Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmniejszcie te DMG zadawane z poli w ludzi, bo na 4 zbite metki 2x razy drop mi ukradli zabijając mnie na wolnym z marmuru

Albo niech doda odpo na marmur bo zwykły abs nie starczy :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty chcesz? To serwer polegający na marmurkach :D W pvp sie ma na maxie chyba 80k hp o ile pamietam a bije skillami 3/4k,marmurem będziesz bił po 15. Co tu wiecej tlumaczyc?

No i gites, mozemy pvp w marmurkach sobie robic, extra

Opublikowano

Tylko, że w end game jest bardzo dużo na block ciosów. Więc c***a będziesz bił na tym marmurze :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Tylko, że w end game jest bardzo dużo na block ciosów. Więc c***a będziesz bił na tym marmurze :)

Nie ma wcale tak dużo na blok :) jeśli nic nie zostało zmnienione to na marmie właśnie bd się mega ciskać ( wp, body ) bd kosą :) 

Opublikowano

Nie ma wcale tak dużo na blok :) jeśli nic nie zostało zmnienione to na marmie właśnie bd się mega ciskać ( wp, body ) bd kosą :)

Podobno Mental na tym serwie jedzie wszystko i wszystkich !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Wysłałem smsa 2 dni temu na sm i do tej pory ich nie dostałem. Pisałem tutaj na mpc do Surka pw i 2 wiadomości na support. Od 2 dni zero informacji.

team serwera nie odpowiada za sm'y

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Wysłałem smsa 2 dni temu na sm i do tej pory ich nie dostałem. Pisałem tutaj na mpc do Surka pw i 2 wiadomości na support. Od 2 dni zero informacji.

Napisz na kontakt do homepay.pl my nie mamy wglądu do płatności.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czy to normalne że strona www.terios.pl się ładuje i ładuje ? Czy coś ja mam nie tak :D ?
Jeśli było coś wcześniej o tym pisane, sorka nie jestem w temacie ;)

Opublikowano

Czy to normalne że strona www.terios.pl się ładuje i ładuje ? Czy coś ja mam nie tak :D ?

Jeśli było coś wcześniej o tym pisane, sorka nie jestem w temacie ;)

Zmień przeglądarkę lub wejdź w tryb incognito. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zmień przeglądarkę lub wejdź w tryb incognito. 

A co może być powodem tego że trzeba zmieniać przeglądarkę lub wchodzić w tryb incognito?

Bo czyściłem cache itd ale dalej nie wbija mi normalnie na firefoxie, co innego z bramki proxy itd.

Opublikowano

SIema mam problem z utworzeniem konta. Wypelniam wszystko krok po kroku klikam rejestruj i wyskakuje "Wypelnij kod Catapacha" Dodam ze ukladalem ten obrazek juz kilka razy nie mozliwoscia jest zebym mogl sie pomylic :D

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

@SuReeK 

Doczekam się tego ub na forum? 

Zgłoszenia wysyłałem, lecz wątpię żebyście je kiedykolwiek odczytali :)

Napisałem dane na PW. 

Widzę, że wiadomość przeczytałeś i jak? Bo dalej mam błąd, a nawet zalogowany na stronie nie jestem :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...