Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny ale sytuacja z marmurami tutaj to jakaś komedia  bije się z typem pada na 2 skile po czym wbija typ na marma 2 hity ded   na wyższych lev widzę jest identyko jak było na starym teriosnie czyli ( nikt nikogo ni ubije 1 vs 1 chyba ze wbija na marmie ) 

własnie dlatego to największa głupota tego serwera. Bicie całyu czas wszystkiego i wszystkich na Marmurku ;)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

własnie dlatego to największa głupota tego serwera. Bicie całyu czas wszystkiego i wszystkich na Marmurku ;)

A najlepsze jest to, że jeżeli kto nie potrafi ubić bossa to stoi obok Ciebie i dopiero jak ubijesz bossa to on zabija Ciebie :D

PS. CH znów padły.

Opublikowano

ogarniecie wreszcie ten serwer? człowiek wraca z roboty, włącza jakaś grę aby się wyluzować, a na waszym serwerze dzień w dzień problemy z logowaniem, a przez to z serwera też kicka i nie piszcie mi że zmien neta albo PC, bo neta mam 130mb/s a o komputerze takim jak ja moze wiekszość pomarzyć, nie wiem co się dzieje, czy lecą aż takie DDoS`y ale kurwicy można dostać

Opublikowano

ogarniecie wreszcie ten serwer? człowiek wraca z roboty, włącza jakaś grę aby się wyluzować, a na waszym serwerze dzień w dzień problemy z logowaniem, a przez to z serwera też kicka i nie piszcie mi że zmien neta albo PC, bo neta mam 130mb/s a o komputerze takim jak ja moze wiekszość pomarzyć, nie wiem co się dzieje, czy lecą aż takie DDoS`y ale kurwicy można dostać

Dlatego ja zrezygnowałem, bo nie będę się jeszcze bardziej denerwował po pracy :)

Opublikowano

­Słyszałem, że serwery Surka są stabilne, a ten tutaj pada co chwilę... Weźcie to ogarnijcie. I potwierdzenie na forum też, bo nie mogę nic robić. A najśmieszniejsze jest to, że gość ma więcej widocznych działów, niż użytkownik bez potwierdzenia maila xD

tenor.gif

Opublikowano

mam pytanie odnosnie ulepszania np majac epicki poziom eq smoka mozna przeskoczyc na bizuteria srebra?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

"Polecam bo Surek"  wszyscy chyba kierowali się sarkazmem? xD

@Edit

Ładnie, pare CH off a w wiele miejsc nie da się tepnąć. :)

Teleportować się można, wystarczy zmienić CH. Z mapy handlowej nie można bo jest na niej chyba tylko jeden kanał.

Opublikowano

Wysłałem smsa 2 dni temu na sm i do tej pory ich nie dostałem. Pisałem tutaj na mpc do Surka pw i 2 wiadomości na support. Od 2 dni zero informacji.

monitor-5-full.png

Opublikowano

Zmniejszcie te DMG zadawane z poli w ludzi, bo na 4 zbite metki 2x razy drop mi ukradli zabijając mnie na wolnym z marmuru

Co ty chcesz? To serwer polegający na marmurkach :D W pvp sie ma na maxie chyba 80k hp o ile pamietam a bije skillami 3/4k,marmurem będziesz bił po 15. Co tu wiecej tlumaczyc?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Cały dzień nie mogłem się zalogować, do tego wywala mi AntiLogger'a jako cheat, paranoja. Nie polecam, dopóki nie ogarną tego wszystkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...