Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bez Is osiągnąłem 173 narazie :D eq na swój lvl praktycznie jest . Więc da się grać ,a dla tych co płaczą ,że to sramto jest za trudne ,expa za słaby to walnijcie się w łeb :) gra od zajeb..ana osób i polecam tylko poprawcie te małe błedy .

Dziwne bo parę dni wcześniej pisałeś że kupiłeś is od graczy ;) Więc zastanów się czy masz tego isa czy nie :D
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy pierdolicie.

Ktoś mi wytłumaczy czemu ja mam 180 lvl, full eq na swój lvl, masa dosłownie masa przepustek po 500, dużo ulepek i ogółem super.

W końcu taki hard, zero przepustek, zero expa, terios tylko z nazwy. Teoretycznie sam się zajebałem na początku serwera, bo trochę trudno było, ale ja expiłem wtedy właśnie, teraz macie łatwiej trochę.

W prawdzie rzeczy Terios prawdziwy zaczyna się od 110, potem to już bajka.

Co jak co, ale często w********a i buguje się postać razem z CH.

Ciekawe gdzie wy żeście te lev nabili bo na mapach do expa przy full isie leci max po 3%  co idzie też zauważyć na mapach do expa nie ma praktycznie żadnych graczy  ( raz na jakis czas ktoś sie pojawi ubic metka lub bossa ale żeby ktos expił na mapach powyżej 90 to powiem szczerze nikogo jeszcze nie widziałem )

Opublikowano

Gdzie są trytońskie moby do misji na 105 lvl? Bo na mapie od 90 ich nie ma

Te moby wyskakują z metka próżności na mapce 90 lv. Na spotach chyba nie ma nigdzie a przynajmniej ja nie znalazłem.

Opublikowano

Ciekawe gdzie wy żeście te lev nabili bo na mapach do expa przy full isie leci max po 3%  co idzie też zauważyć na mapach do expa nie ma praktycznie żadnych graczy  ( raz na jakis czas ktoś sie pojawi ubic metka lub bossa ale żeby ktos expił na mapach powyżej 90 to powiem szczerze nikogo jeszcze nie widziałem )

Widzę pan jest zdrowo pier*******y Na mapie 130 nie da się spotkać żadnego bossa o tej porze, również się tyczy mapy 110 więc co ty pier.. to ze bossy stoją na mapie 90 to dlatego, że im bałwany nie dają rady, bo mają drewniane eq... pozdro 600 Najlepiej podać wszystko na tacy :>

Opublikowano

Widzę pan jest zdrowo pier*******y Na mapie 130 nie da się spotkać żadnego bossa o tej porze, również się tyczy mapy 110 więc co ty pier.. to ze bossy stoją na mapie 90 to dlatego, że im bałwany nie dają rady, bo mają drewniane eq... pozdro 600 Najlepiej podać wszystko na tacy :>

Yyyyyyy a gdzie ja napisałem, że bossy stoją ?  napisalem że na tych mapach nikt prawie nie expi a jedynie wybijają bossy i metki :P co jakiś czas 

Opublikowano

Pozdro dla wszystkich co wkładają hajs z IS w ten gówniany serwer. Pełno bugów i nic więcej. Typowy serwer po zarobek jak liczba graczy się zmniejszy to zamknie serwer i za jakiś czas znowu otworzy podobny jako "rework"

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Na początku był bug z expem i można było szybko wyexpić, ale został naprawiony jak kilka osób z top 10 wyexpiło sobie lvl ;p

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Przy full isie leci 3%?XDDDDDDDD Na jakim serwerze Ty grasz?

Opublikowano

Na początku był bug z expem i można było szybko wyexpić, ale został naprawiony jak kilka osób z top 10 wyexpiło sobie lvl ;p

Tak?  

Jaki niby? Widzę, że ładne bajeczki Tobie opowiadają :)

Exp jest dobry, może troszkę mniej leci niż na poprzedniej edycji, lecz ma to swoje plusy. 

Jedynie czego można się przyczepić, to bugujące się mapy oraz niedziałająca strona serwera. 

Opublikowano

@Exíle nie każdy gra na hackach jak ty :)

widze ostry ból dupy nawet jakby było o co

Tak?  

