Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym na prawde bym chciał aby ten serwer MPCforum stał jak najdłużej. I bedzimy dążyc do tego 

Konkuręcja na dzień dzisiejszy i w dzień startu będzie miał najmniej do powiedzenia :) Grzecznie będa sie przyglądać jak startujemy :)

Terenzo Proszę Cię nie śmieszkuj juz :)

Opublikowano

Terenzo Proszę Cię nie śmieszkuj juz :)

:):):)

to czeka na start :) z ekipa wbijam :)

Zapraszamy oczywiście na start przypomne ze jest 18.12.2015 godz 19.00

Opublikowano

Ludzie szukają dobrego serwera jak i ja na którym będzie można chwile posiedzieć jedyny serwer jaki znam z medium/harda który stał i stoi dalej od startu to jest balmora i chyba ravia jeśli dobrze wiem. Wiem wiem zaraz ktoś napisze, że tam już nikt nie gra.. co z tego ale tam ludzie grali i mogli grac i wiedzieli, że serwer nie padnie zresztą są ludzie co jeszcze grają na tych serwerach z tego co wiem. Wiadome jest to, że ludzie lubią grać na  nowym projekcie zacząć od nowa rywalizować itp. no ale ciężko jak większa połowa jest opiniami negatywnymi, jak mnóstwo ludzi pisze, że serwer pod is albo, że masa bugów na poprzednich odsłonach.. . Wiem to nie jest poprzednia odsłona. Może będzie z tego dobry serwer a może być tak jak mi się wydaję, że początek będzie fajnie wszystko miód malinka hajs na konto ładnie wpada a po miesiącu.. nie ma kto BOTA zbanować albo pomóc z czymkolwiek. Bo tak jest nie ma co się oszukiwać, jeżeli serwer powstaje tylko po to aby się troszkę wzbogacić a potem mieć wszystko w dupie '' niech stoi tyle na ile jest opłacony i git'' to no... . Bo to jest już coś nad czym trzeba pracować i poświęcać dużo czasu a nie tylko postawić serwer i przeglądać przychodzące przelewy. Jak w życiu to bywa jeśli ktoś chce coś osiągnąć to ciężko pracuje i myśli o tym i robi to o czym myśli dąży do celu szlifuje i osiąga sukces. A Jak ktoś ma to głęboko w du*ie i chce się tylko nakraść to efekty i porażka przyjdzie prędzej czy pózniej, nie zawsze będzie świetnie wiadomo ale nie warto się poddać. Pozdrowionk

Mam takie samo zdanie, że jedyne takie hardy to balmora i ravia. Reszta serwerów to są tylko żeby wzbogacić się i założyć kolejny projekt.

Czemu balmora i ravia stoi tyle czasu, a innych serwery nie mogą? Bo administracji się hajs nie zgadzał i postanowili założyć nowy serwer. Wszystkie serwery, które startują od nowa pod tą sama nazwą i administracja to powstają tylko żeby admnistracja nie musiała iść do pracy. Bo jeśli ktoś nie podołał pierwszej odsłonie to w drugiej też sobie nie poradzi.

Mam nadzieje, że kiedyś znikną serwery prywatne i nie będzie zarobku dla tych nierobów i oszustów, bo jeśli ktoś ma za sobą już +3 serwery to albo się do tego nie nadaje albo jest zlodziejem. 

Mogę wiedzieć czemu MPCforum padł?

Jak z tymi kuponami sm, będzie ich troche dropiło, że w tydzień uzbieram na item jeden z isa?

Opublikowano

Mam takie samo zdanie, że jedyne takie hardy to balmora i ravia. Reszta serwerów to są tylko żeby wzbogacić się i założyć kolejny projekt.

Czemu balmora i ravia stoi tyle czasu, a innych serwery nie mogą? Bo administracji się hajs nie zgadzał i postanowili założyć nowy serwer. Wszystkie serwery, które startują od nowa pod tą sama nazwą i administracja to powstają tylko żeby admnistracja nie musiała iść do pracy. Bo jeśli ktoś nie podołał pierwszej odsłonie to w drugiej też sobie nie poradzi.

Mam nadzieje, że kiedyś znikną serwery prywatne i nie będzie zarobku dla tych nierobów i oszustów, bo jeśli ktoś ma za sobą już +3 serwery to albo się do tego nie nadaje albo jest zlodziejem. 

Mogę wiedzieć czemu MPCforum padł?

Jak z tymi kuponami sm, będzie ich troche dropiło, że w tydzień uzbieram na item jeden z isa?

Kupony SM będą tak dopracowane aby nie dropiło ich za mało ale też nie za dużo. Myśle ze jeśli poświęcisz troszke czasu to spokojnie Ci wystarczy na peta, fryzurke jakieś metale. 

Na pomysł dodania kuponów SM o wartości 1 i 2 wpadł @Release Dziękujemy :) 

Opublikowano

Kupony SM będą tak dopracowane aby nie dropiło ich za mało ale też nie za dużo. Myśle ze jeśli poświęcisz troszke czasu to spokojnie Ci wystarczy na peta, fryzurke jakieś metale. 

