Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy rozpakowaniu wyskakuje komunikat ''patch4 kpe uszkodzony''. Są na to jakieś rozwiązania?

Sciagnij na nowo i najlepiej wypakuj 7zipem.

­Zobaczymy kiedyś Surka w temacie albo administracje na serwerze?

Jeżeli szukasz kontaktu do administracji serdecznie zapraszamy na nasz support na stronie głównej tam uzyskasz najszybciej odpowiedzi na różnorakie pytania.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek, doczekam się kiedyś ub na forum ? 

Zbanowali mi ip, niby GM odblokował, jednak jak widać nie do końca jest to prawdą. 

Dostałem bana na poprzedniej edycji serwera, od frajera Algade ! 

Na support wysłałem zgłoszenie jednak, gdy chce je sprawdzić piszę, że go nie ma :)

Opublikowano

Surek, doczekam się kiedyś ub na forum ? 

Zbanowali mi ip, niby GM odblokował, jednak jak widać nie do końca jest to prawdą. 

Dostałem bana na poprzedniej edycji serwera, od frajera Algade ! 

Na support wysłałem zgłoszenie jednak, gdy chce je sprawdzić piszę, że go nie ma :)

A czasami pisząc support nie była wyłączona strona czy poprawnie dodało Ci zgłoszenie? Proponuje napisać ponownie zgłoszenie albo podaj mi nick tutaj w temacie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A czasami pisząc support nie była wyłączona strona czy poprawnie dodało Ci zgłoszenie? Proponuje napisać ponownie zgłoszenie albo podaj mi nick tutaj w temacie.

To nie jeden taki przypadek gdzie zgłoszenie na support zostaje usunięte bez odpowiedzi.

Chujnie odwaliliście + zbugowane sklepy

Opublikowano

Na PW tutaj tobie napisze, zerknij jak możesz, niby wcześniej mnie odbanowali, lecz mam dalej błąd :( 

Opublikowano

haha sklepy!!! w sklepach truty sie dostaje za 0 jang i selasz mozna zarobicxD i co wieczor serwer pada i wstaje i tak w kolo szlak czlowieka trafia

Opublikowano

Napiszę, tak ogólnie myślałem że to jest easy ale surek popi chyba swoj tok myslenia i jest to hard/medium 

Cyrk.png

Opublikowano

Nie przesadzajmy, nie jest to żaden hard.

Zwykle pomylenie easy z easy/medium, nie do końca jest trudno, ale też nie jest tak jak na easy, jest trudniej niż na poprzedniej wersji.

Da się grać, tylko kiedy zajmiecie się cheaterami?

Dziwnie tak jak ktoś po udostępnieniu "czituf" zabija Cie na dmg marmur hack czy jak to tam xD

Opublikowano

Nie przesadzajmy, nie jest to żaden hard.

Zwykle pomylenie easy z easy/medium, nie do końca jest trudno, ale też nie jest tak jak na easy, jest trudniej niż na poprzedniej wersji.

Da się grać, tylko kiedy zajmiecie się cheaterami?

Dziwnie tak jak ktoś po udostępnieniu "czituf" zabija Cie na dmg marmur hack czy jak to tam xD

Prosze cie k***a wyjdź z tego forum, powinieneś mieć kategoryczny zakaz wejscia na te forum. Reprezentujesz ujemny współczynnik ludzki..

Szczerze mówiąc, jest to łatwiejszy serwer od starego teriosa, ten exp jest idealny po 110 +, ale do 110 jednak wymaga doszlifowania.

Pierscienie i alchemia nie powinna być na czas, a ulepszaczy podobnież miało być 2x mniej.

Opublikowano

Prosze cie k***a wyjdź z tego forum, powinieneś mieć kategoryczny zakaz wejscia na te forum. Reprezentujesz ujemny współczynnik ludzki..

Szczerze mówiąc, jest to łatwiejszy serwer od starego teriosa, ten exp jest idealny po 110 +, ale do 110 jednak wymaga doszlifowania.

Pierscienie i alchemia nie powinna być na czas, a ulepszaczy podobnież miało być 2x mniej.

Gdybym był tak ograniczony umysłowo jak Ty mógłbym zacząć się zachowywać podobnie do Ciebie "panie dorosły", ale nie będę się zniżał do takiego poziomu.

////// topic //////

Dobra przerwa dzisiaj.

Zwiększenie ilości zdobywanego doświadczenia, w końcu poprawienie sklepów.

Oby tak dalej :)

Opublikowano

Serwer nawet tygodnia nie ma I juz x2 maxy eq mam do expa przerobione Na 120lv juz do pvp 5lvli mi brakuje zeby Na 135przerobic od poniedzialku wbilem 130lvl od 75 a pracuje od 6 do 13.30... Poprostu typowe cipki z was ktote nie potrafia expic/dropic ponad 15min

56096062140461666809.png

Opublikowano

Na mapę 75 nawet nie można wejść :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Gdybym był tak ograniczony umysłowo jak Ty mógłbym zacząć się zachowywać podobnie do Ciebie "panie dorosły", ale nie będę się zniżał do takiego poziomu.

////// topic //////

Dobra przerwa dzisiaj.

Zwiększenie ilości zdobywanego doświadczenia, w końcu poprawienie sklepów.

Oby tak dalej :)

na ktorych mapach poprawili zdobywanie doswiadczenia?

Opublikowano

nie polecam, w zeszłym serwerze po wbiciu biologa 90+ zjebali coś i trzeba było od nowa robić biologa szkoda czasu na ten syffff

Opublikowano

nie polecam, w zeszłym serwerze po wbiciu biologa 90+ zjebali coś i trzeba było od nowa robić biologa szkoda czasu na ten syffff

Skąd wiesz, że teraz tak samo jest ? Zabawne heheh

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Chwile pograłem na tym reworku i jedno pytanie mi sie nasuwa na mysl- nikt nie wpadł na pomysł przed startem żeby zmeinić te ogromne wartości yang i odcinając min. jedno zero w dropie yang, sztabek czy misjach? 

Wg mnei takie przewalutowanie by na pewno by wyszlo na plus

Opublikowano

Serwer fajny ale sytuacja z marmurami tutaj to jakaś komedia  bije się z typem pada na 2 skile po czym wbija typ na marma 2 hity ded   na wyższych lev widzę jest identyko jak było na starym teriosnie czyli ( nikt nikogo ni ubije 1 vs 1 chyba ze wbija na marmie ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...