Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co mam napisać że wydała na 1 edycje sume z 3 zerami i zwrócono jej 50% jak każdemu kto wydał chociaż 1 złotówkę bo nie rozumiem? To nie moja sprawa na to co ktoś wydaje i ile nie interesuje mnie to po prostu a to że wy się wpierdalacie w to kto i gdzie i ile wydaje to nie interesuje mnie za bardzo to Wasza dyskusja nie moja, ale prosiłbym nie tutaj okej?

Support będzie nowy, ale tutaj też odpiszemy prosimy cierpliwości jest masa zgłoszeń.

Dzisiaj planujecie update, zgadza się?

Ogarnijcie te propozycje w dziale.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten exp na mapie 75 oraz 90 to żenada ,,niby,, serwer ,,easy,, a exp jest monotonny i niecierpliwy

Stary terios to było coś!

Opublikowano

Ten exp na mapie 75 oraz 90 to żenada ,,niby,, serwer ,,easy,, a exp jest monotonny i niecierpliwy

Jak już dobijesz ten 90 to jest już łatwiej niż na 1 odsłonie przekonasz się sam po drugie jest już 5 maksymalnych poziomów, za łatwo też nie może być.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

surek w prezentacj ijest napisane ze ulepszzanie jest latwe.. anic nie jest zeminione i gdize ten poziom ulepszen [E]

Opublikowano

Jak już dobijesz ten 90 to jest już łatwiej niż na 1 odsłonie przekonasz się sam po drugie jest już 5 maksymalnych poziomów, za łatwo też nie może być.

Jak jak @up 

Ja tu osobiscie już nie gram,ale gdzie jest ten obiecany [E] jak i mniej ulepszaczy na eq?

79160594027661829163.png

Opublikowano

surek w prezentacj ijest napisane ze ulepszzanie jest latwe.. anic nie jest zeminione i gdize ten poziom ulepszen [E]

Ulepszanie dalej jest łatwe, a na pewno łatwiejsze niż było.

Opublikowano

Ulepszanie dalej jest łatwe, a na pewno łatwiejsze niż było.

Widze duzo sie wypowiadasz, powiesz mi jak tu wyglada rozgrywka? Cos jak invoria? Kampienie na metki / bossy -> pare dungow, lvl up i powtorka? Czy jest to bardziej rozmaicone?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widze duzo sie wypowiadasz, powiesz mi jak tu wyglada rozgrywka? Cos jak invoria? Kampienie na metki / bossy -> pare dungow, lvl up i powtorka? Czy jest to bardziej rozmaicone?

Własciwie to jest tak jak napisałes. Zeby zrobić full eq na 190 na L to trzeba isc z 1k razy na berana

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czy jak invoria nie wiem, na pewno 100 razy łatwiej osiągnąć fulla i eq na full.

Raczej schemat metka się nie zmienia, wbijasz lvl, robisz eq z metków lub bossów na mapach, z mobów lecą przepustki, chodzisz na dungeony i tak dalej.

Opublikowano

Od samego początku nie działa mi strona, mógłby ktoś z administracji pomóc?

4OBb9OE.jpg

Na każdej przeglądarce to samo ;d

Też na chrome tak mam, ale na Mozilla już normalnie działa ; ) 

xD 

Opublikowano

Nie będzie psc kolejny raz już mówię kto w ogóle pisał że będzie?

Dodaj większy drop zwykłych pereł ze smoka (np. 20x), chodzi mi o krwawe itd bo te fioletowe/czarn/seledynowe leca spoko. 

Opublikowano

Z PD za PO od 81 do 90 wyexpiłem w 30 minut, więc nie pisz, że exp jest słaby. Btw. jak exp może być niecierpliwy? Nie może się doczekać, aż go ktoś zdobędzie? xD

tenor.gif

Opublikowano

Dodaj większy drop zwykłych pereł ze smoka (np. 20x), chodzi mi o krwawe itd bo te fioletowe/czarn/seledynowe leca spoko. 

To jest dungeon na którym powinny lecieć ulepy na eq 165+ a nie na eq 90 czy tam 130,idź drop zwykle perły na nemere ;]

79160594027661829163.png

Opublikowano

Z PD za PO od 81 do 90 wyexpiłem w 30 minut, więc nie pisz, że exp jest słaby. Btw. jak exp może być niecierpliwy? Nie może się doczekać, aż go ktoś zdobędzie? xD

do 90spoko jednak na 99 lvlu już mi leciało 3% ze spota oczywiscie z PD za PO. Gracze z Is mają za łatwo moim zdaniem ale ogolnie gra się fajnie :) Polecam

UggNk9.gif

Opublikowano

pojebało chyba cie

tak miało być zawsze, kiedyś na poprzednim teriosie tyle leciało i każdy te perły wypierdalał na ziemie, tak ma zostać.

Opublikowano

do 90spoko jednak na 99 lvlu już mi leciało 3% ze spota oczywiscie z PD za PO. Gracze z Is mają za łatwo moim zdaniem ale ogolnie gra się fajnie :) Polecam

To zarób na IS, 100 sm da radę zdobyć w godzinę ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Ale ja wcale nie narzekam :) Nie mam z tym problemu od wczoraj jak rozkminilem fajny sposob na zarobek, ktory zna moze z 50 osob. Poprostu dla ludzi którzy nie wiedza jak zarobić na sm procz ripa itp może być ciężko. Mi się osobiście super gra, już nie wywala. Czasem coś zlaguje ale do przezycia

UggNk9.gif

Opublikowano

W godzinę?

Ja w 25 min mam na 200 sm.

Gdzie lecą kręte klucze?

mapa 175

Opublikowano

W godzinę?

Ja w 25 min mam na 200 sm.

mapa 175

tak ale on ma 90 lvl a ty 175... 

Pozdrawiam .Unexpected :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...