Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się robić te biologi i inne kolekcjonery? Siedzę w v1 15min, bez przerwy biję moby, z których(podobno) lecą rzeczy do misji i ani jednego przedmiotu. Z kolekcjonerem podobnie, ale problem jest w oddawaniu. Na 8 szkat wodza orków przyjął 2...

Wiem, że tych misji nie powinno móc się ukończyć w 10 min, ale bez przesady. W prezentacji jest napisane, że to jest serwer easy. o.O

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Opłaca się robić te biologi i inne kolekcjonery? Siedzę w v1 15min, bez przerwy biję moby, z których(podobno) lecą rzeczy do misji i ani jednego przedmiotu. Z kolekcjonerem podobnie, ale problem jest w oddawaniu. Na 8 szkat wodza orków przyjął 2...

Wiem, że tych misji nie powinno móc się ukończyć w 10 min, ale bez przesady. W prezentacji jest napisane, że to jest serwer easy. o.O

opłaca się w c**j, dostajesz stale bony wiesz 5% na ludzi 5% na potwory itp

jdynie czego sie zbytnio nie opłca to polowania na moby i metiny, bo dostajesz tylko bryłki

Opublikowano

­

Ale wiesz, że biolog na 60lvl dropi w v2? W 5 minut dropniesz wystarczająco tego do misji. Czytaj questy lepiej :v

tenor.gif

Opublikowano

­

Ale wiesz, że biolog na 60lvl dropi w v2? W 5 minut dropniesz wystarczająco tego do misji. Czytaj questy lepiej :v

Teraz wziąłem do v2 poszedłem do wydropiłem, ale w v1 też są te moby i nic nie leci 

Btw, eliksir poszukiwacza działa tylko na jeden przedmiot, tak?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Teraz wziąłem do v2 poszedłem do wydropiłem, ale w v1 też są te moby i nic nie leci 

Btw, eliksir poszukiwacza działa tylko na jeden przedmiot, tak?

tak

Opublikowano

+

1. FAJNA ADMINISTRACJA I PREZKA

-

1. MAJĄC 75+ LVL , EXP BARDZO SŁABO LECI 

2. ZWÓJ  POWROTU STATUSU ( CZY JAKOŚ TAK ) NIE DA SIĘ NIM ZMIENIAC SKILI , TRZEBA ZAKUPIĆ 500 SM ABY ZMIENIĆ SKILE

Opublikowano

+

1. FAJNA ADMINISTRACJA I PREZKA

-

1. MAJĄC 75+ LVL , EXP BARDZO SŁABO LECI 

2. ZWÓJ  POWROTU STATUSU ( CZY JAKOŚ TAK ) NIE DA SIĘ NIM ZMIENIAC SKILI , TRZEBA ZAKUPIĆ 500 SM ABY ZMIENIĆ SKILE

Oceniać serwer po administracji i prezce...ehh

Opublikowano

Tak trudno się wypowiedzieć na temat znikającego eq? Nadal się to dzieje, od rana wciąż znikają itemy, nadal są zbugowane sklepy offline, oczywiście nie przywrócono sklepów online (wolałbym już sobie bezpiecznie wystawić tobołkiem).

Nie można napisać chociażby, że nie wiecie co się dzieje, zniknęło to zniknęło, nie drążyć tematu i tyle? Unikanie odpowiedzi nienajlepiej świadczy o podejściu do graczy.

Reasumując: Wystawiając cokolwiek za wysoką cenę (bodajże ponad 1,9kkk) cena zmienia się czasem na 0 yang. Wystawiasz item - ktoś kupuje go za 0 yang i już tego nie odzyskasz.

Nie płaczę tutaj po straconym eq, bo nie liczę na odzyskanie. Liczę na naprawienie bo zamierzam tutaj grać i byłoby miło gdyby wszystko działało sprawnie.

@SuReeK

@SuReeK

@SuReeK

@SuReeK

@SuReeK

Opublikowano

Szczerze mówiąc , serwer jest do "DUP* "  tamta administracja miała wyjeb*** a ta tym bardziej !

- MNÓSTWO BUGÓW (NIE NAPRAWIAJĄ ŻADNEGO INFO)
- EXP NA MAPIE 75 jest tak nie do wytrzymania że szlag jasny może strzelić
- EQ NA 30lvl do expa HARD DO DROPU , EQ DO PVP 54 HARD DROP
- Z RIPERA NIE LECĄ SKRZYNKI ( DROP POWINIEN BYĆ TRUTA bambus jakieś śmieci ale i tego niema) wogóle skrzynka nie wypada z ripera 

grając na tym serwerze można tak się wkur*** za przeproszeniem że się odechciewa zróbcie coś z tym mam 100lvl od niedzieli na starej edycji teriosa miałbym już ok. 140lvl+ 
exp miałbyć zwiększony o 150% (COŚ WAM SIE POJEB*** i go zmniejszylić o 150%)

Gram ale moje nerwy są na wykończeniu...

