Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Surek ma was, w dupie a jego projekty to wielkie gówno

więc życzę dalej grać na jego s**t 

Cyrk.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może Ty grasz na innym serwerze? xD

Bug ze shopami? Wystawione 20kkk i cały hajs w EQ, nie wiem w czym macie problem   xD

Jak się expi na początku mapy to tak jest.. idź kawałek dalej a znajdziesz spota z którego leci 4-6% bez PD <_<

Ty wystawiłeś i kasa ci wpadła.

Sam kupiłem ostatnio trutkę za 0yang. 

Mam już lvl na którym niestety tam exp nie leci.

Opublikowano

Ty wystawiłeś i kasa ci wpadła.

Sam kupiłem ostatnio trutkę za 0yang. 

Mam już lvl na którym niestety tam exp nie leci.

OD 85lv. polecam WW. kilka razy przejdziesz i masz 90 ;) 

Opublikowano

OD 85lv. polecam WW. kilka razy przejdziesz i masz 90 ;)

No tez polecam.

wy płaczecie na 75 mapie hmm...

Poczekajcie do 100 lvl i wbijcie 110 ja PD is i 1h z spota największego po 2-3% na 100lvl a co dopiero dalej :) MASAKRA!!!!!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

No tez polecam.

wy płaczecie na 75 mapie hmm...

Poczekajcie do 100 lvl i wbijcie 110 ja PD is i 1h z spota największego po 2-3% na 100lvl a co dopiero dalej :) MASAKRA!!!!!!!

Co dopiero dalej, ja na 180 lvl mam 20 min na lvl, takze co ty mówisz?

Opublikowano

Co dopiero dalej, ja na 180 lvl mam 20 min na lvl, takze co ty mówisz?

Chodziło mi o 102lvl 103... 110 ja teraz w 20 minut 75% wbiłem na 101 z  PD full

Nie wiem czy tylko ja mam takie lagi.

@SuReeK

Ogarnijcie bo są lagi, ludzie do gry nie mogą wejść, hity z marmuru w bosy czasami się bugują !!!!!

@Exíle nie każdy gra na hackach jak ty :)

A i jeszcze miejmy różnice pomiędzy  Easy a Hard ja widzę nazwę prezentacji to mam wątpliwości :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Chodziło mi o 102lvl 103... 110

Nie wiem czy tylko ja mam takie lagi.

@SuReeK

Ogarnijcie bo są lagi, ludzie do gry nie mogą wejść, hity z marmuru w bosy czasami się bugują !!!!!

Nie ma różnicy, ja szybko wyexpiłem 100-110.

Po prost weak playerzy jesteście.

Opublikowano

Nie ma różnicy, ja szybko wyexpiłem 100-110.

Po prost weak playerzy jesteście.

Jak sobie zrobiles multihacka to szybko expisz i dropisz :)

Ogolnie nie polecam serva, eq polecialo na ziemie wraz z sm. 

Czas czekac do niedzieli na next priva.

Opublikowano

Jak sobie zrobiles multihacka to szybko expisz i dropisz :)

Ogolnie nie polecam serva, eq polecialo na ziemie wraz z sm. 

Czas czekac do niedzieli na next priva.

wypraszam sobie  :makka:

Dobra, pytanie dziwne, ale gdzie znajde straznika wiezy orkow?

lewy górny róg doliny

Opublikowano

Po 1, ten serwer przypomina teriosa przez:

1. Nazwe

2. System ulepszania

3. Administracje - tez takie gowna w teamie

Mapki totalne gowno, drop przepustek totalne gowno, exp totalne gowno, drop totalne gowno.

