Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Terenzo.   a można wiedzieć ile osób się zarejestrowało ? :) ­

Liczysz na prawdę?  :yay:

Serwera nie polecam ze względu na Administrację, kolejny raz pajacowanie typu, nowy właściciel itp. gorzej niż dzieci.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba Ci się coś przewidziało.

Nie pyskuj do kogoś, gdy kogoś serwery mają się dobrze a nie padają w 2 dzień.

Taaa Niveria xddddddddddd

v67bgn.jpg

hhlg1v.jpg

A teraz do poradników won 3 2 1

Złodzieje złodziejami zostaną, Małysz nim został i nie odpuści, bo to jest zwykły dusigrosz.

Haha xD 

Dobra idź na swój serwer gdzie masz 15 online przez 24h xD

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest w stanie mi udowodnić (pewne screeny, rozmowy z gg etc), że Małysz kogoś z Was okradł - zapraszam na pw. To trzeba wyjaśnić.

Pozdrawiam. 

Ja już Terenzo udowodniłam, chętnie udowodnię również Tobie. ;)

Serwera nie polecam!

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ja już Terenzo udowodniłam, chętnie udowodnię również Tobie. ;)

Serwera nie polecam!

Musicie o tym porozmawiać z Małyszem. Przypominam jednak ze technikiem serwera jestem ja a Małysz go tylko reklamuje

Sprawy związane z Małyszem nie mają żadnego wpływu na serwer MPCforum. 

Enobaria

GG ktore podałeś mi w screanach nie jest Karola. Ktoś się pod niego podszył na to wychodzi

Opublikowano

Musicie o tym porozmawiać z Małyszem. Przypominam jednak ze technikiem serwera jestem ja a Małysz go tylko reklamuje

Enobaria

GG ktore podałeś mi w screanach nie jest Karola. Ktoś się pod niego podszył na to wychodzi

Śmiesznie ,że na początku serwera pisali ,że serwer jest Małysza a ty jestes tylko technikiem. Nagle sytuacja się zmienia i wygodniej jest jak Małysz jest tylko reklamą :D Zawsze śmieszą mnie te komedie przed startem :D

@Ile ku do G? 

Opublikowano

Śmiesznie ,że na początku serwera pisali ,że serwer jest Małysza a ty jestes tylko technikiem. Nagle sytuacja się zmienia i wygodniej jest jak Małysz jest tylko reklamą :D Zawsze śmieszą mnie te komedie przed startem :D

@Ile ku do G? 

To daliśmy Ci powód do śmiechu :) 

PS. Technikiem jestem ja Małysz jest reklamą tak to wyglądało i tak wyglądac będzie.

Opublikowano

@Ile ku do G? 

Bo jeśli wyszłoby, że małysz opierdalał ludzi to prezka by poleciała w kosmonaute i zakaz byłby, wiec szybko trzeba szukać rozwiazania. 

Opublikowano

a tak wogole nie czaje tych hejtow :) i tak kto zagra ten zagra a ten co hejtuje i tak zagra :) licze na ponad 2000 tys online serdeczna tarcza :)

A, nie rozumiesz hejtów, czyli każdy ma grać na tym serwerze gdzie panoszy się złodziej, faworyzacja i okłamywanie własnych graczy w oczy? No nieźle kolego masz w głowie. :^)

Opublikowano

Bo jeśli wyszłoby, że małysz opierdalał ludzi to prezka by poleciała w kosmonaute i zakaz byłby, wiec szybko trzeba szukać rozwiazania. 

Żadno rozwiązanie, czysta prawda.

Opublikowano

Enobaria

Mistrzu, ale tam nie widać Karola gg, tylko moje ._.

Poza tym Małysz wchodził na ts, to jego numer (mogę podesłać screena na pw).

xdnXBJo.png

Opublikowano

Mistrzu, ale tam nie widać Karola gg, tylko moje ._.

Poza tym Małysz wchodził na ts, to jego numer (mogę podesłać screena na pw).

Wysli mi na PW numer, potwierdzę Ci czy to jego

Opublikowano

A, nie rozumiesz hejtów, czyli każdy ma grać na tym serwerze gdzie panoszy się złodziej, faworyzacja i okłamywanie własnych graczy w oczy? No nieźle kolego masz w głowie. :^)

pokarz 1 dowod ktory cos przedstawia ja cos takiego pokarzesz to ci uwierze ;) a tak wogole co napisales to spam ktory bede zglaszal i oczywiscie kazde posty takiego typu bo to sa oszczerstwa ktore wydaje mi sie ze sa karalne. mam racje ?