Poczciwy , miły , i nie krytyczny gracz ..

ODECHCIEWA SIĘ CZASAMI GRAĆ
                                                                                      POZDRAWIAM 

Opublikowano

Szczerze mówiąc , serwer jest do "DUP* "  tamta administracja miała wyjeb*** a ta tym bardziej !

- Z RIPERA NIE LECĄ SKRZYNKI ( DROP POWINIEN BYĆ TRUTA bambus jakieś śmieci ale i tego niema) wogóle skrzynka nie wypada z ripera 

grając na tym serwerze można tak się wkur*** za przeproszeniem że się odechciewa zróbcie coś z tym mam 100lvl od niedzieli na starej edycji teriosa miałbym już ok. 140lvl+ 

POZDRAWIAM 

Rudym zawsze pod górkę, to takie przykre.

Kiedy logowanie zacznie działać i nie będzie wywalało co kilka minut? xD

Opublikowano

ale wy naiwni jesteście XDDD

a czego wy się spodziewaliście? że będą eventy? że będą aktualizacje? naiwność dzieci w internecie nie ma granic, dalej wywalajcie hajs starszych na pierwszy lepszy ładnie wyglądający serwer, a tak wg co wczoraj robił surek?

wrócił ze szkoły i jebnął się spać, a kilka debili latało po ts3 że sm nie ma i raczej już ich nie będzie, a to co napisał pan 2xwyżej to surek ma na to wyjebane, no oprócz autorefa na koncie bankowym. Pograjcie sobie ile chcecie teraz bo serwer działa własnym życiem, czyli aby działał. pis joł frajerze serwerowy 

Opublikowano

POZDRAWIAM 

- Mnóstwo bugów <haha> Nawet jeśli jakieś są, to je naprawiają. Zobacz ile byłao przerw od startu.

- Exp na mapie 75 jest znośny. Wygoogluj sobie "4fun/pvp" jak Ci za ciężko. Jakimś cudem gra po 2k osób i dają rade expić.

- Eq ciężkie do dropu... nie no, jebłem. Podczas expa i po rozwaleniu paru metinów w m2 miałem z 3 zestawy tego eq <3

- Z ripera nie lecą skrzynki!! No k***a proszę państwa, hit sezonu. Czyli ludzie, którzy sprzedają szkaty ripa, sprowadzają je z innych serwerów.

Poczciwy, miły i nie krytyczny gracz... dopisz sobie upośledzony.

XW2azIT.jpg

Opublikowano

POZDRAWIAM 

Marny troll... Można się przyczepić do wielu rzeczy, ale na pewno nie do tego co wypisałeś.

Skrzynki lecą zawsze, przecież jest 100%. Exp jest łatwy nawet bez ISa, eq na 30lv leci z metków w M2 - po 10-15 minutach masz cały set, eq na 54lv również leci łatwo, ludzie to wyrzucają na ziemię.

Opublikowano

- Mnóstwo bugów <haha> Nawet jeśli jakieś są, to je naprawiają. Zobacz ile byłao przerw od startu.

- Exp na mapie 75 jest znośny. Wygoogluj sobie "4fun/pvp" jak Ci za ciężko. Jakimś cudem gra po 2k osób i dają rade expić.

Zabawny...

Bug ze sklepami off-line coś ci mówi? Obecnie chyba najpoważniejszy bug jaki występuje.

Exp na mapie 75 jest mniejszy niż w red lesie/v3/ww...

ty grasz na tym serwerze czy tylko przeglądasz forum? 30lvl i z m2 nie wyszedłeś?

Opublikowano

Zabawny...

Bug ze sklepami off-line coś ci mówi? Obecnie chyba najpoważniejszy bug jaki występuje.

ty grasz na tym serwerze czy tylko przeglądasz forum? 30lvl i z m2 nie wyszedłeś?

Szopy oflajn działają ;]

Exp na tej mapie był poprawiany i dobrze leci. Nie pasuje tylko tym, którzy przyszli na Teriosa z nastawieniem, że w 2h będą mieli 150 lvl.

Gram, wyszedłem, dobranoc.

Opublikowano

Zabawny...

Może Ty grasz na innym serwerze? xD

Bug ze shopami? Wystawione 20kkk i cały hajs w EQ, nie wiem w czym macie problem  xD

Jak się expi na początku mapy to tak jest.. idź kawałek dalej a znajdziesz spota z którego leci 4-6% bez PD <_<

Opublikowano

Może Ty grasz na innym serwerze? xD

Bug ze shopami? Wystawione 20kkk i cały hajs w EQ, nie wiem w czym macie problem   xD

Jak się expi na początku mapy to tak jest.. idź kawałek dalej a znajdziesz spota z którego leci 4-6% bez PD <_<

A w red lesie leci po ~13% za spot z żarówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...