Ogolnie pogralem 2 dni i sie odechcialo. Jak skonczy sie reklama na yt to skonczy sie serwer. Pozdro ;v

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

XYZ

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

+

1. FAJNA ADMINISTRACJA I PREZKA

-

1. MAJĄC 75+ LVL , EXP BARDZO SŁABO LECI 

2. ZWÓJ  POWROTU STATUSU ( CZY JAKOŚ TAK ) NIE DA SIĘ NIM ZMIENIAC SKILI , TRZEBA ZAKUPIĆ 500 SM ABY ZMIENIĆ SKILE

Z 75 do 90 to jest kwestia niecałych 3 godzin bez PD z ISu

Zwoj powrotu statusu działa jak powinien, co to by był za sens gdyby był do max. lvl? Wszyscy by grali bodziakami i zmieniali na mentali ;p

Co takie tłumy? Ewidentnie króluje w serwerach Easy. O kurcze, zapomniałbym, to nie easy więc nie wiem co Twój post ma wnieść w tą prezentację bo konkurencją to na pewno nie jest :v

Opublikowano

1-90lvl wbiłem w dokładnie godzinę ( z PD za PO ) nie licząc robienia eq itd. 

Można? Można.. 

Lecz nie gram dalej, nie mam czasu.

Dla nowych:

Ludzi od zajeb...

Misje spoko, exp mógłby być lepszy o niego, handel okej

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

W momencie, kiedy niebieska śmierć mi wykurwiła 30k jak miała 1%, usunąłem folder z serwerem. Musiałem zrobić buffa, żeby ubić śmierć mentalem (!), co i tak mi zajęło BARDZO długo.

Na ogół serwer jakoś się niby prezentuje, jest kilka niedociągnięć (typu 2x metal z misji) i bardzo denerwujące kicki/lagi (śmierć robiłem 5x, zanim doszedłem na koniec), przez co skończyłem grę. Jeśli ktoś nie ma nerwów do takich rzeczy, to lepiej nie próbować. Mimo to, może to być problem z mojej strony, ale to jedyny serwer na którym tak mam. Do tego, wywala mi AntiLoggera jako hack, co mnie po prostu denerwuje do potęgi.

Koniec końców, serwer z potencjałem, ale potrzebuje dopracowania.

@Edit

A, no i do tego exp jak na mediumie.

Opublikowano

Jak dla mnie administracja nie zajmuje się należycie serwerem. Jak się widzi, że coś nie gra to się to naprawia, a oni robią jedną aktualizacje na tydzień z poprawionymi kilkoma błędami, mimo, że po starcie serwera powinni te aktualizacje robić codziennie i poprawiać serwer. Od początku coś nie grało i nadal nie gra. 

Kończę grę na tym serwerze. Może wrócę w weekend na chwilę.

Opublikowano

czemu takie lagi tu sa i kicki??? :)

jakas masakra zeby sie w ogole zalogowac na jakies CH do wyboru pstaci loguje i wywala. no WTF

Opublikowano

Ale wy pierdolicie.

Ktoś mi wytłumaczy czemu ja mam 180 lvl, full eq na swój lvl, masa dosłownie masa przepustek po 500, dużo ulepek i ogółem super.

W końcu taki hard, zero przepustek, zero expa, terios tylko z nazwy. Teoretycznie sam się zajebałem na początku serwera, bo trochę trudno było, ale ja expiłem wtedy właśnie, teraz macie łatwiej trochę.

W prawdzie rzeczy Terios prawdziwy zaczyna się od 110, potem to już bajka.

Co jak co, ale często w********a i buguje się postać razem z CH.

Opublikowano

Ja bez Is osiągnąłem 173 narazie :D eq na swój lvl praktycznie jest . Więc da się grać ,a dla tych co płaczą ,że to sramto jest za trudne ,expa za słaby to walnijcie się w łeb :) gra od zajeb..ana osób i polecam tylko poprawcie te małe błedy .

Opublikowano

Nosz k*** juz myslalem ze cos z moim netem nie tak od 30 min proboje sie zalogowac i nicc wywala ciagle i widze ze nie tylko ja mam ten problem. Moze ktos cos wie na ten temat????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...