Opublikowano

Wysli mi na PW numer, potwierdzę Ci czy to jego

Podesłałam numer, z którego pisał ze mną w maju, wtedy, kiedy okradł. Proszę, abyś potwierdził publicznie.

Ps. Zmiana imienia na gg na Bartek i miejsca zamieszkania na Lublin nic mu nie da. xD

PS2. Jak tak dalej będzie, to ja chętnie wszystko pokażę. :yay:

xdnXBJo.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie na pewno będzie dobry.  Co do administacji,  małysz jak, to małysz $$$ każdy chyba wie i zdążył go poznać.  

Polecić można serwer, derina i terenza :)  Powodzenia! 

Opublikowano

Pr

@Ile ku do G?

przecież Małysz nie ma pojęcia jak zrobić serwer więc jak może być technikiem ? on zawsze był reklamą.
Opublikowano

Prprzecież Małysz nie ma pojęcia jak zrobić serwer więc jak może być technikiem ? on zawsze był reklamą.

A co to za problem zainwestować w serwer pieniądze, czas, pomagać graczom, organizować eventy i być administratorem? Też nie jestem technikiem, nie postawiłabym sama serwera, a jednak jestem jego współwłaścicielem razem z Exo i Endymionem. Tłumaczenie sięgające dna, Małysz. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

A co to za problem zainwestować w serwer pieniądze, czas, pomagać graczom, organizować eventy i być administratorem? Też nie jestem technikiem, nie postawiłabym sama serwera, a jednak jestem jego współwłaścicielem razem z Exo i Endymionem. Tłumaczenie sięgające dna, Małysz. :)

Proponuje zacisnąć zęby i przeboleć to że MPCforum zabierze wam wszystkich graczy jak i 90% z innych serwerów, możecie pisać że jestem Małyszem bo bronię serwera.

czekam na serwer i nie interesuje mnie hejt od osób którym upadają serwery albo mają na nich po 20 osób.

Opublikowano

Proponuje zacisnąć zęby i przeboleć to że MPCforum zabierze wam wszystkich graczy jak i 90% z innych serwerów, możecie pisać że jestem Małyszem bo bronię serwera.

czekam na serwer i nie interesuje mnie hejt od osób którym upadają serwery albo mają na nich po 20 osób.

:((:(( :((:((

MPCforum nie jest dla nas żadną konkurencją. 

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wiadome jest to ze serwer ten bedzie mial graczy i ze z innych ubedzie, ale swoja droga wiadome jest to ze malysz jest pazerny i leci na hajs jak ukrainskie dziewczyny, glupim trzeba byc zeby tego nie zauwazyc po jego wszystkich projektach, a nie jeden w tym roku mial, ale ludzie i tak tutaj zagraja bo technika ma dobrego i kazdy chce zagrac na serwerze gdzie zawsze jest na poczatek +1k a nie 150 osob

Opublikowano

:((:(( :((:((

MPCforum nie jest dla nas żadną konkurencją. 

jest i to baaaardzo duza :)

Wiadome jest to ze serwer ten bedzie mial graczy i ze z innych ubedzie, ale swoja droga wiadome jest to ze malysz jest pazerny i leci na hajs jak ukrainskie dziewczyny, glupim trzeba byc zeby tego nie zauwazyc po jego wszystkich projektach, a nie jeden w tym roku mial, ale ludzie i tak tutaj zagraja bo technika ma dobrego i kazdy chce zagrac na serwerze gdzie zawsze jest na poczatek +1k a nie 150 osob

1k ? :) bedzie spokojnie z 2 k :) 

Opublikowano

jest i to baaaardzo duza :)

Zobaczymy po starcie.

Poza tym mówię jako osoba prywatna - zostałam przez Małysza okradziona i będę to głosić wszem i wobec.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Stary, zrobiłeś mi dzisiaj dzień - Średniak na teraźniejsze czasy zabierze 90%+ osób z innych serwerów.  :yay: 

Kurde chyba moje plany z tworzenia serwera legły w gruzach, bo ludzie z Altro$'a się nie wyniosą, dziękuję, że mi to uświadomiłeś.  :(( 

Wciąż podtrzymuję to co wcześniej, nie zagram i odradzam każdemu ktokolwiek ma zamiar tutaj zagrać, nie kupujcie IS'a od razu, zobaczcie jakie zaangażowanie jest ze strony administracji po 2-3 tygodniach od startu. (:

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...