyda swój hajs, a później będzie płacz i lament na mpc, że administracja ich oszukała. Jestem prawie przekonanym, że Terenzo kupił te pliki i nic w nich nie zmienił tak samo jak z alucardem. Trzeba być naprawdę ślepym i głupim żeby wierzyć w to, że oni mają dobre intencje, to jest oczywiste że ten serwer jest z pa$$$$$$$ji. I pomyśleć, że kiedyś ten pajac Małysz był promowany przez Isamu.

AnnwID.gif

Opublikowano

Nie polecam Serdecznie 

Malysz chyba juz cos mówiłeś ze nie robisz juz serwerów Czy twoje słowa sa cos warte? 

Małysz czy warto było zaje ... te 300zł ?

Terenzo Malysz to nie reklama tylko antyreklama 
Opublikowano

Nie polecam Serdecznie 

Malysz chyba juz cos mówiłeś ze nie robisz juz serwerów Czy twoje słowa sa cos warte? 

To polecam ci wejść na jego kanał i zobaczyć film z MPCforuma, a potem wejść tutaj i przemyśleć to co napisałeś jak by był antyreklamą to zamiast 1300 lajkow w górę było by tyle w dół.

Opublikowano

Nie polecam Serdecznie 

Każda reklama nie jest antyreklamą. Pamietaj :)

PS.  Antyreklama nie istnieje. Każda reklama nawet ta o negatywnym przekazie jest w pewnym stopniu formą promowania. Przesłanie od @mks4Fun

Opublikowano

PS.  Antyreklama nie istnieje. Każda reklama nawet ta o negatywnym przekazie jest w pewnym stopniu formą promowania. Przesłanie od @mks4Fun

Pozdrawiam serwer, mega administracja, startujecie jutro :)

Opublikowano

Czekam na odpowiedz w sprawie numeru gg. :)

Nie polecam - Małysz powinien skończyć tą szopke.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Pozdrawiam serwer, mega administracja, startujecie jutro :)

O luju, nawet już znaleźli się obrońcy złodziei  :yay:

Ładnie posty walisz Małysz, ale i tak zrozum, że za te kradzione pieniądze jeszcze karma Ciebie nawiedzi  :pls:

Serwer słaby, same bugi, jeden admin złodziej, drugi admin oszust i nieudolny technik, trzeci admin niby coś tam spoko, ale jak to ma się kupy trzymać z takimi baranami w zespole? 

Opublikowano

Odgrzewany kotlet  -  najlepsze porównanie tego roku, jeśli chodzi o MPCforuma. 
Nie polecam, napalone 13-stki wbiją, bo MałaMysz to yt-ber, hehe.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Boże jak niby tak każdy ma dowody na tego Małysza to dlaczego nikt nie pójdzie na policję? Ogólnie to 5 tys samych osób cały czas spamuje w tym 4 z nich mają własne serwery.

Czekam na start z niecierpliwością.

Opublikowano

O luju, nawet już znaleźli się obrońcy złodziei  :yay:

Ładnie posty walisz Małysz, ale i tak zrozum, że za te kradzione pieniądze jeszcze karma Ciebie nawiedzi  :pls:

Serwer słaby, same bugi, jeden admin złodziej, drugi admin oszust i nieudolny technik, trzeci admin niby coś tam spoko, ale jak to ma się kupy trzymać z takimi baranami w zespole?

jakim ty prawem możesz się wypowiadać na temat tego serwera jak na twoim gra z 15 osób i na starcie miałeś bugi czyli jedynym słowem pokazałeś jak wygląda porażka.

Pomimo tego że kilku nobów spamuje niegatywnie z powodu bólu dupy zawsze będę polecał ten serwer na pierwszej odsłonie był hejt w prezentacji że proboszcz złodziej i pierwsza odsłona miała nie stać nawet 3 dni a serwer wypalił bez problemów i stał 1 rok.

Opublikowano

Odgrzewany kotlet  -  najlepsze porównanie tego roku, jeśli chodzi o MPCforuma. 

Nie polecam, napalone 13-stki wbiją, bo MałaMysz to yt-ber, hehe.

I co z tego że startuje jeszcze raz mają reklame i tyle,  a ty nadal będziesz klepał biede :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...