Jaki niby? Widzę, że ładne bajeczki Tobie opowiadają :)

Exp jest dobry, może troszkę mniej leci niż na poprzedniej edycji, lecz ma to swoje plusy. 

chodzi o ten exp 75-90, które był nieszkodliwy tak czy siak...

Opublikowano

Przecież jest online spróbuj z innej przeglądarki jak Ci nie działa.

15 godzina, jak codziennie właśnie zaczeło lagować serwerem i oczywiście logowanie na serwer od 5 do 10 min, zrobicie coś z tym czy czlowiek codziennie ma się wkurwiać wracając z pracy zamiast się odprężyć?

Opublikowano

­Ku*wa surek, jak nie umiesz ogarnąć tego wywalania to wyłącz serwer na tydzień i to napraw, a nie, że wywala 50 razy w ciągu dnia...

tenor.gif

Opublikowano

serwer ogolnie nawet spoko. Ale spowodu tego bugowania postaci niestety musze sie z nim pozegnac :)) milo bylo ale sie skonczylo ;D pzdr.

Opublikowano

No niestety. Startuje dzisiej kolejny easy serwer więc się na niego wybieram. Tu serwer nie jest stabilny, exp na początku zjebany, trochę bugów. Mam nadzieję, że inni się w porę ogarną, że SureK wchodzi raz dziennie do tej prezki i się wypowie, aktualizacji nie ma i ogólnie ma totalną wyjebkę.

Pozostało tylko współczuć. 

#cDwUeDlA - if u know what i mean.

Opublikowano

No niestety. Startuje dzisiej kolejny easy serwer więc się na niego wybieram. Tu serwer nie jest stabilny, exp na początku zjebany, trochę bugów. Mam nadzieję, że inni się w porę ogarną, że SureK wchodzi raz dziennie do tej prezki i się wypowie, aktualizacji nie ma i ogólnie ma totalną wyjebkę.

Pozostało tylko współczuć. 

#cDwUeDlA - if u know what i mean.

Aktualizacje są na forum wystawiane nie tutaj, ale zaczniemy je tutaj wstawiać spokojnie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

jest tu jakaś opcja która otworzy od razu np 5k małży czy trzeba ściągać programy które same otworzą :D np tasker

Ściągnąć. Polecam Super Mouse Auto Clicker

Ten serwer wyprowadza z równowagi...

WW...1% Niebieskiej śmierci i kick.

To ostatni dzień na tym serwerze.

Opublikowano

Changelog zmian 2015-11-25(nie mogłem wcześniej wstawić)

- Poprawione skille konne (wierzchowce)
- Pierścienie oraz Runy są na stałe
- Pet gryf daje już bonusy na ludzi
- Poprawiony biały miś
- Dodano NPC teleportujący na berana
- Poprawiony drop kd
- Dodano możliwość otwierania sklepu gdy ma się wyłączone nazwy
- Poprawiono dodawanie przedmiotów do sklepu offline
- Poprawiono misję Sytuacja w Mieście
- Zmniejszone DMG potworów na mapie 75 oraz 90 poziom
- Zwiększona ilość zdobywanego doświadczenia na mapach 75 oraz 90 poziom
- Poprawiony drop pierścieni oraz zmieniono ich nazwy względem bossów

Pozdrawiamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Changelog zmian 2015-11-25(nie mogłem wcześniej wstawić)

- Poprawione skille konne (wierzchowce)
- Pierścienie oraz Runy są na stałe
- Pet gryf daje już bonusy na ludzi
- Poprawiony biały miś
- Dodano NPC teleportujący na berana
- Poprawiony drop kd
- Dodano możliwość otwierania sklepu gdy ma się wyłączone nazwy
- Poprawiono dodawanie przedmiotów do sklepu offline
- Poprawiono misję Sytuacja w Mieście
- Zmniejszone DMG potworów na mapie 75 oraz 90 poziom
- Zwiększona ilość zdobywanego doświadczenia na mapach 75 oraz 90 poziom
- Poprawiony drop pierścieni oraz zmieniono ich nazwy względem bossów

Pozdrawiamy!

Sklepy offline nadal są zbugowane.

Najgorsze dla mnie jest to, że administracja naprawdę nie przejmuje się znikaniem itemów ze sklepów. Widząc takie podejście można się domyślać co się stanie, gdy przydarzy się jakiś poważniejszy bug.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...