Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze lubisz być j****y w dupę przez takie zera jak małysz, jeszcze mu gałe opierdol jak będzie cie okradał kolejny raz.

Endy, ty masz wtyki. Powiedz mi jedną rzecz: Co ta zapowiedź robi jeszcze na tym forum? Mało hajsu zajebali na wakacjach 3 odsłonami tego gówna?

Patrzcie teraz... podaję wam przykład, bo za jakiś czas uznacie Endymiona za złodzieja - nie, tak nie jest. Vesteris stoi stabilnie od 26 czerwca(chyba). Cały czas ma sporo online(nie jakieś tysiące, ale serwer stoi stabilnie, są aktualizacje). Mimo tego kiedyś będzie trzeba go zamknąć, a sam Mikołaj(jeśli mogę po imieniu) zostanie uznany za złodzieja - to przykre, bo chłopak się stara i nie możecie powiedzieć, że nie. Wina leży po waszej stronie - to wy idziecie na serwer Małysza, dajecie się zrobić na kilkadziesiąt tysięcy złotych, a potem płaczecie, że w metinie wszyscy kradną. To jest już te skurwiały naród, na zagranicznych forach tego nie ma. Może wystarczy pomyśleć i iść na pewniaka, który może stać kilka lat, a nie na gówno, które będzie stało 2-3 tygodnie i zostanie zamknięte bez jakiejkolwiek informacji.

Porównajcie sobie, jak Mikołaj wykonuje swoją pracę, a jak robi to Terenzo/Małysz? Po pierwsze primo: Terenzo < Endymion, a po drugie primo Gówno(MPCforum s10) < Vesteris

Podałem Endy'ego jak przykład - jest tak z każdym technikiem, albo innym członkiem teamu nieznanego serwera.

Podsumowanie: Jeśli chcecie stracić trochę pieniędzy i zobaczyć MPCforuma s11 za pół roku z resetem ekwipunku i postaci to wbijajcie śmiało. Jak najbardziej pod tym względem mogę polecić wam to gówno xD

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Endymion

ale w jaki sposob ma mnie okrasc smietniku?

wbijam na serwerek sprzedaje sobie yangi i to ja mam proficik

A ODPROWADZASZ OD TEGO PODATECZEK, CZY MAM IŚĆ TO ZGŁOSIĆ DO ODPOWIEDNICH SŁUŻB xD

Powinieneś napisać to tak:

1. Gram sobie.

2. Mamusia/Tatuś płaci za prąd.

3. Zarabiam 30zł tygodniowo i jestem dumny z serwera i z Małysza, który okradł swoją społeczność, czyli swoich "widzów" na kilkadziesiąt tysięcy złotych. Ma was za jebane w dupe maszynki do zarabiania hajsu, a wy w to wierzycie, jeszcze raz miłej gry :)

#cebula #ever #polaczki

Co dropi ze Szkat. Umarł. Rozpruw.?

Opublikowano

@Endymion

ale w jaki sposob ma mnie okrasc smietniku?

wbijam na serwerek sprzedaje sobie yangi i to ja mam proficik

Ale gracze wydający złotówki już nie mają "proficiku" tylko są w plecy przez takich ludzi. Endy props ++

Opublikowano

Widze lubisz być j****y w dupę przez takie zera jak małysz, jeszcze mu gałe opierdol jak będzie cie okradał kolejny raz.

Podpisuje się pod Tym.

Ile będzie chaneli? 

Opublikowano

Gimbuski poczekajcie do startu może serwer wgl nie wystartuje przez jakiś błąd to wtedy będziecie mogli hejtować teraz co jedynie możecie spekulować pierdzielone społeczeństwo

Teraz to ja nie hejtuje tylko piszę prawdę na temat administracji tego gówna. Jedna z tych osób zrobiła mnie łącznie na ponad 1000 złotych, więc próbuję otworzyć oczy ludziom wbijającym na ten ścierwacki serwer pod zarobek. Idź pałkę opierdol Małyszkowi xD

Ale gracze wydający złotówki już nie mają "proficiku" tylko są w plecy przez takich ludzi. Endy props ++

Pamiętaj, że, ten ktoś co kupił jego Yangi prawdopodobnie załaduje także w ItemShop.