Na pomysł dodania kuponów SM o wartości 1 i 2 wpadł @Release Dziękujemy :)

On ci zadał 2 pytania ;) dlaczego MPCforum padł to każdy wie i boisz się wyjawić prawdę ?

Opublikowano

widzialem ze siedzisz Malyszu na TSie czesto z Surkiem, mam nadzieje ze nie jestes takim ch*jem jak on i nie olewasz ludzi a wlasciwie to nie bedziesz ;)

"z kim przystajesz takim się stajesz" - mam nadzieje ze tak nie bedzie :)

aaa i jeszcze jedno, mam nadzieje ze twoi znajomi nie dostana tyle SM ze beda mieli na full eq is tak jak to bylo na Teriosie :)

Opublikowano

On ci zadał 2 pytania ;) dlaczego MPCforum padł to każdy wie i boisz się wyjawić prawdę ?

Sprintu przeproś ładnie kolege Terenza i opuść temat bo się pogniewamy.

Opublikowano

Wszystko supe. Tylko nie nawal wszystkiego w IS i żeby to co było w Is było dostępne w grzę. A nie że ktoś kupi i już jest XX lepszy od zwykłego garcza. 

Bo sam na filmiku mowisz że każdy stawia dla Hajsu. Zobaczymy jak ty postawisz. 

Opublikowano

@Terenzo. Ja bym Ci proponował postawić serwer na 1/2 tygodnie bez IS'a, żeby chociaż trochę odzyskać szacunek od ludzi. Jeżeli znowu zrobisz serwer pod hajs i nie będziesz o niego dbał to nikt nie pozostawi na Tobie suchej nitki (To się również tyczy Małysza i Derina).  Chyba sam widzisz jakie hejty lecą w Waszą stronę, zrobisz jak uważasz, ja tylko doradzam.

AnnwID.gif

Opublikowano

@Terenzo. Ja bym Ci proponował postawić serwer na 1/2 tygodnie bez IS'a, żeby chociaż trochę odzyskać szacunek od ludzi. Jeżeli znowu zrobisz serwer pod hajs i nie będziesz o niego dbał to nikt nie pozostawi na Tobie suchej nitki (To się również tyczy Małysza i Derina).  Chyba sam widzisz jakie hejty lecą w Waszą stronę, zrobisz jak uważasz, ja tylko doradzam.

Hahahahahah xDDD kolega powinien na dwa tygodnie odejść od komputera i ochłonąć :)

A będzie nowy biolog coś planujecie zrobić?

Opublikowano

Hahahahahah xDDD kolega powinien na dwa tygodnie odejść od komputera i ochłonąć :)

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, co złego w tym że serwer nie będzie zarabiał przez pierwsze 2 tygodnie? Jeżeli tak zrobią to przynajmniej parę osób uwierzy w ich dobre intencje, że nie tylko hajs się dla nich liczy.

AnnwID.gif

Opublikowano

Zgadzam się z Mentosem, przynajmniej część osób odzyskała by do was szacunek bo z tego co widze to na razie kiepsko z waszą reputacją.

Opublikowano

Terenzo miałeś serwer/y MPCforumy, Alucard i co z tego wyszło? Dam sobie rękę ujebać, że tutaj macza palce ProBoszcz.

Małysz + ProBoszcz + Derin + Terenzo = $$$.

Zróbcie serwer bez IS'a, ale chociaż naprawcie reputację o sobie.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Terenzo miałeś serwer/y MPCforumy, Alucard i co z tego wyszło? Dam sobie rękę ujebać, że tutaj macza palce ProBoszcz.

Małysz + ProBoszcz + Derin + Terenzo = $$$.

Zróbcie serwer bez IS'a, ale chociaż naprawcie reputację o sobie.

malysz matke predzej sprzeda tak jak opierdala administratorow na hajs niz postawi serwer bez is

pronto

# podtrzymuje ze terenzo to dobry chlopak i tylko on tu ogarnia amen

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

malysz matke predzej sprzeda tak jak opierdala administratorow na hajs niz postawi serwer bez is

pronto

# podtrzymuje ze terenzo to dobry chlopak i tylko on tu ogarnia amen

Eee derin też swój chłop ! ;) 

Opublikowano

@Terenzo nie stać Cię było na reklame na Alucardzie, więc przylazłeś tutaj by ojebać typków na hajsy.

Prędzej się posracie, niż zobaczycie serwer bez IS na starcie.

Drogi człowieczku w tym momencie to ty mi robisz reklame MPCforum'a :)

A do współpracy z Małyszem wszedłem wiesz dlaczego już Ci powiem: Bo chce i mogę :)

A co do ItemShopa pamiętaj ze istnieje coś takiego jak regulamin pisze tam wyraźnie co do dotacji na serwer:) warto przeczytać. Odsyłam cię tam i każdego kto ma problem z tym ze ktoś wydaje na Item-Shop. Jest jeszcze druga sprawa brzmi tak : Nie chcesz nie płać nikt nikogo do tego nie zmusza http://MPCforum.pl/regulamin

Pozdrawiam Terenzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...