Napiszcie do Makina/Harnasia żeby to wyrzucili stąd bo to przykre ;)

Z czego dropi rib +11?

Opublikowano

W skrócie: 

- Małysz złodziej

- Nic ciekawego, większość psyko przyjdzie ze względu na małysza

- Bazy wszystkich MPCforumów latają po ludziach jak wszy

- Jak zawsze skończy się, jak $ dobrze lecieć

sygna.tan.png

Opublikowano

Fala hejtu jest tak silna że się zraziłem do serwera , lecz czekam na start i myślę że małysz nie ojebie nas po starcie ... pozdrawiam 

@Terenzo.  ile osób się już zarejestrowało ?

Opublikowano

Ale spina dupy coraz bliżej startu coraz większe zainteresowanie coraz większa spina dupy placków co mają u siebie na serwerach po 200 osób

Opublikowano

Polecam ten serwer a wy już nie spinajcie dupy myslę że przebije wszystkie inne na 1 odsłone nikt nie narzekał i stałą prawie rok więć sami sb odpowiedźcie na to pytanie czy warto grac ja z pewnoscią zagram z ekipą :) 

Opublikowano

przecież ten wack nawet pewnie nie potrafi bsd zainstalować XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

do pieca z tym k***a 2/10 XDD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Serwer polecam, pracują przy nim prawilne mordki więc można liczyć na niezłą pompę. Całej reszcie hejterów powiem tyle.. Zajmijcie się żłoby swoimi serwerami :)

Dojcz / Maxikk z Małyszem, dobraliście się. xD 

Opublikowano

Ale ja nie mam serwera...

Zawiodlem sie na poprzednich MPCforumach jeszcze jakby nie bylo Malysza to bym zagral ale starczy mi jego osoby ;p

Opublikowano

przecież ten wack nawet pewnie nie potrafi bsd zainstalować XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

do pieca z tym k***a 2/10 XDD

Chyba dawno z Amber u Starszej Pani nie byleś placku j****y.

Ps: Pilnuj Ashaina bo słyszałem, ze serwer ma dostarczyć graczą niesamowitych wrażeń śmieszku, Zegnam

Opublikowano

Ludzie nie mogą przeboleć tego że mają na serwerach maks 200 osób i gdy MPCforum wystartuje to nic nie będą mieli :)

Pozdrawiam najlepszy serwer na świecie !!!!!

Opublikowano

Ludzie nie mogą przeboleć tego że mają na serwerach maks 200 osób i gdy MPCforum wystartuje to nic nie będą mieli :)

Pozdrawiam najlepszy serwer na świecie !!!!!

WIększa reklama rusza od poniedziałku. 

Czekamy na licencje z IpB wiec na dniach powinno pokazac sie forum serwerowe. 

Opublikowano

Mnie rozwala tylko jedno. 

Ktoś na początku napisał, że został okradziony i tam pokazał jakieś dowody...

A reszta jak małpki powtarza to przez kilkanaście stron nie pokazując żadnego dowodu i tylko nakręcają siebie na wzajem.

Każdy serwer jaki startował i upadł to "złodzieje" taka prawda. Wydaliście kasę serwer wyłączyli, więc mówiąc krótko też was okradli, ale tylko tutaj o tym spamicie.

Czy ktoś z was myśli, że tym zniechęcicie kogoś? Hmm jak by się nad tym zastanowić... Oj w metina gram już długo i wam powiem, że każdy hejtowany serwer zawsze ma ponad 1k ludzi na starcie a dlaczego?

post-127260-0-95668100-1449856710_thumb.png

Pisząc co chwil,e spamiąc i mówiąc o serwerze nakręcacie jego reklamę. No bo już prawie każdy wie o MPCforumie choć jeszcze reklama na YT nie ruszyła i tydzień do startu został.

No i jak widać chcecie zniechęcić a tak naprawdę napędzacie tylko graczy na ten serwer. Wiele serwerów na tym źle nie wyszło, że byli hejtowani.

Topic.

Bete będzie jakaś w tym tygodniu?

837371446280124127260.png
Opublikowano

500+ odpowiedzi, w tym 150 Tradora z lizaniem dupy, hehe
Naszym podwórkiem jest youtube, hehe
s1 stała 6 miesięcy, 8 miesięcy, teraz rok, dobre, hehe

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...